deel 44

542 25 8
                                    

Eva p.o.v. "neemt u Eva Magdelena van Dongen tot uw wettige echtgenote?" vragend kijk ik naar Frank die tegen over me staat. Hij kijkt me verliefd aan, hij opent zijn mond om wat te zeggen. Er klinkt een harde knal, Frank valt op de grond en er klinkt angstig geschreeuw ik hurk voor over Frank, zijn borst bloed, ik grijp naar zijn pols; geen hartslag...hij is dood!

Ik veer overeind in bed, het zweet gutst over mijn lichaam, mijn hart bonkt in mijn keel, ik adem snel en ik begin te huilen. Naast me hoor ik Florid wakker worden. Twee stevige armen knuffellen me en ik voel een kus op mijn kruin. "Sst maar Eef, niks aan de hand, het was maar een droom." de kalmerende woorden die mij elke keer kalmeren klinken in mijn oor. Mijn ademhaling neemt af en langzaam kalmeer ik weer. "Waar dacht je aan lieverd?" ik slik en veeg mijn tranen weg. "Ik dacht aan de bruiloft van Frank en mij, ik hield niet echt van hem maar als ze jou doodschieten dan... Dan ga ik ook dood! Ik kan niet zonder je!" hij sluit me weer in zijn armen, ik begim te huilen. Dan klinkt er zacht geklop op onze deur, langzaam komt Roos binnen. Snel stop ik met huilen en neem ik weer afstand van Floris. "Wat is er Roosje?" ze komt tussen Floris en mij in zitten. "Ik hoorde Mama huilen, en Mama mag niet verdrietig zijn!" ze is zo lief! Ik knuffel haar en geef haar een kus in haar haar. "Je bent lief Roos, weet je dat?" ze glimlacht lief naar me en ik geef haar nog een kus op haar kruin. Vandaag moeten we weer gaam werken dus stap ik uit bed. "Kom je Roosje? Ga je maar even aankleden vandaag breng ik je naar school!"

Roos p.o.v. samen met Mama zit ik in de auto, ik kijk naar Mama die strak vooruit blijft kijken. Waarom was ze vanochtend aan het huilen? "Heb je zin in school lieverd?" eindelijk kijkt ze me aan maar negeert mijn vragende blik. "Uh ja! Ik hoop dat we weer gaan tekenen!" ze glimlacht naar me. "Weet je al dat je een super dochter bent?" ik begin te blozen, omdat ze me super vind en omdat ze me haar dochter noemde. "Jij bent de aaaaaaaaller liefste Mama!"

Dit is het op één na laatste deel, ik publiceer hem nu alvast omdat ik morgen ochtend vroeg weg moet en geen tijd heb op te publiceren misschien komt morgen het aller laatste deel online! Xxx

No life without love (flikken maastricht)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu