hoofdtstuk 67

47 1 0
                                    

P.o.v Deena
We gingen step up 4 kijken echt een leuke film. Dioni zat langs me en had een arm om me een en ik leunde met me hoofd op zijn borst. Na de film had ik zin om te dansen en ik ging samen met de jongens als je van mij bent dansen. Steffanie keek toe. Ze zei dat het er leuk uitzag. Daarna bij mij en ga zo maar verder. Ik vond het echt leuk. Na het dansen gingen we sushi halen. Daar hadden we allemaal zin in. In het restaurant. Hadden we vanalles besteld. Sushi met vis, ei en komkommer. Mmmm toen we het op hadden gingen terug naar huis over een week mocht me gips eraf. Eindelijk. Dioni ging met me mee het eraf halen. Vrijdag na school ging het gebeuren. Maar nu wachtten op morgen we gaan aangifte doen tegen cloe en samantha wegens gijzeling en mishandeling. Het ging moeilijk worden voor me want ik wil er nooit meer aan denken. We bleven bij steffanie slapen maar we bleven tot 3 uur op en toen viel ik in slaap. Natuurlijk ik als eerste he altijd.

Volgende ochtend
Ik was als eerste op en ik ging naar beneden en ging op me telefoon kijken. Ik had appjes van me klas en insta snap twitter. Ik ging naar insta en zag dat cloe een foto erop had gezet. Verbazend wekkend was het een foto van mij en dioni en er stond onder.
Deze twee klote kutjes. Menen zich iets te veel wacht maar. Deena je komt er nog niet vanaf binnenkort ben je niet meer instaat om wat te doen. Dan heb ik je en het is niet bepaalt leuk he. Nu krijg ik je wel hoor wacht maar. Oh en dioni jij gebruik ik nog wel.
Het stond op instadirect. Me tranen stromen naar beneden. hoe kon dit?

BadWhere stories live. Discover now