Hoofdstuk 2 ~ Tattoo shop

68 6 8
                                    

Ik liep richting mijn vrienden en plofte naast Floor neer. "Hey girl, alles goed?" vroeg ze. Ik knikte. Het was nog een uur tot de volgende trein en ik had echt geen zin om de hele tijd in het station te zitten. "Weet iemand iets om te doen?" vroeg ik. "Ik!" riep Floor enthousiast. "Ik wil een tattoo!" Met grote ogen keek ik haar aan. 

"Wacht, wat?" 

"Je hoorde me wel! Kom op, er is een goede tattoo shop een paar straten verder. Jesse gaat daar ook altijd, toch?" Hij knikte.

Jesse was de enige van ons die al verschillende tattoo's had.

"Oké dan, wie gaat er mee?" vroeg ik.

Brad stond recht en schreeuwde luid: "Lets's get a tattoo, bitch!" Floor gaf hem een speelse duw en ik zag de helft van de mensen rondom ons vreemd kijken. De rest stond ook op en we liepen door de grote deuren van het station.

Even later stopten we voor de deur van een klein winkeltje met afbeeldingen van tattoo's op de ramen geplakt en uitgestalde piercings. Floor duwde de deur open en wandelde gewoon binnen. We volgden haar. Zelfverzekerd liep ze richting de man achter de toonbank en zei: "Goeie avond, meneer. Ik zou graag een tattoo willen. Hebt u misschien ontwerpen waar ik even naar mag kijken? Het liefst wil ik een roos op mijn pols, maar ik vind het best een moeilijke keuze. Mijn vrienden zullen me helpen kiezen."

De man haalde 4 verschillende ontwerpen uit met daarop rozen en toonde ze ons. Floor hoefde niet eens haar pasport te tonen om te bewijzen dat ze 18 was. Gelukkig, want ze was pas 17. We keken mee over haar schouder naar de ontwerpen. Floor haalde er twee uit. "Deze of die andere?" vroeg ze. "Die eerste vind ik het mooist," zei Elijah. "Ik ook!" riep Jesse. "Nee, die tweede," zie Tess. Uiteindelijk koos Floor toch het eerste ontwerp. Het waren drie rozen: twee grote en een kleine.

Ze moest op de stoel gaan liggen terwijl de man verschillende naalden klaarzette. Nu moest ik toegeven, ik was niet zo'n fan van naalden. Toen hij begon, draaide ik me dan maar om en keek naar de verschillende ontwerpen die uithingen. Tess, Elijah en Jesse gingen ondertussen terug naar het station om de trein niet te missen, maar ik had nog geen zin om terug naar huis te gaan. "See ya, loves!" riep ik toen ze uit de deur wandelden. Tess blies een handkusje en verdween toen achter de hoek van de straat.

Ik keek naar Floor, waarvan nu zwarte inkt in haar pols werd geprikt. Ik zag de tranen in haar ogen staan, maar ze gaf geen kik. Brad kwam naast me staan en keek mee naar de ontwerpen. "Deze vind ik wel awesome!" riep hij. Ik knikte: "Neem hem dan?" Ik zag hem twijfelen, maar toen zei hij: "Een andere keer misschien."

Na een half uurtje was het klaar. David, zo heette hij, deed er een grote plakker boven. "Morgen mag hij er af," zei hij. Floor knikte en stond op. Ze betaalde en toen liepen we de winkel uit. "Bedankt, tot ziens!" riep David nog voor we de deur uit waren. Ik wou verder lopen, maar Floor hield mijn arm vast. Met een geheimzinnig lachje op haar gezicht zei ze: "Lexi, een piercing zou jou geweldig staan!" "Hahaha, no way!" riep ik, maar Floor trok me alweer de shop binnen en zei: "David, Lexi wil een piercing." Daar stond ik dan. David lachte en vroeg: "Waar wil je één?" "Uuuhm..." stamelde ik, "mijn lip?" Het kwam er meer als een vraag uit dan als een gewone zin, maar whatever. Eigenlijk vond ik piercings wel cool.

Nu was het mijn beurt om op de stoel te gaan liggen. David maakte alles klaar, terwijl Floor met een grote glimlach naast me kwam zitten. Brad knipoogde, en ik voelde vlinders in mijn buik. "Welke kant?" vroeg David droog. "Doe maar rechts," zei ik. Hij nam een doekje om mijn mond te ontsmetten. Daarna deed hij hetzelfde met de naald. "Dit kan even pijn doen," zei hij. Hij trok met een of ander ding mijn lip naar buiten. Daarna plaatste hij de naald op mijn lip. Ik voelde mijn lip doorboord worden. Ik kon zo beginnen huilen, maar ik hield me in. Het was onze gewoonte om geen emoties te tonen: huilen is voor watjes! Toen stak hij het juweel er in, en dat was het. Ik had een piercing. Thanks Floor!

"Oeh, awesome!" riep ze enthousiast. Ik lachte. "Bedankt, David!" Hij gaf me een spiegel zodat ik de piercing kon bekijken. Het zag er best cool uit. "Het past echt bij je!" riep Floor. Ik wou mijn geld uithalen, maar Floor zei: "Ik betaal!" Voor ik iets kon zeggen, gaf ze het geld aan David. "Maar," begon ik. "Niets te maaren, het was mijn idee, dus ik betaal!" Ik lachte: "Dank je! Je bent een schat, wist je dat?" "Haha, ja, dat wist ik," zei ze en knipoogde.

Samen liepen we de winkel uit. "Ik ben te lui om te wandelen!" riep ik met een zucht. Voor ik het wist, nam Brad me op zijn rug. "Beter zo?" vroeg hij. Ik lachte: "Veel beter!"

"Cute!" riep Floor. Ze haalde haar mobiel uit en nam een foto. "Stalker!" riep ik en stak mijn middelvinger op. Floor stak haar tong uit en zei: "You little bitch!"

Brad zette zijn muziek lekker luid. Een oud vrouwtje keek ons boos aan, maar het boeide me niet echt, want dit was de echte ik. Nou ja, hoe ik geworden was.

____________

(A/N) Hey loves!

Sorry voor de (alweer) veel te late update... Maar het goede nieuws is dat ik amper schoolwerk heb deze week, dus ik zal veel schrijven!

Ik weet echt niets over piercings en tattoo's, dus als er fouten instaan, laat dan gewoon even een comment achter. (:

Zeg ook gerust als je een spelfout ziet // vote // comment.

Nog een leuke zondagavond! (morgen school... ieuw!)

xoxo Luna

Flowers in my hairWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu