Anden dag

189 4 0
                                    

Den næste dag kom Cindy. Da jeg vågnede kl.9.00 havde hun pakket ud og sad på sin seng og snakkede med Trine. Jeg hviskede til Trine om hun havde fortalt Cindy, at hun var blevet mobbet. Hun svarede ja. Jeg sagde Hej til Cindy og hun sagde Hej til mig. Vi snakkede alle tre sammen resten af morgenen indtil vi skulle mødes ved lejrbålet. Vi havde aftalt at sidde sammen. Fie kom sammen med Lene, men da hun så os satte hun sig ved os. Lene kom også hen og satte sig ved siden af Fie.

Da Donna havde sagt, at vi skulle gå en tur på stranden kl.15.00 og at vi godt måtte gå igen, gik jeg hen til Fie. Jeg ville fortælle hende, at vi havde taget fejl omkring Trine. At hun faktisk var rigtig sød. Så det gjorde jeg. Hun svarede "Jeg ved ikke. Hun virker som en kedelig nørd". "Vil du ikke prøve at være sammen med os nu" sagde jeg. "Vi kan lege S. P eller K". "Ok" svarede hun.

Så gik mig, Cindy, Trine, Fie, Lene og to andre piger der hed Jennifer og Tine i gang med at lege S. P eller K. Jeg startede. "S, p eller k Lene" sagde jeg. "K" svarede hun. "Okay" svarede jeg. "Du skal danse en dans for os i 30 sekunder". Det gjorde hun. Hun lavede en dans med disco moves. Mig, Trine, Jennifer og Tine grinte helt sindsygt. Det fik også Lene til at grine og så havde vi totalt grineflip. Alle grinte udover Cindy og Fie. Så var det Lenes tur. "S, p eller k Cindy" sagde Lene. "S" svarede hun.

Og sådan fortsatte vi indtil vi skulle på tur til stranden. Jeg følte, at jeg kendte alle de andre meget bedre nu. Før vi tog afsted spurgte jeg Fie om hun kunne lide Trine nu. "Jeg ved ikke" svarede hun. "Hun virker ikke så moden". Jeg tænkte, at de nok ville blive venner på et eller andet tidspunkt. Måske ikke lige nu, men før eller siden. "Kan du så lide Cindy" spurgte jeg. "Ja, selvfølgelig hun er vildt sej" svarede Fie. Jeg var glad for at hun i det mindste kunne lide Cindy.

På vej derhen gik Fie sammen med Cindy. Derfor gik Lene sammen med mig og Trine. "Hvad er din ynglingsis" spurgte jeg Lene. "Chokolade is" svarede hun. "Min er vanilje is" svarede Trine. "Min er jordbær" sagde jeg. "Hvad skal i lave i sommerferien, altså efter det her" spurgte Lene. "Jeg skal op i min mormor og morfars sommerhus" svarede Trine. "Jeg skal til Spanien" svarede jeg. Og så snakkede og grinte vi resten af vejen derhen.

SommerferienWhere stories live. Discover now