Chapter 18: Serena in love

205 6 0
                                    

Serena word met een bonkend hoofd wakker. Ze heeft een een ongelofelijke kater, door alle drank die ze achterover heeft geslagen. Ze pakt met een kreun haar mobiel en kijkt naar haar berichten, op dat moment ziet ze een bericht van Zack. Ze pakt haar kop thee erbij en begint te lezen.

Lieve Serena, ik denk dat het beter is als we geen relatie hebben, vooral nu je met iemand anders heb gezoend.
Het spijt me.

Zack

Van verbazing laat Serena haar kop thee op haar schoot vallen. Gezoend met een ander! Ze heeft toch niet zóveel gedronken dat ze met een ander zoent!? Zonder na te denken stapt ze het bed uit en drinkt liters water om de kater een beetje te laten verdwijnen. Ze gaat nú naar Zack toe.

Serena staat voor Zacks deur en klopt zenuwachtig aan. Zack doet open met een verbaasde blik. 'Serena.. Ik heb toch gezegd dat het over is.' Zijn stem klinkt kil. Maar Serena denkt maar aan 1 ding: ontkennen en erachter komen met wie ik zogenaamd heb gezoend. 'Als ik iemand heb gezoend... Wie was het?' Vraagt Serena.
'Kijk maar op de gossip girl website.'

Nadat Serena op de website keek wist ze geen oplossingen meer. Die video, dat is duidelijk bewijs. Je kon duidelijk zien wie Serena kuste. Hij was zakenman en had zijn eigen bedrijf plus website. Op zijn website stond ook meteen zijn naam en nummer, maar geen foto. Dat vond Serena raar, maar toch ging ze hem bellen.

Nadat de telefoon 4 keer is overgegaan neemt er eindelijk iemand op. 'Hallo, met Clive Slicman.' Zijn stem klonk zacht. 'Met Serena van der Woodsen. Uhm.. Ik en jij hebben gister...'
'In de kroeg gezoend?' Serena hoort Clive giechelen.

Gossip GirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu