hoofdstuk 85

58 1 0
                                    

p.o.v Steffanie

Deena en ik hadden besloten om pizza te eten dus hadden we pizza besteld. De bel ging en Deena liep naar de deur. Na een paar minuutjes kwam Deena glimlachend binnen. Ik vroeg haar:"waarom lach je zo?" Dioni liep achter haar aan naar binnen en ik wist dat het al weer goed tussen die twee was. Een paar minuten later ging de bel weer. Ik liep dit keer naar de deur omdat Deena en Dioni het aan het uitpraten waren. Toen ik de deur open had gemaakt stond daar de pizzaman. Ik betaalde hem 22 euro en liep terug naar Deena en Dioni met de pizza's. Toen ik weer in de woonkamer was zag ik ze met elkaar praten. Ik kuchte zodat ze zouden kijken. Dat gebeurde Maar dat duurde niet lang ze gingen weer verder met praten. Ik wist gelijk dat ze weer een  stel waren en het wel goed zou komen in Parijs. Ik zette de pizza op tafel en besloot op de twee te springen zodat ze zouden stoppen. Toen ze eindelijk waren gestopt konden we pizza gaan eten. en ik vroeg nog "zijn jullie weer samen" toen zei Deena "we gaan het proberen. en oh ja jullie twee blijven slapen he dan halen we morgen wel jullie koffers op of jullie moeten vragen als iemand thuis is en even wil komen brengen" ik en Dioni gingen bellen en na 10 minuten stond mijn moeder voor de deur en kort daarna de moeder van Dioni.

p.o.v Deena

Ik en Dioni deelde mijn pizza. ik was super blij dat het weer goed zat tussen ons. Hij had me beloofd nooit meer een ander meisje te zoenen. Ik had dorst dus vroeg:"wie wilt er wat te drinken?" Steffanie en Dioni schreeuwde tegelijk :"IK!!!" Ik liep naar de keuken en pakte drie glazen waar ik cola in schenkte. Ik liep terug naar de woonkamer. Er ging een telefoon af het bleek dat het de telefoon van Steffanie was. Steffanie nam op en ineens begon ze te schreeuwen en ik wist gelijk dat het Lotte was. ik zei:"wie de fack is dat" "wat denk je Lotte" "geef hier die telefoon." ze gaf me de telefoon en ik zei: "ik geef je drie tellen om op te hangen of ik sta binnen 5 minuten voor je deur. 1 2 piep piep piep." ze heeft opgehangen hier heb je je telefoon. ik liep terug naar de keuken om de glazen te pakken. en ging weer terug naar de woonkamer. 'pling' ik kreeg een appje binnen van een onbekend iemand en  toen las ik hem voor

oh dus je bent weer samen met die homo. hoe weet ik dat toch he. maarja dat duurt toch niet lang voordat het weer uit gaat.!

BadWhere stories live. Discover now