Chapter 12: In love with Blair

280 5 0
                                    

Dan Humphrey kijkt in de krant. Hij ziet een foto van Blair, 'Wat is ze toch mooi.' Mompelt hij. Maar waarom is ze met Chuck? Hij verdient haar niet. Dan is al maanden verliefd op Blair , en kan het goed verbergen. Dat zal wel moeten: Want zijn zusje Jenny haat Blair, ze mag het absoluut niet weten!

Blair word wakker in Chucks gespierde armen, ze glimlacht als ze Chucks slapende gezicht ziet: wat is hij toch schattig als hij slaapt. Gisteravond was geweldig: ze hebben gepraat, geknuffeld en gezoend. Dan beseft Blair het echt: Ze hebben een relatie!

Nu werd het tijd. Serena was al een paar dagen thuis en Blair had nog niks verteld over haar zelfmoordpoging en haar therapie erná, maar Serena is haar beste vriendin en heeft recht op de waarheid. En tenslotte moet Serena Blair helpen met haar wraakplan op Jenny..

'Nou, ik ben benieuwd!' Serena en Blair hebben afgesproken op hun favorite plaats: Starbucks. Ze drinken van hun choco latté. O,nee.. Nu moet ik beginnen. Denkt Blair wanhopig. 'Uhh.. Toen jij weg was, Chuck deed zo gemeen tegen me ik... Ik wou niet meer leven.' Zo, het is eruit. Serena's ogen worden groot. 'O, Blair het spijt me zo erg.. Ik had je nooit alleen moeten laten, Nate was niet te vertouwen.'

Blair en Serena hebben nog heel lang gepraat, en heel veel koffie gedronken. Dan vertelt Blair Serena over haar wraakplan. 'Ga je dat echt doen?' Serena was rechtop gaan zitten. 'Ja.' Blair klinkt zelfverzekerd. Haar plan was om op het stijldans event Jenny helemaal voor schut te zetten, door scheuren in haar jurk te knippen. 'Oke, maar ze is wel mijn stiefzusje, en mijn moeder weet dat ik haar niet mag. Ze gaat vast denken dat ik het was!' 'Nee hoor.' Stelt Blair haar gerust. 'Ik ga ervoor zorgen dat ze zich zo schaamt dat ze tegen niemand iets durft de zeggen.' Serena glimlacht.

'De oude Blair is weer terug.

Gossip GirlWhere stories live. Discover now