Capitolul 2

156 9 0
                                    

Skyler
Era Cameron. Am zambit si mi-am trantit valizele pe jos.

-Hei , a zambit scurt

-Bună , am spus și m-am asezat pe unul dintre paturi

-Deci colegi de cameră, hm.

-Da, colegi de cameră după cum se vede. Usa s-a mai auzit o data și Nash și Anne au intrat pe ușă. Mi-am lipit discret palma de frunte și mi-am dat ochii peste cap. Am intrat în prima baie și m-am spălat repede pe față. Nu mai aveam fața așa umflată. M-am șters pe față cu un prosop și am ieșit din baie.

M-am dus la Anne și am încercat sa mă departez cu ea de băieți. Ne-am dus lângă baie și m-am uitat ciudat la ea.

-Cum de ai aceeași cameră ca mine? am ridicat o sprânceană

-Am făcut schimb de camere cu ciudata aia de Maddy ca sa stau cu tine.

-Oh, nu am știut ce sa mai zic așa că m-am dus spre primul pat și m-am asezat acolo. Anne s-a așezat lângă mine și a zâmbit scurt. Era în jur de 5 , iar mie îmi era foame. Am cotrobăit prin geantă după un baton de cereale și când în sfârșit l-am găsit , nu știam cum sa-l desfac mai repede.

Nash
Am intrat în cameră împreună cu... Anne... parcă. Am rămas puțin surprins. Puștoaica din autocar era și ea aici. Probabil stă cu noi. Am mers cu valizele pana în mijlocul camerei și le-am lăsat acolo apoi am bătut palma cu Cam.

-Hei frate! am râs. Am întors capul și am văzut că Skyler o trage pe Anne spre baie. Ciudat.

-Mergem la cantină? mi-am intors capul către Cam. Am dat din cap apoi am pornit spre ușă. Veniți la cantină? s-a trezit sa întrebe Cameron. Fir-ar.

Fetele s-au ridicat și ne-au urmat către ușă. Am ieșit și am coborât cu liftul până la parter. Am intrat în cantină și ne-am indreptat spre masa unde erau și ceilalți băieți. Ne-am așezat pe banca din fața celor 4 băieți iar fetele s-au asezat lângă noi.

-Ele sunt Skyler și Anne, am spus către băieți

-Carter, s-a prezentat unul din ei. El e Shawn, a arătat spre celălalt tip

-Încântate,  a zambit Skyler. Oh ce zâmbet......

Skyler
Am zambit către cei doi băieți și le-am făcut cu mana lui Matt și lui Hayes. 

Alți doi băieți s-au apropiat de masa noastră. Pe aceștia nu i-am recunoscut dar restul da. Băieții au dat mâna cu Nash și Cameron.

-Bună,  a spus băiatul cu parul șaten

-Bună. Skyler , am intins mâna către șaten

-Jack, a râs ușor. Am intins mâna și către celălalt

-Jack , a râs și celălalt

-Oh, am râs și eu

-Da.... ei sunt Jack și Jack, a spus Matt

-Anne, a întins și prietena mea mâna către ei . Au dat mâna și s-au asezat unul intr-un cap al mesei și unul in celălalt.

-Noi mergem sa luam ceva de mâncat. Mai vine cineva? am întrebat și m-am ridicat. Cameron , Matt și unul din cei doi Jack.

Am mers catre locul cu mâncare din cantină și am tras câte o tavă. Am mers la coadă și am așteptat sa ne vina rândul sa ajungem în față sa ne putem lua mâncare.

*
Ne-am așezat înapoi la masă cu tăvile de mâncare și majoritatea am început sa mâncăm. Anne nu si-a luat și ea o tavă ci a mâncat de la mine. Mi-am luat niste cartofi prăjiți și niște pui si o sticla  cu apa.

-Deci cand încep activitățile? am întrebat rupând liniștea

-Maine la 6 dimineața. Însoțitoarea a zis ca trebuie sa ne luăm la noi câteva sticle de apă mâncare și trusa de prim ajutor în caz de ceva. Și în rest mărunțișuri care ne mai trebuie. Nu a vrut sa ne spună ce facem mâine și unde mergem. Și a mai zis ca ar trebui sa ne culcam mai devreme azi, a spus Jack cel blond

-Chiar la 6? Nu e prea devreme? a mârâit Anne lângă mine

-Nu o sa mai poți dormi pana la 12 toanto , am râs încet

- Mergem în seara asta în împrejurimi? a întrebat Matt

- Eu și Hayes nu mergem. Trebuie sa despachetam, a zis Carter

-Cred ca nimeni nu a despachetat pana acum. Eu merg , a spus Anne. Despachetam altădată.

-Și eu cred că merg. Dar înainte trebuie sa fac un duș. Ce-ar fi sa hotărâți voi ,cine și cum merge și Cameron și Nash o sa ne spună unde ne întâlnim și restul detaliilor? Noi fetele avem nevoie de mai mult timp în general , am spus repede

-De acord, a spus Jack șatenul. Ne vedem fetelor, ne-a făcut cu ochiul

-Pa băieți , m-am ridicat și eu și Anne și am plecat către lift

Am ieșit din cantină și am inaintat către lifturi cu Anne lângă mine.

-Drăguți tipii ăștia, am dreptate? a zambit larg

-Așa e , am roșit ușor

-Tu roşești? Oo , e de bine .

-Nu mai râde de mine , Uita-te la tine. Radiezi , am intrat în lift și am apăsat butonul cu numărul 5

-Ha! Stai în locul tău, fetiță! a spus cu accentul ei ciudat

-Care ți se pare mai drăguț,  a roșit și a făcut o grimaşă

-Nici măcar unul , am ridicat din umeri

-Minți.

-Nu o fac -am auzit sunetul scos de lift și ușile s-au deschis- chiar nu o fac.

Am ieșit repede din lift și am inaintat catre camera noastră, lăsându-mi prietena în urmă. Am introdus cartela în locul special și am auzit un click apoi am intrat în cameră. Anne a intrat și ea în cameră apoi am intrat în baie. Mi-am dezbrăcat hainele , le-am pus in mica masina de spalat si am intrat în cabina de duș. Am dat drumul la apă și am simțit apa rece pe pielea mea încinsă. Apoi apa calda a venit și mi-a imbratisat corpul. M-am spălat repede cu gelul de dus pe corp apoi mi-am spălat părul cu șamponul hotelului. Totul mirosea a cireșe.  Gelul de dus și șamponul și micul săpun în formă de inimă.

Mi-am clătit parul și corpul și am luat un halat de baie de lângă cabină apoi l-am îmbrăcat. M-am uitat în oglindă dar era aburita. Am șters-o cu mâna și m-am uitat la reflexia mea. Păream mai energizata.

Am ieșit din baie repede și nici nu am observat ca băieții erau în cameră. Am fugit la una dintre valizele mele rusinata și mi-am căutat după lenjeria mea intimă și niște haine oarecare. Apoi am căutat în cealaltă valiză deodorantul meu și ața dentară. Am fugit înapoi în baie și mi-am dat halatul jos . Am luat un prosop de pe suport și mi-am șters părul. Mi-am aplicat deodorantul apoi mi-am tras lenjeria intimă pe mine. Mi-am uscat parul apoi m-am imbracat cu hainele alese. Un tricou simplu negru și o pereche de pantaloni scurți de blugi

Am ieșit din baie și m-am uitat la ceilalți. Aveau hainele schimbate și m-am întrebat dacă s-au schimbat de față unii cu alții dar apoi mi-am amintit ca mai există o baie.

-Sunteți gata? Am spus către cei 3

-Aproape , a spus Cameron care a fugit către baie

-Ciudat, am mers catre o valiza și mi-am scos trusa cu machiaje

Mi-am dat repede cu rimel genele apoi m-am dat pur și simplu cu un  Baby Lips. M-am dat cu parfum și eram gata.

I told youWhere stories live. Discover now