Capitolul 3

123 6 0
                                    

Skyler

Mi-am dat repede cu rimel genele apoi m-am dat pur și simplu cu un Baby Lips. M-am dat cu parfum și eram gata. Mi-am luat conversele în picioare și geanta pe umăr și l-am așteptat pe Cameron.

-Gata? a ieșit Cameron din baie

-Haideți , am ieșit pe ușă prima, urmată de ceilalți. Unde ne vedem cu restul?

-În fața hotelului, a spus simplu Nash și mi-a luat-o inainte. A intrat în lift și a apăsat ultimul buton. Am intrat și noi și liftul a pornit. M-am uitat în pereții liftului și mi-am văzut reflexia. Nu arătăm obosită ca deobicei. Arătăm fericită? Poate.

Am ieșit din lift și am inaintat către ieșire. Am ieșit din hotel și i-am văzut pe Jack 1 și Jack 2 , Matt și Shawn. Le-am făcut cu mâna și am zambit. Jack 2 mi-a făcut cu ochiul și a zâmbit larg. Restul au făcut înapoi cu mâna ori au dat din cap.

-Suntem toți? am întrebat către Matt

-Așa cred, a răspuns și a început sa meargă. Restul l-am urmat și am luat-o pe lângă piscina foarte mare. Am mers ceva pana am ajuns într-o pădurice. Acolo erau niște măsuțe de picnic . Ne-am așezat la una dintre mese. Acolo încăpeau cam 8 persoane iar noi eram 7. Tot drumul nu am spus nimic si i-am lăsat pe ei sa vorbească. M-am asezat intre Jack 2 și frumușelul de Nash. Pe banca din fața mea stătea Matt , Anne , Cameron și Jack 1. M-am uitat în împrejurimi și am analizat locul. 4 mese de picnic , niște poteci drăguțe, pietruite, copaci și flori.

-Acum ce facem? a întrebat Jack cel blonduț

-...

-...

Nimeni nu a spus nimic. Am ridicat din umeri și m-am uitat la Nash. Își butona atent telefonul.

-Hei, ce faci acolo? mi-am impins umărul în umărul lui. Si-a ridicat privirea spre mine și si-a blocat repede telefonul.

-Ă nimic , a zâmbit scurt

- Dacă zici tu , l-am privit suspicios. A râs și a ridicat din umeri.

*

E aproape 23:30 și nu pot dormi. Știu ca mâine trebuie sa mă trezesc devreme dar nu mă ia somnul. M-am întors pe partea cealaltă a patului cu fața spre patul băieților. Am văzut o lumină prin pătură, Nash.

-Psst. Nash , am șoptit. Si-a ridicat capul de sub pătură și a îndreptat lumina telefonului spre mine. Imediat mi-am acoperit ochii din cauza luminii.

-Da? a întrebat buimac

-De ce nu dormi?

-Tu de ce nu dormi? mi-a raspuns la întrebare cu o alta întrebare

-Ăă nu pot sa dorm.

-Nici eu , s-a ridicat din pat. Vii? a făcut semn cu capul spre ușă. M-am ridicat din pat, mi-am luat telefonul și cartela de la cameră și l-am urmat.

-Unde mergem? am țopăit în șosete pana la scări. Când am văzut că în loc sa coboare , urcă și mi-am dat seama. S-a intors cu fața spre mine și a ridicat o sprânceană. Am ridicat din umeri și am luat-o inainte. Când am ajuns în dreptul ușii care ducea spre acoperiș nu am putut s-o deschid. Credeam ca nici Nash nu poate dar când a împins, a deschis-o. Am mers în spatele lui pana s-a oprit și m-am lovit de spatele lui. Puteam sa cad dacă nu mă prindea de incheietura. Abia atunci mi-am dat seama ca afară era chiar foarte cald.

-Scuze , am zambit rușinată. El doar a râs și a mers catre băncuța de mai încolo. L-am urmat și m-am asezat turcește pe bancă.

I told youWhere stories live. Discover now