3

259 4 0
                                    

Livs POV

Jag kunde inte riktigt förstå vad som hade hänt under dagen. Maddie hade, som jag trott, bokstavligt talat bombat mig med frågor efter att vi träffade killarna, hur jag och Niall fick kontakt och vice versa. Jag berättade allt för henne, och hon hade bara blivit glad för min skull. När vi stod inne på hotellrummet vände sig Madison till mig, och rynkade pannan.

- That boy... Harry? Did he look at me, like, alot? Jag log brett och mötte min bästa väns oroliga blick.

- Haha yeah, he was your only target through the whole dinner. Maddie särade förvånat på läpparna, men återgick sedan till att rota i sin resväska efter sin hårborste.

- Hey Maddie? Should I ask Niall if we can sleep at their place? I mean, we're sleeping at the apartment tomorrow, and we can bring our bags. Maddie nickade instämmande.

- Sounds good to me. I'm actually a little nervous. What are we even going to do? Jag log självsäkert åt henne.

- Don't worry, I'll fix it. If it's boring, we'll have to do "det bästa av kvällen" as I would say if I was in Sweden right now. Maddie skrattade och hittade till slut sin efterlängtade hårborste, och började långsamt att borsta igenom sitt blonda, lockiga hår. Plötsligt plingade min mobil till, och jag greppade snabbt tag i den ifrån sängen. Det var ett meddelande ifrån Niall.

//Hi sweetie, just wondering if you're still coming tonight?//

Fjärilarna började flyga omkring i magen. Jag och Niall hade haft kontakt väldigt länge, det var nog dels därför jag ville till England. Och han var dubbelt så underbar och mysig på riktigt.

//Yeah, but can we sleep at your place? We're moving to an apartment tomorrow, but ... yeah//

Jag hoppas han förstår. Även fast vi hade bokat en natt här, så hade vi tjänat massor på att stanna hos Niall. Plus, lite extra tid med honom i början tackade jag inte nej till. Jag ryckte till när mobilen skrek till i min hand.

//Yeah of course, we have a guest room but I know that my bed wants to meet you. ;)//

Jag började fnittra när jag läste det sista, han var ett riktigt charmtroll. Jag visste inte om det jag och Niall hade var äkta, vad vi nu hade. Men jag visste att jag var väldigt glad för att jag hade mött honom här, i London, och inte hemma i USA eller till och med Sverige. Alla tjejer hade flockats kring honom.

Jag vände mig till Maddie och gav henne tummen upp, som klartecken på att vi kunde spara cirka 1300 svenska kr på att sova hos Niall.

- Liv? It's already six thirty. Maybe it's time to go? Maddie sneglade på mig och jag nickade.

- Yeah, I guess. Are you ready?

- I'm always ready.

- Well come on then! Jag stängde min resväska och Maddie likaså, sedan tog jag hennes hand i min och drog henne ut ifrån vårat hotellrum. Vi småsprang emot hissen när vi mötte ett äldre par i korridoren, på väg ut ifrån sitt rum. De gav oss var sitt vänligt leende och vi fortsatte vår korta resa mot hissen. När vi väl anlände nere i lobbyn så gick Maddie och satte sig, medan jag avbokade vårat rum för natten. Receptionisten hade tvekat på att ge oss pengarna tillbaka, men efter att jag fjäskat lite gav hon med sig. När Maddie såg att jag var färdig reste hon sig upp och tillsammans gick vi ut från det lyxiga hotellet, som för en natt hade kostat oss en förmögenhet.

- If I would be famous for one day, and had the chance to choose which hotel I wanted to spend the night at, this would be my first target. I can't believe ordinary people pay this much only to have soft towels and a fluffy blanket when they sleep." Min bästa vän kollade på mig storögt och började sedan skratta, högt.

- Well babygirl, you booked this hotel. Blame yourself. Lucky you that you got at least half of the money back. Jag bet mig löst i läppen och styrde oss mot en av taxibilarna som väntade utanför. Jag visste att Madison hade rätt, men det var inget jag tänkte erkänna, typ någonsin. Jag rabblade upp för taxichauffören som nickade förstående och började köra mot vår destination.

- Uh.. I'm getting tired. I hope they have a soft bed. Or couch." Maddie skrattade på den sista meningen och jag kunde inte låta bli jag heller. Vad hade jag gjort utan henne? Hon var allt för mig. Det var hon som hade suttit vid min sida alla sena kvällar när jag blivit dumpad av någon idiot på college, eller alla gånger jag, trots hennes missnöje, blivit ihop med en snygg kille. Hon visste allt om mig och jag om henne.

Väl framme hos Niall och Harrys lägenhet stod jag och Maddie länge utanför lägenhetshuset innan vi visste vad vi skulle gå in. Till slut hade Madison tröttnat och bokstavligt talat dragit in mig, innan hon tittat på lägenhetslistan som satt innanför ytterdörren.

- H. Styles and N. Horan.. Aw, Liv Horan, sounds so cute! Maddie retade mig hela vägen upp, och när vi väl stod utanför dörren var jag inte sen med att knacka.

Knappt en halv minut senare öppnades dörren av Harry, med bara en handduk virad lätt kring höften och hans mörkbruna, nästan svarta lockar som låg helt dränkta klistrade mot hans ansikte.

- Well, I wasn't expecting that! Jag trängde mig förbi honom och lämnade stackars Maddie kvar, som bara rodnade av åsynen.

- I'm not dangerous. I promise. Maybe I'm not dressed enough but I'm not dangerous. Jag såg honom i ögonvrån hur han sträckte fram handen mot Madison, som stod helt frusen. Niall gick fram till mig, med ett stort leende på läpparna och väl framme lät han sina stora händer vila på mina höfter.

- Just tell me if I'm being too close. Han lutade sig fram och gömde ansiktet i mitt hår, samtidigt som jag flinade.

- I've waited a long time for this. It's like all these months of texting is nothing compared to this.

Han drog sig undan, fortfarande med händerna på mina höfter, och mötte min blick. Sedan närmade han sig försiktigt, kollade på mig en sista gång innan han lät sina fuktiga läppar möta mina. Han drog mig intill honom och bröt aldrig kontakten, förrän jag hörde Harrys grova brittiska.

- I knew you've talked with each other for a while but I didn't expect this. Niall drog sig undan, lät en hand gå igenom hans blondbruna hår innan han avfyrade ett leende emot Harry.

summerlove [h.s] || sweDär berättelser lever. Upptäck nu