Kapitel 5

1.1K 42 2
                                    

Faith perspektiv

Resten av dejten eller vad jag ska kalla det gick bra. Jake har varit urgullig hela tiden och gjort det här till en av dom bästa kvällarna.

Just nu sitter vi i bilen utanför mitt lägenhetshus.
"Såå, vad tyckte du in ikväll?" Frågar Jake
"Jag älskade det och jag hade så roligt" säger jag och ler mot honom och han ler tillbaka.

Jag såg blicken han hade så jag knäpper av mig bältet och öppnar bildörren.
"Vi kan höra imorgon va?" Frågar jag
"Absolut, jag smsar dig" säger han och jag nickar och kliver ur bilen.

Han var påväg att kyssa mig...

Jakes Perspektiv

Hela helgen har varit helt underbar speciellt när jag fick dela den med Faith. Jag tror att jag gillar henne, förmodligen eftersom jag tog med hon på en dejt.

Hon var så vacker och hennes leende dödar, på riktigt. Jag önskar att Hayes hade tagit hand om hon på rätt sätt för liksom vem vill inte ha Faith? Hon är speciell, på ett bra sätt.

Jag borde ha kysst henne...

Faith Perspektiv

När jag kommer in i lägenheten så ser jag Sammy där.
"Gick det bra på dejten?" Frågar han och ställer sig upp.
"Vad gör du här? Och ja det gjorde det"
"Vet faktiskt inte, hade ingenstans att gå och jag vet vart du brukar lägga nyckeln så jag gick hit" svarar han och jag skrattar lite.
"Nate kommer också hit om det är okej" säger han
"Ja visst, har ändå inget bättre för mig" svarar jag "men jag ska gå och byta om nu, så brb"

Jag går in till mitt sovrum och tar fram något linne och ett par kortbyxor. Det är lite kyligt så jag tar en kofta också. Jag tar av mig skorna också och tar på mig ett par knästrumpor.

Jag går in på toan och tvättar bort sminket och sätter upp håret och sedan går jag ut till Sammy igen.

"Så vad gjorde ni nu då?" Frågar Sammy när jag sätter mig bredvid honom.
"Vi åt på en jättefin restaurang och bara pratade. Sedan åkte vi runt i hans bil en stund tills vi valde att åka hem. Men när vi var här utanför så hade han den här blicken man brukar han innan man ska kyssa någon och det gjorde mig nervös så jag sa hej då och gick" säger jag lite bekymrat.
Jag ser hur Sammy bara kollar rakt fram och biter ihop av frustration.
"Vad är det?" Frågar jag och han kollar på mig.

"Förstår du inte det? Att jag gillar dig. Jag har gillat dig sedan första dagen vi träffades. Klart jag blir frustrerad när du är med någon annan. Medans sitter jag här och bara väntar på att du ska komma hem, jag bryr mig om dig och det finns inget jag inte skulle kunna göra för dig" säger han och jag kollar bara på honom.
Han kollar in i mina ögon och jag är som fast.

Han lutar sig framåt emot mig tills han bara är någon centimeter ifrån mina läppar med hans. Jag känner hans mintandedräkt.
"Du tvekar inte" säger han och jag fortsätter bara kolla in i hans ögon tills hans läppar kraschar mot mina. Det var en mjuk kyss. Mina ögon slöts direkt hans läppar mötte mina. Jag tvekade inte ens.

Jag låter inte gå från kyssen förrän han gör det. Han slutar kyssa mig och håller sitt ansikte några centimeter ifrån mitt. Jag öppnar ögonen sakta och kollar in hans. Han gömmer något och jag ser det.
"Varför tvekar du inte?" Frågar han.
"För jag vet att det du sa och nyss gjorde inte stämmer" säger jag och han ger mig en frågande blick.
"Jag gör det, Faith. Verkligen" jag skakar på huvudet men han tar sina händer på mina kinder och sedan känner jag hans läppar mot mina igen och jag kysser honom tillbaka.

Jag slutar kyssa honom och sätter mig ett steg ifrån honom.
"Vad vill du egentligen med det här?" Frågar jag och han börjar tveka.
"Du tror mig alltså inte?" Frågar han och jag skakar på huvudet.
"Vetu vad jag tror? Att bara för att Hayes gjorde som han gjorde mot dig så litar inte du på någon annan. Bara för att en annan krossade dig betyder det inte att en till behöver det" säger han men jag tror han inte.
"Nej, men jag vet vem du är Sammy. Jag gillar dig som vän verkligen, du är en av mina bästa vänner men jag tror ändå att du hade gjort samma sak som Hayes för att du festar precis som han gör"

Han kollar på mig tills han kommer emot mig och kysser mig igen tills vi börjar hångla. Jag backar ifrån honom och ställer mig upp.
"Sammy, snälla nej" säger jag
"Förlåt, jag- jag"
"Du behöver inte det är okej" säger jag och sedan kommer Nate in.

"Hallå ni två" säger han och tar av sig jackan.
"Hej Nate" säger jag och ger han en kram.

Jag kollar klockan. 23.47. Den är ganska mycket ändå.

"Jag är ganska trött så jag går och lägger mig och ni vet säkert vart allting är så kan ni fixa det själva" säger jag och går in i mitt sovrum.

Jag har en väldigt bred säng och när jag lägger mig i den ena halvan så börjar olika bilder från när Hayes låg här bredvid mig komma fram.

Jag tänker mig hans ansikte nära mitt när han ligger i den andra halvan. Han lutar sig framåt och samma gör jag tills han är borta igen.

Jag vänder på mig och då känner jag en arm omkring mig och när jag kollar bakom mig är ingen där.

Jag blundar och ser då från dagen vi gjorde slut hur han står vid dörren och viskar "jag älskar dig" och sedan försvinner han ut genom dörren. Jag öppnar ögonen igen och lägger mig på rygg men det kommer bara upp nya tillfällen jag haft med Hayes, som små flashbacks.

Efter en stund så rinner det en liten tår men jag torkar bort den men en ny ersätts med den gamla väldigt fort och innan jag vet ordet om det så gråter jag. väldigt mycket.

Många olika minnen spelas i mitt huvud tills jag somnar med Hayes kvar i mina drömmar och hur han viskar dom tre orden och sedan försvinner. Allting, precis allting spelas om på nytt.
Jag ser nu hur han försökte hela tiden men något drog han tillbaka, vad vet jag inte.

Jag saknar honom i alla fall, väldigt mycket.

☁️☁️☁️☁️☁️
❤️❤️❤️❤️❤️

A/N: Hoppas att ni gillade kapitlet 😄

Twitter: espinosafacee
Snapchat: jeliebersforeve

Andra historier:
His Arms - My Home

💖Glöm INTE att kommentera och rösta för ett nytt kapitel💖

💗💕💗💕💗💕

Mr. Bad Boy 2Where stories live. Discover now