deel 12 (extra lang)

720 28 4
                                    

Eva p.o.v. langzaam word ik wakker. Ik lig vast gebonden aan een bed en luuk komt binnen. "Ah ben je weer bij?" lachend staart hij me aan. "Niet zo slim om te proberen weg te lopen." ineens zet hij een liedje op. Het liedje dat mijn hele leven veranderde. Ik begin om me heen te schoppen,slaan kan niet omdat ik vast zit. Dan komt luuk dichter bij en probeert mijn blouse open te maken. Ik schreeuw en geef hem een kop stoot. "Godverdomme, Doe is rustig!" luuk loopt de kamer uit.

Nog steeds bang van denet lig ik in het bed. Ik durf niet te bewegen of geluid te maken. Is dit echt de zelfde lieve luuk als vanmiddag? Ik verlang naar Floris. Dan zie ik iets op het bed liggen, ik probeer het met mijn voeten te pakken. Mijn mobiel! Die heb ik vast bij hem weg geschopt. Eerst moet ik proberen mijn handen los te maken. Ik zie dat de kettingen op het plafond vast zit met een haakje. Als ik mijn handen omhoog doe heb ik kans dat de ketting van het haakje afschuift. Ik heb geluk en na twee keer proberen lukt het. Snel sta ik op en loop naar de deur. Maar dan bedenk ik me dat ik Floris beter eerst een berichtje kan sturen. Ik zet mijn mobiel aan en type :
sorry Floris, maar help m

Ineens gaat de deur van de kamer open en sluuk komt binnen. "En waarom lig jij niet meer im je bed?" zegt hij boos. Ik heb geen tijd om op verzenden te drukken "Hoe kom jij aan je mobiel? Godverdomme!" hij slaat me keihard en draait de deur op slot. Dan laat hij me tot mijn grote verbazing staan. Hij loopt alleen naar een soort verwarmings knop en zet die aan. Snel opent hij de deur en loop weg. Daar lig ik dan op de grond snel sta ik op maar de deur is al op slot. Het begint vreemd te ruiken in de kamer ik ren naar de ramen en probeer ze te openen natuurlijk zijn die op slot. De ramen zelf waren al helemaal bedenkt zodat niemand naar binnen kon kijken. De geur word sterken en ineens zak ik door mijn benen. Het lijkt wel alsof ik verlamd ben. Ik probeer naar de knop te kruipen hem uit te zetten maar dan verlammen ook mijn armen.

Wolfs p.o.v. Marion heeft geregeld dat ik vrij ben vandaag maar ik vind het niet fijn. Eva is vermist en ik zit maar thuis met gips om mijn been. Het gips mag er gelukkig wel morgen misschien af want dan moet ik terug voor controle. Ik loop naar de keuken en pak een glas wiskey om de zorgen te vergeten. "Way kan ik doen om Eva te vinden?" denk ik hardop. Ik besluit haar nog een whatsappje te sturen. Maar dan staat er op het schermpje dat ze online is en aan het typen! Ik wacht tot het berichtje van haar klaar is maar ineens stopt ze met typen en stuurt ze niks. Nu weet ik het zeker er is iets met eef! Iets of iemand houd haar vast! Snel bel ik Eva's mobiel. Hij gaat over en er word opgenomen. "Eva? Eva lieverd waar ben je?' alleen is het Eva niet. "Houd je bek, ik ben Eva niet. Eva werkt nu voor mij je zal haar niet meer zien! Dan word er opgehangen. Werkt Eva niet meer bij de politie? Nee dat kan niet! Dan snap ik het die man wil dat Eva geld voor hem gaat verdienen! En ik weet ook wel waarmee.

Eva p.o.v. langzaam word ik wakker. Ik heb pijn en mijn broek is gescheurd. Wat... Wat is er gebeurd? Ik probeer op te staan maar heb toch te veel pijn. " ha, ging goed hoor Eva!" lachend komt luuk binnen lopen. "En er is een klant voor je! Mijn vriend wil ook graag dus ik hoop dat je niet zo wilt doet! Morgen mag je voor het raam gaan staan." hij loopt naar me toe en geeft me een klap op mijn borst. "Waag het niet om weer te flippen." sist hij dreigend in mijn oor. Er word een lingerie setje in mijn handen gedrukt. Hij verwacht dus dat ik morgen echt de hoer ga uithangen. Ik kijk hem dreigend aan. Maar dat levert me alleen maar een harde klap in mijn buik op.

Ik hoor luuk aan de andere kant van de deur met zijn vriend praten. "Ze is soms erg driftig hoor! Haar vader verkrachtte haar toen ze klein was en daardoor flipt ze soms helemaal." ik moet hier nu weg! Snel kijk ik om me heen voor een uitweg. Er is geen uitweg. Ik sta op en loop door de kamer. De deur gaat open ik loop meteen naar de verste hoek van de kamer. Het zweet breekt me uit. Niet weer! Er staat een glas waternop het nacht kastje ik pak het glas en gooi hem naar de vriend van luuk. Die springt net op tijd op zij. "EVA! DOE IS RUSTIG TRUT!!!" galmt de stem van luuk. Ik word bang en sla luuk keihard tegen zijm neus. Voor de tweede keer vandaag heeft hij een bloedneus door mij. Ik loop snel naar de deur maar die zit op slot. De vriend van luuk staat ineens achter me en trapt me met een soort judo sprong keihard in mijn rug. Dan pakt hij een gasmasker achter zijn rug vandaan en zet hij de zelfde knop als vanmiddag aan en mijn benen en armen en eigenlijk mijn hele lichaam verlamt weer. Dan komt die vreselijke pijn en word alles zwart voor mijn ogen.

~de volgende dag~

Wolfs p.o.v. ik word weer alleen wakker in mijn bed. Ik voel me leeg vanbinnen en moet op zoek naar Eva. Maar het kan niet want ik moet naar het ziekenhuis voor mijn been. Bij het werk zijn nu twee vervangers en zijm ze druk bezig met die aanrijders. Rustig loop ik op mijn krukken naar de keuken. Wat zal ik blij zijn als die krukken weg zijn. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat Eva sinds gisteren niet meer online is geweest. Ik word gebeld door Romeo en neem gelijk op.

"Hey Romeo"

......

"Oke"

......

"Goed werk!"

.......

"Super! Bedankt!"

Ik hang op, Romeo heeft het adres waar Eva nu zit opgezocht en hij is er net geweest. Hij zij alleen dat er niemand thuis was en het er normaal uit zag. Omdat hij nog niet in dienst was mocht hij het huis niet betreden dus rijd ik er zelf langs!

Eva p.o.v. ik heb zo veel pijn. En het enige eten wat ik krijg is een droge cracker met een glas water. Daarna moet ik voor het raam gaan staan. Ik doe het niet! Denk ik vastberaden. Ze kunnen me toch niet dwingen! Ze kunnen me verlamt maken maar daar van ga ik niet voor het raam staan en als hij me bewusteloos slaat heeft hij er ook niks aan. Ik zit op het randje van het bed. Ik mis floris, ik mis zijn heerlijke ontbijtjes elke dag en het samen werken op het kantoor. Ik hoop dat hij me komt redden uit deze hoeren tent. Ik voel nog steeds een hele erge pijn en ik zak huilend neer op het bed. Wat een klootzak is die luuk! Het is een echte loverboy, hij heeft me eerst verleid en nu moet ik dit doen. Het is vreselijk!

Ik sta nu een uur voor het raam en heb gelukkig nog geen klanten gehad. Hij heeft me bedreigt en daardoor kon ik niet anders dan hier staan. Dan loopt er een man voorbij eerst zie ik alleen zijn schoenen die stoppen voor het raam. Die schoenen! Die schoenen ken ik! Ik kijk op en daar staat Floris! Mijn Floris! Hij kijkt me bezorgt aam en ik begin te huilen. Meteen klopt hij aan bij luuk. Zo te zien heeft hij een plan.

Wolfs p.o.v. ik schrok me rot toen ik door maastricht terug liep naar mijn huis. Ik kwam net van het ziekenhuis en mijn gips en krukken zijn weg. Maar ik zag Eva in alleen lingerie voor een raam staan voor seks. Ik hoop zo dat niemand haar heeft aangeraakt want dan vermoord ik die gast zelf! Natuurlijk heb ik gelijk versterking opgeroepen en ik ben zelf naar binnen gegaan alsof ik een klant ben. "Ze kan soms helemaal door het lint gaan dus bereid je maar voor" zegt de man die Eva onderdrukt. Ik voel een enorme woede opkomen maar ik mag niks laten merken. Rustig loop ik de kamer binnen. Het doet me veel pijn om Eva zo te zien zitten. Haar ogen staan als een bang meisje van acht en ze ziet er heel zwak uit. Ik ren naar haar toe en knuffel haar. "Flo alsjeblieft haal me hier weg! Het is vreselijk! Haal me weg! En het spijt me zo allemaal ik, ik weet niet wat ik had ik..." "ssst stil maar eef" sus ik geruststellend in haar oor. Als een klein meisje zit ze op mijn schoot en wieg ik haar heen en weer. "Ik haal je hier uit eef, ik heb versterking opgeroepen en als ze niet komen zal ik zelfs mijn eigen leven voor je wagen!" ze kijkt me aan en ik zoen haar. Eindelijk zijn die vertrouwde zachte lippen er weer die ik zo miste. Eindelijk is mijn eef weer bij me en ik laat haar nooit meer gaan!

Dit was het extra lange deel omdat ik zo veel lezers heb. Ik vond sommige dingen erg moeilijk om te typen zoals de angst die Eva voelde. Ik hoop dat het toch een beetje gelukt is. Xxx

No life without love (flikken maastricht)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu