Kapitel 1

1.8K 54 6
                                    

Faith Perspektiv

När vi väl är framme i soliga Bahamas så ville alla gå på stranden direkt efter att vi varit på hotellet och lämnat väskorna och bytt om.

Jag har min bikini som jag haft tidigare (på bilden).

När alla har bytt om och tagit med sakerna vi behöver så börjar vi vandra ned på stranden. Det var inte alls långt, bara ett par hundra meter från hotellet och det var ju absolut bland det bästa.

Vi börjar gå bland alla solstolar tills vi hittar en bra plats. Jag lägger mina saker vid en solstol och ser att Jake är på ena sidan om mig och Hollie på andra.

"Jag tror jag väljer att sola först" säger jag när Sammy frågade om vi skulle bada direkt. han nickar bara och sedan går han och Nate ner till havet.

Jag lägger ut min handduk över solstolen och sedan lägger jag mig i den. Jag tar min solkräm och börjar smörja in mig så jag slipper bränna mig.

"Kan du hjälpa mig med ryggen?" Frågar jag Hollie men Jake tar snabbt solkrämen och börjar smörja in mig och jag är helt okej med det. Jag ser att Hollie ler och skakar på huvudet.
"Vad?" Frågar jag och ler mot henne.
"Nej, ingenting" säger hon och skrattar lite och jag ler och skakar på huvudet precis som hon gjorde.

När jag ligger och njuter i solen så känner jag två blöta händer på min mage och två blöta på mina ben.
"What the?" Säger jag och ser Sammy och Nate hålla sina händer mot mig.
"På riktigt?" Frågar jag och dom kollar på varandra och nickar sedan kollar dom 'ondskefullt' på mig med varsitt flin på läpparna.
"Vad?" Frågar jag och innan jag vet ordet om det så har dom två plockat upp mig och burit mig ner till vattnet och gått ut med mig i vattnet.

"Kunde ni inte bara sagt att ni ville bada med mig?" Frågar jag och kollar på Nate som håller i mina ben. Han kollar på Sammy och sedan på mig igen och skakar på huvudet "nej, det är så basic" säger han och släpper mina fötter och när jag står stadigt så släpper Sammy mig också.

Jag skvätter vatten på Nate som är framför mig och sedan vänder jag mig om och skvätter på Sammy också och knuffar omkull han i vattnet.
"Din lilla fucker" säger han och jag skrattar.
Nate tar sina händer under mina armar och lyfter upp mig och jag skriker och skrattar.
"Nate släpp mig omg" säger jag och försöker komma ner och eftersom jag är kort och väger inte så mycket så skulle han nog kunna hålla i mig i en evighet.

"Sammy, ta benen" säger Nate och Sammy gör som han blev sagd. Nate tar ett bättre tag och sedan bär dom upp mig till min solstol igen och när vi är där så är Jake, Johnson, Gilinsky och Hollie borta.
"Dom är säkert och köper glass" säger jag när dom släpper ner mig i solstolen.
"Vill du också ha glass?" Frågar Sammy och jag nickar
"Men jag orkar inte gå"
"Vilken smak?" Frågar Nate
"Vanilj" svarar jag och dom båda nicka
"Brb" säger Sammy och sedan börjar dom går till den gulliga lilla glasskiosken som är en bit bort.

Så nu sitter jag här helt själv. Jag väljer att ta fram min mobil. Jag knäpper ett kort över havet där mina ben och fötter syns på bilden också lägger jag ut den på twitter.

"I love this place" skriver jag och taggar alla som är med hit i bilden.

"Ä-är de-det du som är Fa-Faith" frågar en man med skakig röst som kom fram till mig.
"Ja" svarar jag och kollar på honom väldigt frågande.
Han kisar lite när han kollar på mig en sista gång och sedan så går han iväg. Vad i?

När mannen är borta så kommer Nate och Sammy och alla andra tillbaka.
"Här" säger Nate och ger mig en halvsmält glass.
"Tack" svarar jag och börjar äta på glassen, som smälter direkt när man stoppar in den i munnen.

"Vem var mannen?" Frågar Hollie
"Vilken?"
"Han som kom fram till dig men försvann precis innan vi kom tillbaka" säger hon, så hon såg honom också, alltså hände det. Jag som trodde att jag nästan drömt det.
"Vet inte, men han var lite skum" påpekar jag.
"Varför det?" Frågar Johnson
"Han började med att fråga om det var jag som är Faith och då svarade jag ja, sedan kisade han när han kollade på mig en sista gång och sedan var han bara borta" förklarar jag.
"Skumt" säger Gilinsky och jag nickar.
"Verkligen"

När vi har varit på stranden i kanske 3 timmar så valde vi att gå hem för att äta middag på hotellet för hotellmiddag är väldigt gott, speciellt buffé.

Hayes Perspektiv

Jag har ringt och smsat Faith flera, flera gånger men jag tror ingenting av det kommit fram. Det värsta är att hon inte kommer tro mig.

Hon vill inte ha med mig att göra, precis som alla andra.
Wow, jag är duktig på att knuffa undan folk.
Sammy, Faith och alla andra tjejer som gick på vår skola förut är bortknuffade ifrån mig och det är mitt eget fel.

Jag var en sån douchbag, jag brydde mig inte om andras känslor men nu vet jag hur det känns, att få hjärtat krossat, dock inte av någon annan eftersom det är mitt fel att allting blev som det blev.

Jag vet inte om Faith är trygg utomlands. Ingen av dom hon är med vet något. Mamma sa att det bara är jag som vet och Faith måste veta och senare måste även våra vänner veta, eller ja, hennes.

Jag hade inte tänkt gå ut idag eller imorgon, för jag är rädd. Jag är rädd för mannen som på något sätt vill åt oss. Jag vet helt ärligt inte vad jag och Faith har gjort. Ingenting, tror jag.
Levt i fel generation kanske, vad vet jag?

Men det jag vet nu är att jag måste hålla mig undan, för det ansiktet mamma förklarade för mig är bland dom sista jag vill möta.

Ärr i pannan, rakad skalle, lite skägg på hakan, en tatuering på högra överarmen och på vänstra knogarna i mitten. Mamma förklarade nästan varenda liten detalj med han. Jag antar att mamma och Faiths mamma jobbade med han länge. Kanske lite för länge..

☁️☁️☁️☁️☁️
❤️❤️❤️❤️❤️

A/N; åh jag är så taggad för att skriva den andra delen av Mr. Bad Boy och det bästa är att hela är planerad så förhoppningsvis blir det inga "tråkiga" kapitel.
Hoppas att ni tyckte om kapitlet 😄

Twitter; espinosafacee
Snapchat; jeliebersforeve

Andra historier;
Mr. Bad Boy (del 1)
His Arms - My Home

💗glöm INTE att kommentera och rösta för ett nytt kapitel💗

💖💖💖💖💖💖

Mr. Bad Boy 2Where stories live. Discover now