Chapter 3: A Bitch Brunette

757 14 1
                                    

'We moeten wraak nemen.' Zegt Blair tegen Serena als het feest in volle gang is. 'Blair, dat gaat echt niet helpen. Ik zie gewoon dat Chuck smoorverliefd op haar is.' Antwoord Serena. 'Trouwens, ze heet Allison en ze komt uit London.' Blair kijkt verschrikt naar Serena. 'Heb je met haar gepraat?!' Vraagt ze met een kotsgezicht. 'Ja.' Zegt Serena. 'Maar je hebt wel gelijk, we moeten wraak nemen.' Blair glimlacht. Voor de zoveelste keer heeft ze Serena weer kunnen overtuigen.

Blair zit op haar mobiel naar leuke jongens te zoeken. Serena ligt naast haar op de bank en kijkt een csi serie. 'Mmm.. Deze is wel knap.' Zegt Blair. Serena kijkt op het beeldschermpje en schiet in de lach. 'Ja, maar hij woont in neverland ofzo.' Zegt Serena. 'Aaargh!' Jammert Blair. 'Ik kan ook nooit een leuke jongen vinden.' Zonder iets te zeggen valt ze van de bank af en begint heel nep te huilen. Serena probeert haar lach in te houden.

De volgende dag werken Serena en Blair hun wraakplan verder uit. Ze zitten in een koffieshop. 'Ik ga in iedergeval nooit een leukere jongen dan Chuck vinden.' Blair zucht.

Het feest is bijna afgelopen. Iedereen danst en zingt. Blair zit aan een tafeltje en kijkt naar Chuck en Allison die dansen en kussen. Er rolt een traan over haar wang, ze veegt hem snel weg. Dan krijgt ze Nate en Serena in de gaten. Nate zegt iets in Serena's oor en ze bloost. Dan trekt Nate haar mee de zaal uit. Het lijkt wel alsof iedereen geluk in de liefde heeft, behalve Blair. 'Wil je wat drinken?' Hoort ze opeens een stem achter zich. Ze kijkt op, het is een gespierde jongen met bruine krullen. Precies de goede jongen waarmee ze Chuck jaloers mee kan maken!

Maar na drie drankjes heeft Chuck haar niet eens aangekeken. Haar plan dreigt zwaar te mislukken, maar ze geeft niet op.

Een halfuurtje later krijgt ze een sms van Serena waarin staat dat ze de hele avond bij Nate blijft. Lekker gezellig..

Gossip GirlWhere stories live. Discover now