3 måneder senere...

421 21 0
                                    

3 måneder senere

Nå er det 3 måneder siden Zayn sluttet i One Direction. De andre skulle fortsette, men det gikk ikke. Harry sluttet 2 uker etter. Så sluttet Louis 1 uke etter Harry. Niall sluttet bare noen dager etter Louis. Til slutt Liam. De splittet opp. Alle flyttet ut av huset, og jeg måtte få meg en jobb for å leve. Noe som ikke var så enkelt, siden jeg ikke har en utdanning. Så jeg jobber som avisselger, i en kiosk og går på tur med hunder i nabolaget. Jeg vet jeg er 20 år og burde få meg en skikkelig jobb, men da må jeg gå på skole, og alt det... Alt for stressende, iallefall når jeg ikke husker mye av skolen. Den meste tiden jeg skulle gått på skole var jeg kidnappet.

Jobbene jeg jobber, tjener jeg faktisk en god del. Avisjobben tjener jeg 8000 per dag, og jeg jobber lørdag og søndag. Så jobber jeg i en kiosk på mandager, onsdager, fredager, lørdager og søndager. Hver av dagene får jeg rundt 60000, men det er jo sommer og sol! Også går jeg på tur med hunder i nabolaget. Det bor for det meste bare gamle folk her med hunder. Hver dag går jeg med 3 hunder. Så hver uke får jeg ca 7000. Jeg liker jobbene mine. Det er fordi de holder meg i form og jeg får møte nye folk.

Jeg har ikke snakket med gutta siden sist. Altså 3 måneder. Smykket jeg fikk av Zayn har jeg ennå. Det ligger på nattbordet. Hver morgning ser på det og åpner det. Friends4ever... Men jeg har ikke sett han på 3 måneder. Av og til prøvde jeg å ringe han, men jeg har gitt opp med det nå. Eller egentlig for 1 måned siden. Jeg har sett at han har fått seg kjæreste som heter Perrie, og de er forlovet. Mer vet jeg ikke om han...

Livet med One DirectionWhere stories live. Discover now