Splash!

144 4 3
                                    

De andre dage var gået med at tale om festen. Mig, Lene og Trine havde aftalt bare at tage noget almindeligt, men alligevel festligt på. Trine havde en lilla t-shirt med palietter på, sammen med denimshorts. Hun havde sat sit hår op i en hestehale. Lene havde en blå nederdel på sammen med en hvid bluse. Hun havde en sildebensfletning i sit hår. Jeg havde ligesom Trine denimshorts på, men sammen med en hvid bluse med sorte prikker. Vi mødtes på mig og Trines værelse kl.17.00 og festen startede kl.18.00. Det tog ikke så lang tid at tage på så vi brugte størstedelen af tiden på at snakke. Fie og Cindy gjorde klar sammen med Jennifer og Tine på Fies værelse.

Kl. 17.55 begyndte vi at gå hen til festsalen. Den lå lige ved siden af lejrpladsen så vi behøvede ikke at skynde os. Men da vi gik forbi Fie og Lenes hytte kom Fie, Cindy Jennifer og Tine ud af den. De bar på en stor spand med saftevand. Deres tøj var meget glitrende og så MEGET stramt ud. Før jeg kunne nå at sige hej, hældte de saftevand udover os. "Så kan du lære ikke at stjæle Tobias fra mig" råbte Cindy. "Og så du kan lære at prøve at stjæle Martin fra mig, Lene" råbte Fie. "Ja, nørder" råbte Jennifer så.

Vi stod måbende tilbage. Jeg vidste slet ikke at Cindy kunne lide Tobias, eller at Lene kunne lide Martin. Jeg forklarede dem det med Tobias og de var sikre på at han også kunne lide mig. Jeg var stadig knap så sikker. Lene fortalte at hun havde fortalt Fie at hun kunne lide Martin før, at hun vidste at Fie også kunne lide ham. Derefter havde Fie været ret sur på hende.

"Skal vi gå tilbage og skifte" spurgte Lene. "Ja" svarede jeg. "Men ikke til festtøj"...........

SommerferienWhere stories live. Discover now