Den anden mandag

163 4 0
                                    

Den mandag havde jeg været der i en uge. Mig og Trine var efterhånden blevet ret gode venner og var en del sammen. Men selvom vi var rigtig gode venner ville vi begge to også gerne have flere venner. Så den mandag havde vi aftalt også at være sammen med nogle andre.

Jeg havde ikke været særlig meget sammen med Cindy så den dag ville jeg være sammen med hende. Vi havde aftalt at gå ud at bowle. Så kl. 13.48 mødtes vi på værelset og gik hen til bowlingehallen.

Bowlingehallen lå ret tæt på lejrpladsen. Ikke meget mere end hundrede meter væk. Så vi havde ikke så langt at gå. Det var smart fordi, at der var ret stille imellem os på vej derhen. Det var ret skuffende fordi at vi havde jo snakket ret godt sammen da Trine også var der.

Så var vi henne ved hallen. Det var en stor murstensbygning som var malet limegrøn. Malingen skallede bare ret mange steder. Vi gik tavse ind i bygningen og hen til receptionen. Der stod en teenagepige bag disken. Hun smilede venligt til os og spurgte "Hvad er jeres skostørrelse". "37" svarede jeg. "36" svarede Cindy. Hun gav os vores sko og viste os ind på bowlingebanen.

Cindy startede. Hun fik strike. "Åhhrr, cool" sagde jeg. Hun smilte stort og sagde "Ja, jeg ved det. Jeg har bowlet siden jeg var 4 år". Så var det min tur. Jeg ramte forbi alle keglerne og begyndte at grine som en sindssyg. Cindy kiggede mærkeligt på mig. Vi spillede nogle runder mere og Cindy vandt selvfølgelig. Bagefter gik vi tilbage i tavshed.

Da vi var kommet tilbage gik Cindy ind til Fie. Jeg gik tilbage til vores hytte. Da jeg kom derhen så jeg, at Trine også var der. Trine havde været sammen med Jennifer og Tine. "Hvordan gik det" spurgte jeg hende. "Ok" svarede hun. "Selvom de talte ret meget med hinanden og ikke så meget med mig". Jeg smilte medfølende. "Hvor var i henne" spurgte jeg så. "I Jennifer og Tines hytte" svarede hun. "Ved du hvad" sagde jeg. "Måske skal vi få andre venner på en anden måde. På en naturlig måde, ligesom den måde vi blev venner på. Fordi at vi kunne lide at være sammen". Trine smilte. "Så vi er venner" sagde hun. "Selvfølgelig" svarede jeg. Vi smilte til hinanden og snakkede i et stykke tid

SommerferienDove le storie prendono vita. Scoprilo ora