hoofdstuk 65

47 1 0
                                    

P.o.v Steffanie.
Ik zag dat ik op zo'n bed met wieltjes werd gelegt. En ze rolde me naar de wagen. Ik werd aan een piep piep ding aangesloten en ze reden weg. Naar het ziekenhuis. Eenmaal bij het ziekenhuis aangekomen moest ik WEER foto's maken. Alleen nu zijn me ribben zwaar gekneusd shit.

P.o.v Deena
"Dioni?" Zei ik zacht. "Deena ga weg" zei hij. Dioni zat in de kamer van steffanie. "Dioni luister naar me" "Nee waarom zou ik je hebt het toch al uitgemaakt." Zei hij. "Luister gewoon. Ik hou van je maar ik meende niks van dat ik het heb uitgemaakt" Ik liep naar hem toe en ik gaf hem een knuffel. "Waarom zei je het dan?" Vroeg hij. "Om jullie te beschermen" Ik gaf hem een kusje en het werd al snel zoenen. De vlinders in me buiken vladderde rond. "Dioni ik wil je niet kwijt" zei ik serieus. "Ik jou ook niet schat". Ik liep naar beneden een beetje bang. Maar ik zag de politie binnen en cloe en samantha werden opgepakt. Dioni zag dat steffanie en sam weg waren. Maar we lieten het erbij.

We liepen naar het strand om een ijsje te halen bij huupkes. Dioni had smurf en meloen. En ik cookie en meloen. Dioni keek me aan en op eens werd hij gebeld en hij nam op.

Hij zei blij "ik ben aangenomen bij jou op school en ik mag vrijdag kiezen welke klas, en ik zeg die van jou" "klas 4tb is de mijne". Ik zag een beetje verdriet in zijn ogen maar ook hoop. "Ik wil je nooit meer kwijt" zei ik. "Ik jou ook niet maar ik zie dat je er nog steeds er mee zit" zei ik. "Ja weet ik maar ik was echt boos op je omdat je het had uitgemaakt" zei hij. "Ik deed dat voor jou omdat ze je niets mochte doen" "Weet ik" zei hij. En hij staarde naar me en hij kwam steeds dichter bij ik was bezig met me ijsje en ik voelde een hand op me been. En een kusje op me wang. En het ging verder naar me hals. Ik voelde me wangen gloeien. En ik verstijfde een beetje.

BadWhere stories live. Discover now