hep sen mi?

113 8 15
                                    

Hiç kızmayın. Bölüm geç değil. Ben bölümü geçen hafta yazdım. Yayımlamadan önce bir hata sonucu silindi. Sonra bir defa daha yazdım. Yayımladım. Ama bölüm silinmiş. Ben de bu yüzden bir az bölüm yazmayacağım dedim. Çünkü sinirlerim bozuldu. Şu an 3. Defa bölümü yazdım. Ve yayınlıyorum.
Medyada kerem. Unutanlar için söylüyorum. Kerem mirayın kankası. Hani Sinem falan amerika da onları tanıştıriyordu. Ama onlar zaten kankaydı. Birazcık hatırladıniz umarım.

YAM (yeni aşka Merhaba) nın da sayfası var. Tüm okuyucularım davetlidir.
Facebook :

Yeni aşka Merhaba

(Arda anlatıyor)

- aşkım. Birtanem sen ölmeyeceksin, dedi Alp'in cılız ve çaresiz çıkan sesi.

- ambulansı arayın, diye gürledim.
Korkuyorum. Ona bir şey olmasından korkuyorum.

- tampon için bir şey verin, dedi Alp.

Eline verdikleri şal ile Miray ın yarasına bastırdı.

- arda aynı bu şekilde devam et. Be...

Sözünü kestim.

- Hayır, mirayi yanından ayırma. Ben onu bulacağım.

Berke lafa karıştı.

- biz.

Tamam anlamında başımı salladım. Ve koşarak o pisliği bulmaya gittik. O ölmemiş miydi? Öldü haberi gelmişti.

- berke sen sağa dön bende düz giderim.

- bende sola giderim, dedi bir ses. Bu ses keremden gelmişti. Doğru ya Miray çağırmıştı.

Hızla. Dağıldık. Koşmaya başladım. Koşuyorum Koşuyorum Koşuyorum. Ama ne fayda. Hiç bir yerde yok. Arkamdan gelen bir nefesin verdiği ılık rüzgârla arkama döndüm. Dönmemle o pisliği gördüm.

- berke, Kerem o pislik burda.

Elindeki bıçak ve Karnım birleşti. Müthiş bir acı ile kıvrandim. Ama yıkılmadım. yumruğumu sıktım ve ona vurdum. Sendeledi. Kendini toparladı ve elindeki kanım olan bıçak tekrar karnıma değdi. Bu sefer yere düşmüştüm. O kaçtı bende acıyla kıvranarak gözlerimi kapattım.

(Berke anlatıyor)

Arda'nın sesiydi. Evet onun sesiydi. Bana seslenen onun sesiydi. Sese doğru koştum. Arda'nın yerde cansızca yatan halini gördüğüm an küçük dilimi yuttum. Nefesini kontrol ettim. Allah'a şükür yaşıyor. O pisligi bulmak için koştum. Onu iki kat öldürecegim. Miray ın ve Arda'nın hesabını ödeyecek. Arda'yı bu halde bırakmamak için Oğuz abiyi aradım.

- efendim berke.

- abi arda.

- ne oldu Arda'ya?

- yer bildirimi göndericem şimdi sana. Orda yaralı abi.

- tamam.

Hemen yer bildirimi gönderdim. Koştuğum için nefes nefese kaldım. Etrafıma baktım. Kimse yoktu. Arkadan gelen bıçak darbesi ile öne düştüm. Yavaşça arkama döndüm. O. O pislik. O pislik yapmayaydı iyiydi. Rüyalarımı o pislik gerçekleştirmemeliydi. Ama çok mutluyum. Bende bıçaklandım. Ama çok acıyor be. Onu iki kat öldüremeyeceksem kerem yapsın.

Kalbimin Anahtarı (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin