Capitolul 4

352 32 0
                                    


Stateam toti 3 la masa, dar nu vorbeam. Era o liniste enervanta si stresanta. Simteam nevoia sa vorbesc. Nu mai vorbisem cu ei de mai bine de 2 saptamani. Era prima oara cand ii vedeam pe mama si pe tata stand in aceeasi incapere si sa nu se certe. Si era prima oara cand il vedeam pe tata acasa in ultimele cateva zile.

-Cum au reactionat colegii?ma intreaba mama.

Am tresarit cand i-am auzit vocea. M-am uitat la ambii mei parintii care ma priveau curiosi.

-Socati. Toti sunt socati si unii dintre ei tristi din cauza vestii. Alyssa e si ea distrusa. Si e suparata pentru ca nu stia dinainte si nici nu a fost la inmormantare. I-am explicat ca Aurora nu a vrut ca nimeni sa afle. A inteles cat de cat, dar tot e trista.

-Alyssa ar fi trebuit sa stie. Dar acum nu mai conteaza asta.


***

Mi se parea asa de mare cladirea din fata mea. Si peste tot erau numai copii mici si parinti mari. Era o agitatie teribila. Am intrat pe usa cladirii in urma surorii mele. In spatele nostru era mama. In fata mea s-a afisat un hol mare, care avea pe margini dulapioare de diferite culori. O doamna a aparut in fata noastra zambindu-ne.

-Buna ziua, spune mama.

-Buna ziua. Ele sunt minunatele gemene?

-Da. Ea e Aurora, iar ea Erica, ne prezinta mama.

-Foarte frumoase. Bun venit la gradinita. Ma bucur ca in sfarsit ati venit si am ocazia sa va intalnesc.

Gradinita incepuse acum doua saptamani, dar fix atunci eu si Aurora am avut bubat si a trebuit sa stam acasa. Azi era prima noastra zi de gradinita. Imi era frica. Voiam sa stau acasa.

-Buna, spune Aurora.

Aurora era incantata de idee. Ei ii placea sa interactioneze cu oamenii. Era mult mai prietenoasa decat mine.

-Acum mama voastra trebuie sa plece si o sa vina mai tarziu sa va ia acasa. Voi o sa ramaneti cu mine si cu ceilalti copii sa va jucati. O sa va placa jucariile noastre.

M-am apucat de piciorul mamei. Nu voiam ca ea sa plece, iar eu sa raman cu aceasta doamna. Aurora deja se uita in spatele profesoarei ca sa-i vada pe ceilalti.

-Mami, nu vreau. Ia-ma cu tine, te rog.

-Erica, spune ea si se apleaca la nivelul meu. Trebuie sa stai aici ca un copil cuminte ce esti. O sa vezi ca o sa-ti placa. Sunt multe jucari si copii. O sa o ai pe Aurora. Uite ce incantata e ea.

-Nu vreau, spun eu si o prind de mana.

-Erica o sa ma supar pe tine. Aurora, vin-o si iau pe sora ta.

Am inceput sa plang si sa tip ca nu vreau sa raman. Nu-mi place aici. Mama m-a luat in brate ca sa ma calmeze. Aurora se uita cand la mine cand la ceilalti copii.

Chiar atunci o fata micuta, satena cu parul scurt a venit langa educatoare. Aurora se uita la ea zambind.

-Alyssa, spune doamna educatoare.

M-am oprit din plans si m-am uitat la acea fata cum imi zambea. Mama m-a pus inapoi cu picioarele pe pamant. Acea fata s-a uitat la mine si apoi m-a prins de mana.

Twins ForeverDonde viven las historias. Descúbrelo ahora