Hoofdstuk 58

61 1 0
                                    

P.o.v Deena
Ik zat in de klas het tweede lesuur begon net. Ineens ging de deur open en kwam Stefanie de klas ingelopen. Ik schreeuwde heel hard: "Steffanie je bent back" "jaa klopt ik ben er weer" zei ze. Ze ging langs me zitten. ik vroeg aan haar: "je moest toch een week thuis blijven?" "jaa weet ik maar ik voelde me beter. Maar mag alleen nog niet meedoen met gym en ik moet rustig aan doen" zei ze. "Okey ik ben blij dat jij er weer bent" zei ik vrolijk. "Ik ook". Na deze les hadden we wiskunde echt de stomste vak ooit, maar oke het moet toch gebeuren.

Toen wiskunde was afgelopen hadden we pauze. Steffanie moest even naar haar kluisje dus liep ik alvast naar buiten om op onze vaste plaats te zitten. Ná vijf minuten was Steffanie er nog niet en hoorde ik ineens iemand heel hard schreeuwen dus rende ik naar binnen en wat ik daar zag gebeuren, maakte mij kwaad.

P.o.v Steffanie
Ik liep naar mijn kluisje toe. Deena was alvast naar buiten om op onze plaats te gaan zitten. Toen ik mijn boeken in mijn kluisje had gestopt draaide ik me om. En Cloe en Samantha stonden voor me en begonnen me uit te schelden. Ik reageerde niet en wou doorlopen maar een van de twee trok ineens aan mijn haar waardoor ik op de grond viel. Ze begonnen mij te schoppen tegen mijn rug en in mijn maag. Ik voelde dat het niet goed ging met mijn ribben en het deed super veel pijn als ik ook maar een beweging maakte. Ik schreewde het uit van de pijn. Ineens hoorde ik Deena roepen "wat the hel zijn jullie aan het doen!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heey wij vroegen ons af wat jullie er van vinden dus reacties zijn altijd welkom.
Groetjes Steffanie en Deena xx

BadTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang