Legături

611 63 18
                                    

-Raphael a fost condamnat la doar 30 de ani de inchisoare cu executare, pentru ca avea ceva relatii, ar fi scapat mai usor, dar ar fi batut si mai mult la ochi. In fine, justitia e la fel de corecta ca un criminal. Nu esti de aceeasi parere?

-Nu toti politistii sunt corupti.

-Cum poti sa zici asa ceva? Nu esti atenta la poveste?

-Sunt atenta, dar cunosc si eu politisti si nu toti sunt corupti.

Gandul imi zburase la Mike si speram sa fie bine. Imi parea rau ca nu imi luasem ramas bun, ca am plecat asa, pur si simplu. Stiam ca tinea la mine si parea sa aiba sentimente puternice pentru mine, daca ii spuneam si ca plec cu Dean, ma gandeam ca i-as fi facut mai mult rau decat bine. Imi lipsea. Imi aminteam de insistentele lui de a sta la el, pentru a ma proteja, dar nu era numai asta. Si desi acele zile au fost groaznice din cauza lui James, majoritatea clipelor cu Mike au fost dragute, linistitoare. Incercam sa nu ma mai gandesc la Mike, nu asa voiam sa imi petrec ultimele clipe din viata.

-In fine, asculta-ma. Tresa-mi sterg lacrimile astea... Asa, Raphael a intrat in inchisoare, dar gardienii acolo nu era atat de abili, dupa 2 zile, el si-a omorat cei 3 colegi de camera si a fost mutat la carcera. S-au temut ca asta se va repeta si l-au trimis la un alt penitenciar, unul cu o securitate mult mai mare, deci sansele lui de a evada se diminuau brusc, pentru ca probabil asta vroia sa faca. Aici incepe partea ingrozitoare pentru el, unul dintre gardieni era prieten cu unul dintre fostii colegi de camera pe care ii ucise cu sange rece. Gardianul a pus un condamnat la moarte sa il omoare pe Raphael, in schimbul la mai mult timp si spunandu-i ca ii acopera el urmele. Condamnatul la moarte l-a ucis pe Raphael, dar a dat coltul si el. L-au subestimat pe Raphael si nu a iesit cum au vrut. Gardianul a devenit detinut dupa ce au descoperit totul si a fost ucis in prima zi ca si detinut la cat isi batuse joc de cei inchisi. sau cel putin asta am aflat eu. Ce parere ai? Tu nu schitezi nimic si ati mai avut si cica o relatie.

-Cred ca a innebunit dupa ce si-a dat seama ca a pierdut-o pe sotia lui, altfel nu imi explic cum iti poti ucide proprii copii.

-Esti cam obiectiva. Nu e singurul care a innebunit.

-Sunt obiectiva pentru ca nu l-am cunoscut pe Raphael.

-Ai recunoscut!

-Nu, am mintit. Voiam sa aflu de ce toate astea, de ce eu? Si nu sunt eu. Ai gresit persoana. Eu nu am avut nici o relatie cu Raphael. Eu nu l-am cunoscut si ma bucur pentru asta. Nu stiu cine esti tu, nu stiu cine e Kristin, pentru mine sunteti niste straini! Nu am idee de ce eu, pentru ca nu eu sunt cea pe care o cautai!

-Mincinoaso! V-am vazut pe tine si pe Raphael in fata hotelului din centru in timp ce va tineati de mana, va sarutati si mergeati spre intrare! Imi amintesc! Tu esti! Nu incerca sa ma aburesti! Stiu ca tu esti!

-Nu sunt eu!

-Minti!

-Nu mint! Jur! Te rog!

-Am pierdut-o din cauza ta! Ea si copiii erau familia mea! Tu ai stricat totul! Au murit toti din vina ta! Criminalo!

-Nu eu sunt! Crede-ma!

S-a oprit din tipat si m-a privit trist. Si-a pus mana lui pe mana mea si m-a privit in ochi.

-Dupa toate astea, tu ai devenit scopul meu in viata.

-Nu eu sunt!

-Razbunarea e atat de dulce... Am ucis atatia oameni doar pentru a te face sa treci prin ce am trecut eu, dar nu am terminat inca, mai am unul, unul singur si pe tine. Dar pe tine te ucid prima!

-Stai departe de el!

-Nu o sa se intample!

-Te rog... Ma ai pe mine... Te rog...

-Nu e de ajuns.

-Te rog...

-Nu. Termin cu tine si dupa ma ocup si el. La cat am vorbit cu tine cred ca ti s-a dus efectul la substanta aia. Ce dezamagire, era singura si tu m-ai tinut de vorba... Acum o sa se duca distractia mai devreme. Iti garantez insa, o sa te doara mai mult pe tine decat pe mine.
James a continuat sa imi vorbeasca, dar nu i-am mai dat atentie. Ma gandeam la cuplul asta sinistru, la Kristen si Raphael, la ce au fost ei in stare sa faca... Cum sa iti iei singura viata?! Cum sa faci asa ceva?! Cum sa iti abandonezi copiii pe care se presupune ca ii iubesti... Oricat de greu ar fi, nu faci asa ceva! Si pana la urma pentru ce? Pentru ca te-a inselat? O prostie! Atata durere provocata celor care te iubesc doar pentru ca tu esti o persoana lasa si speriata... Viata merge mai departe, orice s-ar intampla. Iar Raphael...un criminal oarecare, fara scrupule sau catusi de putina inteligenta. Cata nebunie zacea in venele acelui om de si-a ucis copiii, sange din sangele lui?
Eram pe cale sa fiu ucisa fara motiv, de catre un psihopat, din cauza la doi psihopati; minunata legatura. Si toate legaturile astea intre crimele despre care vorbea James, faceau sa tranforme povestea intr-o telenovela prost conceputa.
Aveam in minte numai ganduri si imagini infioratoare, marcante. Respiram incet, ca si cum cineva m-ar fi tinut strans in brate. Membrele imi erau amortite din cauza faptului ca nu ma puteam misca. Eram insetata si imi era foame.
Linistea impunatoare a fost brusc sparta de zgomotele asurzitoare ce veneau de afara. L-am vazut pe James fugind spre usa si am inchis ochii.

HărțuitorulWhere stories live. Discover now