1. Some Old Friends

403 27 6
                                    

Perrie's P.O.V.
Aud alarma sunand iar eu lenesa arunc telefonul in sertar. Dupa vreo douazeci de minute mama urca la mine si ma trezeste intr-un mod foarte "frumos". Ce pot sa spun ?!
"-Care e problema ta femeie?!" tip, storcandu-mi tricoul ud.
"-Azi e prima ta zi la liceul nou deci trebuie sa te pregatesti!" Spune iar eu arunc privirea la ceasul de la mana ei.
"-Ce?! De ce nu m-ai trezit mai devreme? E sapte juma'te! Cu ce ma imbrac?" incep sa ma panichez pentru ca nu voiam sa intarzii din prima zi la liceul nou. Nu ca as fii o tocilara sau ceva dar imi place sa fiu punctuala. Niciodata nu am semanat cu fratele meu la capitolul punctuatie. Doamne, am uitat sa ma prezint! Pai, sunt Perrie Louise Tomlinson, am 17 ani, m-am mutat in Londra acum doua saptamani, am un frate super enervant dar pe care il iubesc la nebunie si ai mei au divortat cand aveam 12 ani. Niciodata nu am stiut de ce si am fost distrusi in perioada aia. Pana si Louis care e ca un fel de clovn al familiei era depasit de situatie. Louis e mai mare decat mine cu un an si jumatate deci se explica de ce cateodata ne ciondanim si cateodata riscam unul pentru altul. Dar acum numai am timp de taclale! Trebuie sa ma pregatesc! M-am dus la baie facandu-mi toaleta de dimineata iar mai apoi intorcandu-ma in camera.Mi-am luat o fusta neagra pana la jumatatea coapselor si o bluza albastra careia i-am suflecat manecile, o pereche de pantofi cu toc de vreo 8-9 centimetri si mi-am prins parul intr-o coada, facandu-mi cateva bucle repede. M-am dat cu niste fard, nelipsitul meu ruj visiniu spre rosu , niste mascara si alte cosmetice. Mi-am pus in geanta doua caiete si cateva pixuri si am pus-o pe pat, luandu-mi o geaca subtire de piele. Mi-am luat geanta si am coborat jos unde mama era la masa, bandu-si cafeaua.
"-Mamã, unde-i Louis?" o intreb intorcandu-ma cu fata la ea.
"-A plecat acum cinci minute." spune ea, fixandu-si privirea pe mine.
"-Si stii cumva ce masina a luat?" incerc sa "comunic" cu ea dar se vede ca e ruda cu Louis.
"-Nu stiu." spune si imi distruge toate sperantele din dimineata aceea.
"-Las' c-o sun pe Jade." mda, prietena mea cea mai buna s-a mutat si ea in Londra doar ca stam la distanta de jumatate de ora de mers cu masina.

~Convorbire Telefonica~
"-Hei Jade!" spun uitandu-ma la unghiile mele care sunt imaculat de perfecte. Nu sunt vreo pitipoanca sau ceva doar ca imi place sa arat bine.
"-Neata si tie! Sunt la tine in cinci minute! Pa!" spune iar eu chicotesc in telefon.
"-Neata Jade." spun inca razand.
"-Daca vrei sa mai ajungi la liceu, fa bine si inchide." spune iar eu o ascult.
"-Bine hai pa doamna morocanoasa." spun si inchid telefonul .

~Convorbire Telefonica Incheiata~

Imi pune niste suc de portocale intr-un pahar si ma asez la masa cu mama.
"-Deci, cum crezi ca o sa fie?" ma intreaba mama.
"-Atata timp cat au profesori de treaba si profesori care nu te vad cand dormi, va fii super!" spun si chicotim amandoua. Dupa ce am terminat sucul, am pus paharul in masina de spalat vase si m-am intors la masa. Cand m-am asezat pe scaun se auzii un claxon care este al nebunei pe care o iubesc. (Ea m-a ajutat sa nu afle Louis cu cine am avut primul sarut dar shh, nu stiti nimic)
"-Pa mama!" tip iesind pe usa. Merg pana la masina si o ocolesc, urcandu-ma in locul pasagerului din stanga.
"-Neata!" spune Jade frecandu-se la ochi in timp ce eu imi puneam centura.
"-Neata bosumflici! Ce ai patit?" o intreb facandu-ma comoda pe scaun, amintindu-mi ca nu mi-am luat telefonul. Cum am putut sa-l uit?!
"-Mno, scoala. Tu?" spune iar eu nu stiu cum sa-i spun ca mai sunt cinci minute pana la inceperea orelor.
"-Nimic doar ca grabeste-te! Mai avem cateva minute!" spun inca privind ceasul masinii.
"-La dracu'!" spune Jade si goneste pe strada ca o nebuna. In cateva minute am fost in curtea scolii unde multi elevi, imbracati in uniforma scolii vorbeau unii cu altii si toti se uitau ciudat la mine si la Jade.
"-Ce va uitati mai oameni buni?!" tip eu gesticuland din maini. Dupa vorbele mele toti au inceput sa susoteasca. Super! *nota de sarcasm*.
"-Per', hai sa mergem!" spune Jade tragandu-ma spre o banca de la umbra unui copac.
"-Si crezi ca vor fii baieti sexosi?" intreaba Jade razand.
"-Wow! De odata sunt Mama Omida!" spun, amandoua razand.
"-Hei Per'! Te-a durut cand ti-ai facut pierc-ul in nas?" intreaba Jade iar eu ma uit la ea ciudat.
"-Nu... De ce?" spun si ii astept raspunsul.
"-Pai stii tu, ma gandeam..." spune iar eu o iau la interogatoriu.
"-Si acum imi spui?! Trebuie sa ti-l faci la salonul lui Mike! Sarbatorim! Mergem in Doncaster!" spun si ma ridic de pe banca.
"-Ihmmm, Per'..." spune stand cu fata la mine, eu fiind in picioare si putin aplecata.
"-Ce-i? Nu te bucuri?" spun si brusc zambetul imi dispare. Ea mereu a fost alaruri de mine si nu imi place sa o vad speriata sau trista. Acum nu pot sa imi dau seama ce are.
"-Per' , ai grija." spune iar eu ma uit la ea cu o privire hiperactiva.
"-La ce?" spun lasandu-ma putin in jos.
"-Perrie! Ridica-te si ai grija." spune cu acelasi ton.
"-La ce sa am grija femeie?!" tip si toata lumea se uita la mine.
"-In spate!" spune si eu ma intorc. Acolo vad patru baieti draguti dupa parerea mea.
"-Scuze..." spun si ma plesnesc mintal pentru ca m-am aplecat cu spatele la unul din ei. "...deci, ce vreti?" spun iar cel care era in fata mea radea. Avea ochii verzi, par carliontat si buze subtiri si rozalii precum tradafirii rozi.
"-Locurile noastre." spune si eu ma uit ciudat.
"-Per', hai sa mergem!" spune Jade tragandu-ma de mana dar eu nu ma misc. "-Perrie hai sa mergem!" aproape tipa Jade.
"-Nu!" ma rastesc la ea. "-Nimeni nu imi spune sa ma dau la o parte! Noi am fost primele asa ca dispareti!" tip la ei si dau sa ma asez pe banca dar simt o palma lipita pe fundul meu.
"-Imbecilule! Esti prost?! Daca o sa te prinda Louis o sa dea cu tine de pamant!" strig si o gloata de elevi se aduna in jurul nostru. O sa-mi fie greu cu uniforma anul asta.
"-Si Louis cine mai e? Iubitelul tau?" spune cel cu carlionti razand cu ceilalti idioti.
"-E frate-miu si tu nu comentezi nimic la adresa lui!" spun si il imping cu un deget in piept.
"-Uuu... Bunoaca are coarne!" spune cel blond iar eu pufnesc, aratandu-i degetul din mijloc in toata splendoarea.
"-Gata Per'! Hai sa mergem!" tipa Jade la mine si ma trage prin multimea de copii dar nu inainte de a-i spune cretului ca nu am terminat. Dupa ce am ajuns intr-un loc mai retras Jade ma ia la intrebari.
"-Bai femeie! Tu esti intreaga la cap? Cum puii mei sa faci o scena din prima zi de scoala?! Tu nu ai vazut ca au tatuaje?! Cine stie ce pot sa-ti faca folosindu-si doar un deget?!"
"-Calm J'! Nimeni nu poate sa se atinga de mine. Doar ma stii! Luptele corp la corp si plus ca-l mai am si pe Louis si pe tine." spun incercand sa ma calmez.
"-Mda, dar se pare ca uniforma nu tine cu tine la categoria lupte corp la corp!" spune gesticuland cu mainile. Gosh, pe cat de mult mananca, pe atat de slaba e ! Nu ca eu as fii grasa dar sunt putin... dolofana.
"-Daca mai spui ceva jur ca plec acasa." spun masandu-mi tamplele.
"-Dar calmeaza-te Per'! Faci riduri din cauza unor idioti!" spune si chicotim. Mereu stie sa ma faca sa ma simt mai bine. In timp ce vorbeam cu Jade se sunase de intrare si noi am pornit spre usa scolii care pot sa spun ca era uriasa. Am intrat in scoala si acolo l-am vazut pe Louis palavragind cu o blonda.
"-Da gata gata! Haide Louis! Pa blondo!" spun si il iau pe Louis de acolo.
"-Unde ai fost ma protectorule?" spune Jade iar el isi aranjeaza parul si se balbaie.
"-C~ce?" Se balbaie trosnindu-si degetele. God, Louis e indragostit!
"-Jade lasa asta! Cand faceti nunta? Pe fetita voastra o s-o cheme Perrie Junioara si pe baiat William! Sunt atat de fericita pentru voi! Adica stai, nu v-am facut lipeala! Ce cap mov sunt." spun si Louis parca ar vrea sa ma omoare in momentul asta.
"-Da! Asa e! Cap mov!" spune Louis si Jade chicoteste. Le fac lipeala mai tarziu.
"-Gata, hai sa ne arati unde este secretariatul!" spun si noi o luam dupa Louis. Cred ca am uitat sa va spun ca Louis a facut tot liceul aici, adica e in ultimul an. Am intrat impreuna cu cei doi porumbei la secretariat si acolo o doamna draguta ni se adreseaza.
"-Buna ziua dragele mele. Voi trebuie sa fiti Perrie Tomlinson si Jade Thirwall. Eu sunt doamna Stevens dar spuneti-mi Clara!"
"-Buna ziua si dumneavoastra doamna... Ups, Clara!" spun iar ea chicoteste.
"-Vorbiti-mi la pertu." spune zambind. "-Louis, ce placere sa te am aici! Sora ta e o dulceata!" spune iar eu aproape rosesc si Louis rade.
"-Si eu Clara! Poti sa ne dai te rog doua orare si tot ce le mai trebuie fetelor?" spune Louis si se duce langa Jade. Mr. Danger e indragostit. Las' ca vede el acasa. (Față de drac)
"-Si... Aici sunt cheile de la dulapurile voastre. Le aveti la acelasi etaj cu Louis si sunt apropiate! O zi buna" dupa ce am luat cheile de la Clara, am iesit din secretariat si am pornit pe holurile lungi si pustii ale scolii.
"-Fetelor, nici nu stiti cat va iubesc!" spune Louis si Jade roseste. Deci trebuie sa le fac lipeala o data.
"-Stiam." spun eu chicotind si inghioldand-o pe Jade cu cotul.
"-Serios, m-ati salvat de jumatate de zi de scoala." spune zambind la Jade.
"-Louis, arata-mi unde e baia." il intreb, eu planificand sa le fac lipeala. Adica Jade e mai mică decat el cu un an jumatate. Doar nu e pedofil, nu? Louis m-a condus pana la baia fetelor, el ramanand afara cu Jade. Si acum sa pandim... Stiu ca nu-i frumos dar nu pot sa pierd momentul.
"-Deci, Jade... Ce ai zice daca am iesii maine seara in oras?" spuna scarpinandu-si ceafa. NU CRED ASA CEVA! Lui Lou' ii e rusine.
"-Mda, mi-ar p-placea!" spune Jade balbaindu-se. "-Ca o intalnire?" intreaba ea.
"-Da." spune Louis cu o voce micuta iar Jade zambind incontrolabil. Momentul mult asteptat! Louis s-a aplecat spre Jade si a sarutat-o usor. Uuu, lui Jade ii plac baietii indrazneti. Am iesit si eu din baie si m-am indreptat spre ei, apoi fratello ne-a condus spre clasa noastra, el plecand spre al lui. Cand am intrat in clasa l-am vazut pe Luke si pe Ashton?! Doamne... De cand nu ne-am mai vazut! Dupa ce ne-am prezentat, profesorul Debry ne-a spus sa luam loc si noi ne-am asezat langa cei doi baieti. Cred ca o sa am probleme cu ei. In Doncaster mereu vorbeam la ore si faceam farse profesorilor. Dar toate astea pana sa se mute. Dupa ce profesorul Debry a tinut un discurs plictisitor pe care nu l-a terminat, am discutat despre orele si cluburile scolii. Eu mi-am ales yoga, muzica si desen, Jade si-a bifat yoga,muzica si cultura generala, Luke muzica,desenul si football-ul, iar Ash, basket-ul, muzica si gatitul. Ash, gatind?! Poate da foc scolii. Pana la pauza de pranz, totul a decurs bine. Dar am spus pana!

___________________________
Ok, pai carte noua si de cartea asta chiar ma tin! Adica 2037 de cuvinte la primul capitol. Si faptul ca am mai scris capitolul inca o data bcs nu s-a salvat, este absolut... Argghg, si frate-miu nu are ce face si da cu picioarele in spatele scaunului meu si vreau sa ma arunc din masina deci va intreb de la primul capitol! Cine vrea grup pe whapp sa-mi trimita mesaj in privat cu numarul lui
P.S. Capitolul nu e corectat!

-xX

Strong || H.S. and P.E. Fanfic.Where stories live. Discover now