2. Just One Problem

218 17 2
                                    

Perrie's P.O.V.

Dupa ce am ajuns la cantina, ghiciti ce! Cei 4 morocanosi erau acolo. Eu si cu Jade ne-am luat tavile si ne indreptam spre singura masa libera, dar inainte de asta, cei patru au decis sa ne tina in picioare.

"- Ce-i draguta? Neobisnuita sa pierzi?" spune cel cu tenul mai inchis.

"- Dispareti pana nu va fac afis!" am spus tinandu-mi tava. Din spatele nostru venii Louis.

"-Ce ai surioara?" spune luandu-mi tava.

"-Doar 4 idioti pe cap, tu?" spun cautand cu privirea o masa libera dar fara reusita.

"-Hei! Suntem chiar aici!" spune blondul.

"-Asta era si ideea!" spunem eu cu Jade la unison iar Louis se uita ciudat la noi. Pe usile cantinei intra si Luke iar Ash il insoteste.

"-Ce se intampla aici, babe?" spune Luke venind langa mine. Mereu obisnuiam sa ne spunem asa. Niciodata nu am vazut-o pe Jade rosind dar sa trecem peste. Acum trebuie sa-i fac pe idiotii astia sa-si miste fundul de la masa noastra.

"-Love, fa-i pe idioti astia sa se miste ca de altfel vor ajunge fara testicule." spun iar Luke rade, stiind de ce pot fii in stare.

"-Harry, tu si idiotii tai, miscati-va curul!" spune Luke punandu-si o mana pe umarul meu. In timp ce incercam sa-i facem sa plece o gloata de copii se aduna in jurul nostru. Multumesc domnului-cu-carlionti-care-vrea-sa-ii-creeze-probleme-lui-Perrie-chiar-din-prima-zi ! Louis se duce la Harry si ii spune ceva la ureche dupa care acestia pleaca.

"-Fratello, nu stiu cum se face dar i-ai facut pe idioti sa plece! De asta te iubesc eu pe tine!" spun asezandu-ma la masa.

"-Perrie ,imi pare rau sa-ti spun dar e al meu." spune Jade si radem iar Luke face o fata de catelus plouat.

"-Ce ai patit love?" intreb iar Luke se joaca cu pierc-ul din buza lui.

"-Ma inseli cumva babe?" spune de parca at fii fost ranit.

"-Eu? Pe tine? In vecii vecilor, da!" spun si radem.

"-Uite de asta te iubesc eu pe tine!"

Si toata pauza de masa am stat la cantina, iar Luke ne-a facut cunostinta cu iubita lui, Gemma. Sunt atat de draguti impreuna. Intr-o zi poate o sa fiu si matusa. De la Louis si Jade chiar ma astept. ( tomita_69 , vezi poate rupeti patu:' :]]] ) Si din toti oamenii pe care i-am cunoscut astazi, nu doar eu am parul mov. Si Gemma are o tenta spre mov deci nu o sa fiu doar eu subiect de discutie. Din cate am inteles, eu, Luke, Ash , Gemma si Jade avem ore la aceeasi clasa. Si Gemma e la clubul de desen, gatit si yoga. Deci o sa ne mai intalnim. Dupa ce s-a sunat, am mers toti spre clase. Eu si Gemma am mers la dulapuri, care coincidenta, sunt unele langa altele.

"-Gemma, dupa ore ai vrea sa-mi arati imprejurimile?" o intreb luandu-mi cartea de mate din dulap.

"-Sigur, dar trebuie sa-i spun fratelui meu mai mic." spune luandu-si si ea cartea, amandoua inchizand dulapurile, pornind spre clasa. Am ciocanit la usa iar profesoare Lee ne-a spus sa luam loc. Gemma s-a dus in spate iar Jade are cultura generala. M-am asezat intr-o banca libera iar profesoara a inceput sa se prezinte. Dupa cateva minute bune cei patru "mirifici" au dat buzna in clasa.

"-Oh, dar ce surpriza! V-ati hotarat sa treceti si voi pe la ora!"spune doamna Lee pe in ton sarcastic. Dupa ce trei dintre ei s-au dus in spate, cel cret s-a asezat fix pe scaunul liber, care era fix in dreapta mea. Cand profesoara era cu spatele la noi, eu ii simteam mana pe coapsa mea dreapta. M-am uitat urat la el si i-am plesnit mana, el continuand sa o tina pe coapsa mea.

"-Uite, cred ca tu nu ai prins ide-" vreau sa-i spun sa ma lase in pace si ca are probleme mintale dar profesoara ma opreste.

"-Domnisoara Tomlinson, s-a intamplat ceva?" ma intreaba de parca as fii nebuna.

"-Defapt da, chiar s-a intamplat! Imbecilul asta nu ma lasa in pace!" spun iar toata clasa se uita la mine.

"-Domnisoara Tomlinson, nu cred ca vreti sa ajungeti din prima zi la director, nu-i asa?" spune iar eu imi dau ochii peste cap.

"-Macar pot sa-mi schimb locul?" intreb iar ea incuviinteaza. O caut pe Gemma cu privirea dar ea sta deja cu Luke, dar in schimb Ash sta cu in baiat care o sa se mute. Ash mi-a anticipat miscarea asa ca l-a rugat pe cel de langa el sa se mute. Cand m-am intors spre banca lui Ash, i-am simtit privirea arzatoare pe spatele meu. Sau poate se uita la fundul meu dar nu conteaza. Ce conteaza acum e ca nu mai stau cu el. M-am asezat langa Ash, Harry uitandu-se la el parca omorandu-l. Ce are omul asta cu mine?! A scapat de la nebuni sau ceva? Ora se termina repede, bine, poate pentru mine si Ash... Am iesit din sala si am plecat spre clubul de muzica cu cei trei fantastici. Din cate am inteles, dupa ce s-au mutat, parintii i-au indrumat spre muzica. Am intrat in sala de muzica. Una chiar mare... Dupa ce s-a sunat, a aparut si Louis iar mai apoi cei 4 idioti. Profesorul Thomson si-a facut si el aparitia. A venit si randul meu sa dau proba iar Jade imi tot facea semne ca o sa fie totul bine. Sper sa fie asa...

"-Okeey... Domnisoara Tomlinson! Sa vedem de ce esti in stare. A dat drumul la muzica iar eu am inceput sa cant:

"-Party girls, don't get hurt

Can't feel anything

When will I learn,

I push it down, I push it do-own." incep sa cant, neterminand pentru ca profesorul a oprit melodia.

"-Wow, chiar ai potential mare!" spune profesorul Thomson aplaudandu-ma, la fel facand si ceilalti. M-am dus inapoi langa Jade, care m-a sufocat imbratisandu-ma. Acolo ne-am imprietenit cu Jesy si Anne care sunt chiar foarte de treaba. Dupa aceea i-a venit randul lui Jade, apoi al lui Louis. Dupa ce au cantat amandoi, m-am uitat mandra la ei si am aplaudat. Cred ca nimeni din familie in afara de mine, nu stie ca Louis poate sa cante.
"-Okey, oameni buni! Hai sa vedem ce pot face oile negre!" tipa Jade iar eu cu Louis fluieram si aplaudam. Cei 4 se uita urat la noi dar cui ii pasa?!?! Au inceput sa cante o piesa. E scrisă de ei sau ceva? Doamne , credeam ca o sa cânte rock sau asa ceva. E chiar o piesa lenta dupa parerea mea. Vine si partea cretului:
"Somehow, it feels like nothing has changed
Right now, my heart is beating the same
Out loud, someone's calling my name...
And it sounds like you"
"-Intrebare: de ce s-a uitat la tine?" intreab Jade iar eu dau din umeri in semn ca nu stiu. Imi ridic privirea la Henry sau cum il cheama, iar el imi face cu ochiul. Nu trebuie sa il mai bag in seama.
"-Ateptati! Stop! "tipa profesorul Thomson."-Tomlinson, totul o sa fie perfect daca o sa canti cu ei!"
"-Care Tomlinson? " spun eu si Louis in acelasi timp.
" - Indragostitul de frati-tu. "spune si rad, facandu-i loc lui louis in fata."
" - Awww, sunteti un cuplu dragut! (A/F 1269 de cuvinte pana la paranteza:]]]] )
"-Si voi! " spune Jade razand.
" - Esti tampita? " spun razand impreuna cu ea.
" - Nu mai mult decat tine. " noi mereu avem conversatii de genu'. Imi iubesc nebuna. Am vorbit toata ora si nu am prea fost atente. Mai aveam doua ore de yoga si apoi ieseam prin oras. Dupa ce s-a sunat, am mers cu cei doi porumbei la secretariat pentru cererea de a merge acasa pentru a ne lua haine pentru sport si yoga. Clara a spus ca avem jumatate de ora la dispoziție. Prea putin timp pentru a merge si la mine si la Jade. Iesim din scoala si intram in masina lui Jade, eu stand in spate. Ce ciudat. Ajungem in fata casei lui Jade si ea opreste masina.
"-Ma duc eu, stati voi aici!" spun iesind pe usa. Dar ei nu stiu un lucru. Fac asta intentionat. Sper ca bebelusa sa-mi poarte numele. Inru in casa si urc pe scari. Ea sta singura deci nu am pe cine sa deranjez. Deschid usa camerei ei si iau doua perechi de pantaloni, doua tricouri  doua bluze de trenning si niste tenesi. Ies din camera, coborand scarile si apoi inchizand usa de la intrare cu cheia. Da stiu, ciudat sau nu, noi avem cheile de la ambele case. Intru in masina si pornim spre scoala.
"-Si ce ati facut mai porumbeilor?" spun privindu-l pe Louis.
"-Nimic. "spun ei la unison.
" - O sa ma prefac ca nu-i nimic ciudat." ajungem la scoala si se oare ca suntem in întârziere. Louis pleaca la engleza iar noi mergem la vestiare. Se pare ca Ash merge la basket deci o sa ne vedem pe la vestiare.

__________________________________________

Helău pufosenii. Se pare ca am revenit si eu in lumea wattpad-ului.
Haide, stiu ca v-am lipsit.

P.S. Capitol necorectat bcs lene :)))
P.S.S. Sper ca va place <3

Rose is out...

Strong || H.S. and P.E. Fanfic.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ