SON DAKİAKA HABERİ VAR SOKAKLARDAN!!

402 31 0
                                    

SON DAKİAKA HABERİ VAR SOKAKLARDAN!!
FERYADI YANKILANIYOR DUDAKALARDA !!

İslami Tesettür dediğimiz, tesettür MÜCADELEMİZ şeytanın rahmetsizligine kavuşmuştur.
Nefsimiz eline aldığı ve bize bal gösterip aslını gizleyip içirdiği şey zehir olmuştur…

Kendini tesettuluyum zanneden kişiler aslında tesettürsuz.
Niye mi ? topuz lanetli haram demiş, Peygamber Efendimiz, topuz yapar. Makyaj Yapmak Kaş almak haram demiş, ikisini de yapar.
Dar giyme demiş, sokakta manken.
Surat badana yapılmış sirke giden palyaço gibi,Gözlükler kafada süs aracı, daracık pantolon gösterir vücut hatları. Nefsin esaretini kabullenip, kendi yaptığını islam zannetti.
Geriye tesettür kalmadı Tesettür dine uydurulmayip Nefse uyduruldugu sürece tesettür olamaz ve o tesettür değildir.Sizin giyiminiz hangi tesettüre örnek, İslami tesettüre mi yoksa nefis ve şeytan tesettürune mi?

Moda giyimler ,makyaj yaparak daracık kıyafetler içine girmeye çalışan, tesettürü nefsine uyarlayan, Beden hatlarını pantolon giyerek badi tarzı kıyafet giyerek ifşa eden ve kendini bir manken gibi ortaya çakaran bedenini insanlara sergilemekten utanmayan, sevgilisi ile el e gezen, ağzına sakız alıp çiğneyen, sokaklarda arsız arsız kahkaha atarak gülen, rengarenk giyimi ile dikkatleri kendine çekmeye çalışan, lanetlenmiş topuz yapmaktan utanmayan, İsrail mallarını yemekten hoşlanan, Kıyafetine göre çanta eşarp ayakkabı ve kıyafet takan, Facebokta kendini milyonlara sergilemek için gösteriş olarak resmini koyan ve erkeklerle kırk yıllık kocası gibi rahat rahat konuşan, Birinin mahrem mi yoksa na mahrem mi olup olmadığını kafaya takmayıp umursamayan ,
‘’Farz emirleri değil Tarz emirleri İSLAMA yerleştirmeye çalışan, Allah’ın emirleri doğrulturunda değil kendi istek ve Arzularına göre İslamı kendine uyarlayan , İslamı okumadan her yaptığı davranışı İslamda va mış zanneden kişi Veya kişilerin ayak sesleridir bunlar bu ayak seslerini herkes duyuyor görüyor ve biliyor bu şekilde tesettür mücadelesi olmaz,

Dedik durduk hep!!
Peki ya durum değişti mi ?
Hayır, !
Hayasız bir şekilde sokağa çıktık,
Utanmadan, tesettür gerçeğini ayete bakarak değil kendimize uyarladik.
Bunu İslama moda diye sokmaya çalıştık, Armine , Kayra gibi firmalar oluştu, ayet tesettürün den yoksun manevi ve uhrevi havadan yoksun bayat bir tesettür çıktı ortaya
Bakınca insan , İslami duyguları değil yemin ediyorum şehvet duyguları kabarıyor, Bırakın erkeklerin bakmasını kadınlar bile dönüp dönüp bakıyor , modayı tesettür zanneden kisilere.
Aelki tesettür sorunu kalmadı ama İMAN sorunu olduğu kesin,
İnanan bir insan nefsin istek ve arzularını bir köşeye bırakıp Allah ne diyor bana diye düşünür.
Şunu söylemek isterim ki Tesettür de AVRUPALİ Oldu.
Çağdaş tesettürlü olduğu gibi laik tesettürlü de görmek mevcut, sigara içen tesettürlü olduğu gibi sokakta sakız çiğneyen de mevcut.

Bindik bir alemete gidiyoruz kıyamete.

ALLAH TESETTÜR ŞUURUNU HERKESE NASİP ETSİN

Modern Yüzyılda Tesettür YerlebirWhere stories live. Discover now