deel 17

568 17 0
                                    

Wolfs p.o.v. ik ben zo gelukkig! Eva en ik krijgen misschien een kindje en nu kijken we voor een huis waar we samen kunnen wonen. Samen bellen we aan. Het is een mooi best groot huis in het centrum van maastricht. De stenen zijn licht blauw geschilderd en tegen over het huis is een parkje. Ik ken het parkje wel, ik loop er best vaak door heen. Het is er rustig en er zijn veel vogels en in het vijvertje in het midden van het park zwemmen vissen. Ik voel Eva's hand in die van mij en ik geef er een bemoedigend kneepje in. De deur gaat open en rustig bekijken we het hele huis.
Bij de slaapkamer blijft Eva staan. Ik kijk haar vragend aan. Ze krijgt tranen in haar ogen. "Eefje?" waar kijkt ze nou naar? Ik probeer de kamer in te kijken maar zie niks. Dan hoor ik het. De radio in de slaap kamer staat aan en precies op het liedje : don't sit under the apple tree. "Eef! Blijf alsjeblieft rustig. Het is goed ik ben bij je." ze is ondertussen helemaal aan het huilen en ik sla een arm om haar heen. Tot mijn grote verbazing slaat ze hem niet weg en loopt ze met me mee naar een andere kamer. Hoe langer we door het huis kijken hoe enthousiaster we worden. Bij de kinder kamer blijft Eva staan. Ik ga naast haar staan en Eva fluisterd : "hoe heerlijk zal het zijn als ons kindje hier ligt te slapen en dan wij in de kamer er naast." ik ben het helemaal met haar eens. Dit huis is perfect! "Ga maar vast naar de auto ik regel wel wat met de makelaar." Eva loopt naar buiten en gaat in de auto zitten. Ik kijk haar na, ik wil zo graag samen met haar in dit huis wonen!

Eva p.o.v. ik zit in de auto en voel me weer misselijk. Hopelijk schiet Floris op want zo houd ik het niet lang uit. Ik doe het raampje van de auto open voor een beetje frisse lucht. Hopelijk helpt dat een beetje tegen de misselijkheid. Floris kwam al snel aanlopen. "Het is geregeld! Ik heb het huis gekocht! Over twee weken krijgen we de sleutel en kunnen we verhuizen." ik glimlach slapjes. "Is er iets eef? Ben je niet blij?" "ik ben wel blij maar ik ben ook heel misselijk." ik voel een arm om me heen en Floris rijd snel -en met 1 hand om mij heen- naar de drogist. Hij komt snel terug net een zwangersschaps test en met pilletjes tegen misselijk zijn. Ik zucht nog meer pilletjes die ik moet slikken. Rustig rijd Floris terug naar de ponti. Ik luister naar de radio waar een vrolijk kinder liedje draait. Floris parkeert de auto netjes en we lopen naar binnen.

Wolfs p.o.v. Ik heb net gekookt en ik zet de pannen op tafel. "Floooo!!! Kom eens!" Ik hoor een blije stem van Eva. Snel loop ik naar boven waar Eva is. Eva staat al op me te wachten met de zwangerschapstest in haar handen. Snel lees ik wat er op staat 'zwanger'. Meteen knuffel ik haar. "Eef dit is super! We worden en gezinnetje!" Ik wit het al gelijk. Toen Eva vanochtend misselijk was maar nu is het ook nog getest. Ik zoen haar totdat haar mobieltje de zoen onder breekt. "Wie is het?" "Marion" Eva neemt op en ik loop naar onze kamer. Ik open een laatje waar onderin een klein zwart fluweel doosje ligt. De trouw ring die ik de avond van de aanrijding wilde geven. Dat is nooit gelukt maar vandaag wel! Vandaag vraag ik haar huwelijk!

Even heel wat anders maar mijn beste flikken vriendin schrijft ook een fleva verhaal. Willen jullie die ook lezen?? Het moet niet hoor maar zelf vind ik het een goed verhaal hij heet : fleva forever van _irissje__ . Ik zou het leuk vinden :) xxx

No life without love (flikken maastricht)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu