Chapter 11: A real friendship

332 7 1
                                    

Wanneer Serena thuiskomt ziet Blair er als een blok tegenop om Serena alles te vertellen. Over haar zelfmoordpoging.. En alle andere dingen. Maar stiekem weet Blair in haar binnenste dat Serena en haar altijd beste vriendinnen zullen blijven, en ze moet Serena nu vooral in deze tijd steunen: na alles wat er met Nate is gebeurd...

Dan Humphrey ligt op bed. Hij leest een fictie boek. Hij is niet echt bekend in de enige echte Upper East side, daarom praat niemand over hem.. Op Gossip Girl hebben ze wel een bijnaam voor hem: Lonely Boy. Zijn vader is getrouwd met Lily, de moeder van Serena. Toch word hij nog steeds gezien als de eenzame jongen..

Het is supedruk in de stad. Chuck loopt door de winkelstraten op zoek naar een cadeau voor Blair. Het is ondertussen een half jaar geleden dat Allison is overleden, in die tijd zijn Blair en Chuck hele goede vrienden geworden, maar Chuck wil stiekem meer..

Hij heeft net een mooie blos bloemen gekocht als de stijlvolle Jenny Humphrey binnenkomt, ze hadden heeeeeeel lang geleden een 2 weken-relatie. Voordat Chuck Allison ontmoette. Sindsdien haten ze elkaar, ze hebben al maanden niet gepraat!'
Chuck koopt de bos bloemen en wilt snel de winkel uitlopen, maar botst tegen Jenny aan. Jenny zend hem een boze blik toe. Snel ontsnapt Chuck aan de ongemakkelijke situatie.

Blair en Serena hebben hun weekelijkse vrijdag-hightea-bijklets-avondje. Serena praat alleen maar over Rick Balgards, een leuke jongen die ze heeft ontmoet en waar ze een date mee heeft op zondag. 'Ik heb zo zin in zondag! Ik vind hem echt leuk!' Zwijmelt Serena. En ik vind Chuck leuk.. Denkt Blair.

Chuck staat met de bos bloemen voor de grote deur van Blairs huis. Hij is er helemaal klaar voor, tot hij een smsje binnenkrijgt: van Gossip Girl:

Hey Upper East Siders, ik heb een hele intressante foto voor jullie: vooral voor Blair. Neemt Jenny wraak op Blair of werkte ze samen met Nate om Allison te vermoorden? Nieman weet het, maar deze foto geeft heel veel bewijs..
Xoxo Gossip Girl.

Dan ziet Chuck de foto: Het is Jenny, met hem: dat was in de bloemenwinkel! Toen ik tegen haar aanbotste, zo lijkt het natuurlijk net alsof ik de bos bloemen aan Jenny geef! Denkt Chuck. Hij word woedend, hoe kan Gossip Girl dit doen! Dit verpest de hele relatie tussen Blair en mij! Hij belt Blair meteen om de hele waarheid te vertellen. Ze doet met een betraand gezicht open. Chuck? Is dit waar?' Vraagt ze zacht. Chuck wil net antwoorden als Blair de bos bloemen ziet. 'Dus die bloemen waren toch voor mij?' Chuck knikt en pakt haar hand. 'Ja Blair, ik hou zoveel van jou. Jenny boeit me niks meer.' Blair glimlacht en kust Chuck op zijn mond.

Gossip GirlWhere stories live. Discover now