Gutta er tilbake!

706 23 29
                                    

Jeg er hjemme. Emre gikk hjem til han. Snart kommer gutta tilbake! De har vært på en turne! Sin andre turne. De har startet et band! One Direction!

Jeg gleder meg til å se dem! Dessverre kan jeg ikke gå og hente de på flyplassen...
Jeg går opp på rommet og tar meg en dusj siden jeg har saltvann i håret... Imens jeg dusjet hører jeg på musikk.
Når jeg er ferdig finner jeg en shorts og en løs kort topp. Så løper jeg ned og skal akkurat til å gå inn på kjøkkenet da jeg seg noen i stuen. Jeg stopper og smugtitter inn. Der sitter de alle fem, men med ryggen til meg. De snakker om noe.
En mann står foran de. Det må være manageren deres. "Hei!" Sier han og får øye på meg. Jeg smiler. "Hei," svarer jeg. "Du må være Ellissia," sier han. Resten av gutten snur seg fort og ser på meg. "Ellissia!" Roper de og løper mot meg. "Hei!" Roper jeg tilbake. Det ser ut som se skal hoppe på meg, men heldigvis gjør de det ikke. "Godt å se deg igjen!" Sier Liam. "Glad for å se dere også!" Sier jeg. "Hvordan har det vært uten oss?" Spør Louis. "Kjedelig," svarer jeg. "Vi har savnet deg!" Sier Zayn. "Ja! Veldig mye!" Sier Harry. Jeg begynner å smile.

Etter å ha fått gutta til å roe seg går vi inn på kjøkkenet og lager oss mat. "Hva skal vi lage?" Spør jeg. "Bacon!" Sier Liam høyt. "Nei! Gulrøtter!" Sier Louis høyere. "Vi kan ikke bare spise gulrøtter!" Sier Liam enda høyere. "Vi kan heller ikke spise bare bacon!" Roper Louis. "Jeg vil ha pasta med bolognese" sier Zayn. "Ja, men jeg vil ha kyllingpasta!" Roper Niall og kaster armene i luften. "Nei! Kan vi ikke lage biff!" Sier Harry. "Nei! Det er middag, nå skal vi ha lunch!" Sier Niall. "Kyllingpasta er og en middag!" Sier Harry. Og sånn fortsatte de. Jeg sitter og hører på.

Etter en stund begynner jeg å kjede meg, så jeg reiser meg og begynner å finne kylling og pasta. De merker jo ingenting uansett. Jeg prøvde å snakke til dem, men de hørte meg ikke og jeg gidder ikke å rope.

Først skjærer jeg kyllingen i biter, og steker den. Så tar jeg og koker pastaen. Mens den koker finner jeg grønnsaker og begynner å skjære det opp. Jeg blander alt sammen i en stor skål og setter meg ned igjen. "Vent! Det lukter mat!" Sier plutselig Niall. Alle hodene snur seg mot meg. "Jeg begynte å bli sulten," sier jeg. "Vi har jo ikke bestemt oss for hva vi skal lage!" Sier Louis. "Kan ikke dere lage hva dere selv vil?" Spør jeg. "Hvorfor kom jeg ikke på det?" Sier Liam og slår deg selv i pannen mens han finner fram bacon og en stekepanne.

Alle guttene lagte hva de ville. Da de var ferdig satte de seg ned og begynte å snakke. Vi snakket om hva de har gjort på turneen. Det hadde vært en morsom tur! Deres andre turne...

Hvem er favoritten din i One Direction og hvorfor?

Min er Niall, men jeg elsker alle egnetlig! Niall er så morsom, søt og spiser mye. (Noe jeg og gjøre)

Livet med One DirectionWhere stories live. Discover now