Hoofdstuk 5 ~ Don't leave me

38 8 4
                                    

Ik kon de deuren van de politieauto horen dichtslaan. In sneltempo raapten we de bladeren op en propten ze in Jesse's rugzak.

Voetstappen kwamen dichterbij.

"Verdomme!" riep Jesse kwaad, die nog altijd half dronken was.

"Ssst!" zei Tess. "Zwijg en move!" fluisterde ze.

Zo snel als we konden renden we het lokaal uit, richting de gang. Elijah liep voorop, gevolgd door Jesse, Tess, Brad en ik. Floor liep als laatste, wat misschien niet zo'n goed idee was, aangezien ook zij nog dronken was.

"Hé, stop!" riep een agent die ons nu in de gaten kreeg. "Sneller!" riep Elijah.

We waren bij de deur, maar toen pas zagen we, hoe kon het ook anders, dat hij gesloten was. "Naar boven!" riep Tess en rende de trap op. We volgden haar naar het derde verdiep. Daar renden we terug door de gang en doken een lokaal binnen. "Ik denk dat ze weg zijn," fluisterde ik.

Toen pas viel me op dat Floor er niet was. "What the, waar is Floor?" fluisterde ik.

Ik stak mijn hoofd uit de deur, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Twee agenten keken mijn kant op en riepen: "Hé, stop, jullie komen hier niet weg!".

"Shit," riep ik weer voor ik de deur open gooide en, alweer, begon te rennen. De rest volgde me door de donkere gangen. "Waar is Floor?" riep ik buiten adem. Misschien moest ik toch maar eens naar de lessen LO gaan, want mijn conditie was niet op toppunt om het zo te zeggen. "Geen idee," zei Tess die naast me liep, ook buiten adem.

Voetstappen kwamen dichterbij. "Sneller jongens, lopen!"

We kwamen uit aan de andere trap en stormden die af naar beneden. Daarna liepen we richting het raam dat Elijah had ingeslagen.

Ik voelde mijn longen branden, maar de adrenaline gierde door mijn lichaam, waardoor ik bleef lopen. Mijn voeten gingen vanzelf.

Uiteindelijk kwamen we bij het raam. Jesse sprong er als eerste door. Daarna kwamen Tess en Elijah. Brad volgde hen en wou toen mij erdoor helpen, toen de politie plots van achter de hoek kwam. Ze grepen me bij mijn armen en haalden een paar handboeien uit. "Dude, laat haar los!" Schreeuwde Brad. "Brad, rennen idioot!" schreeuwde ik terwijl ik het metaal rond mijn armen voelde. "Lexi, ik laat je..."

"Verdomme, Brad, loop weg!" schreeuwde ik nog eens, maar hij wou niet luisteren en sprong terug door het raam. De agent wou hem vastgrijpen, maar hij sloeg hem met zijn vuist recht in het gezicht. "What the fuck doe je?" schreeuwde ik. De agent lag ondertussen op de grond en er kwam bloed uit zijn neus en mond. Brad negeerde me en liep recht op de agent af die me vasthield. Ook hem wou een klap in het gezicht geven, maar de agent haalde een geweer uit en e hield het tegen mijn hoofd.

Brad stopte meteen en keek me geschrokken aan. Ik had hem nog nooit zo gezien. "Haal dat bij haar weg!" schreeuwde hij.

"Jongen, jij gaat nu naar hier komen, of ik schiet op deze jongedame," zei de agent kalm. Brad stak zijn handen in de lucht als teken dat hij zich over gaf en liep langzaam naar de agent toe.

"Mooi niet!" schreeuwde ik voor ik keihard op de agent zijn teen trapte. Hij krijste het uit en liep me los. Daarna sloeg Brad hem in het gezicht en op de kop toe zette ik mijn knie in zijn kruis. Hij rolde over de grond van de pijn.

Brad kroop door het raam en trok me er heel erg ongemakkelijk door, want mijn handen zaten nog op mijn rug vastgebonden door de handboeien. "AAAUW!" schreeuwde ik toen ik scherven glas in mijn arm en been voelde snijden. "Sorry bae," zei hij. Ik stond op de grond maar kon amper lopen. Brad hief me op en samen met de anderen liepen we weg.

"Wacht!" riep ik, "Floor is niet mee!"

"We weten niet waar Floor is, Lexi, ik denk dat we beter gaan," zei Jesse.

"Kom op, Jesse, we kunnen haar toch niet achterlaten? Ze is echt zat, wie weet wat ze daar uitspookt..." zei ik. Ik wou Floor echt niet achterlaten. Ze was mijn beste vriendin.

"Ik ga daar echt niet meer binnen, en jij kan niet wandelen. Tenzij Brad, Elijah of Tess zich geroepen voelt, gaat niemand dat schoolgebouw nog binnen." riep Jesse terwijl we steeds verder wandelden.

Ik keek naar mijn benen die bedekt waren met bloed. In de ene zaten twee grote sneeën en in de andere zat nog een stuk glas in mijn kuit en een snee in mijn bovenbeen. Ik kon inderdaad niet lopen.

"Ik ga wel," zei Elijah.

"Go save your Girl!" riep Brad terwijl Elijah terugkeerde. Elijah stak zijn middelvinger op en riep "Jij hebt de jouwe al gered, zie ik." Brad keek me aan en lachte. Ik voelde mijn wangen rood worden.

____________________________________

(A/N) Hey cupcakes (:

Long time no see.... Mijn excuses :(

Hoe gaat het nog met jullie? Voor mij is het vakantie dus het kan niet beter. (:

Als je nog steeds mijn boek leest, bedankt dan. Ik ga proberen wat meer te updaten, want ik heb nu toch tijd.

Vote // comment // follow als je het een leuk hoofdstuk vond. Ik sta ook altijd open voor commentaar of zo waardoor ik kan verbeteren.

Love you loads!

xoxo Luna

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jun 29, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Flowers in my hairWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu