Their Story

308 13 2
                                    

ELISSA
Panebože, stála tam moje máma. A vedle ní byla na zemi váza, kterou podle toho jak jsem pochopila hodila o zem moje sestra.
"Vypadni z tohohle domu" křičela na mamku Katie.
"Co se stalo?" hrála blbou máma.
"Chceš vědět co se stalo? Líbala jsi se s jinym chlapem, to se stalo" vmísila jsem se do jejich konverzace.
"Vy .. vy .. vy jste mě viděli? Ale to neni možné, dávala jsem si pozor" a až potom co to řekla, tak zjistila, že to řekla nahlas.
"Teď si se přiznala Karlo! Vypadni z domu mé rodiny!" zakřičela na ni naštvaně Kath.
"Já jsem vaše rodina" řekla a myslela si, že jí hned všechno odpustíme.
"Ne, nejsi. Koukej vypadnout" zakřičela jsem na ni a to mi už stékaly slzy.
"Jak jsi to myslela?! To žes dávala pozor?" zeptala se Katie.
"Dala jsem na nás maskovací kouzlo, vidět nás mohla jenom .. čarodějka" řekla máma a bylo na ní vidět, že právě zjistila to co chtěl vědět.
Najednou zmizela a moje sestra se na mě zaraženě podívala.
"Kam jsi ji přenesla?" usmála se zaraženě ale nadšeně jako by byla ráda že je pryč, ale bylo vidět že má slzy na krajíčku.
"Nevím, ale doufám, že ji v životě neuvidím" opětovala jsem jí povzbudivý úsměv.
"Co se tu vlastně stalo?" podívala jsem se na Katie.
"Jen se tu objevila. Vynadala jsem jí. Potom jsi přišla ty. Přenesla jsi ji pryč. A teď jsme všichni šťastní" popsala mi to Katie stručně.
"Já budu šťastná až tu nebude ten nepořádek" udělala jsem psí oči na Katie.
Katie zvedla ruku, něco zamumlala a hned tu bylo zase krásně čisto.
"Paráda" usmála jsem se.
"Kde je Austin?" pořád jsem se rozhlížela, ale nemohla jsem ho najít.
Cítila jsem se trapně, že jsem ho pozvala k nám domů a vůbec jsem se mu nevěnovala. Na místo toho jsem šla do vany.
"Mám ti říct, že by si rád zítra s tebou promluvil. Co je mezi vámi dvěma? Víš, že je Austin Vicky" upřela na mě svůj zrak Katie.
"Jasně že to vim. Jsme jen přátelé" usmála jsem se, takovým klidným způsobem.
"Dobře .. Tak co kdybyste nám pověděli ten váš příběh?" obrátila se Kath na Sarah, Nicka, Justina a Ashtona.
"Dobře" usmála se Sarah a začla vyprávět.
"Před 1500-ti lety žila jedna rodina. Otec i matka se moc milovali a chtěli spolu být navždy. Měli šest dětí. Otec miloval všechny své děti. Strašně moc. Ale matka, ta milovala jenom některé, ale vás dvě přímo nenáviděla, proto vás .. no ... prostě vás dala pryč, když vám bylo sedmnáct. Nikdy jsem to nepochopila. Jak matka může nenávidět své děti. A nikdy jsem se to nedozvěděla. Matka byla čarodějka a otec normální člověk. Matka nás všechny proměnila v upíry, ale vás ne, vás proklela bylo vám šestnáct" odmlčela se Sarah na dost velkou dobu a snažila se zahnat slzy.
"Proklela?" zeptala jsem se.
"Ano, proklela vás tak, abyste jednou za 50 let, žili normální život s největší čarodejnickou mocí pod sluncem. Blbé na tom je, že si své předešlé životy nepamatujete. A tím trestá i nás. Ale abychom se vrátili k příběhu. Potom co měla první své dítě Ashtona a druhé Justina, tak k jejímu manželovi už nic necítila. Zamilovala se do někoho jiného a sním měla Nicka. Nickovo otec je vlkodlak. Což znamená, že Nick je hybrid. Vrátila se ke svému bývalému manželovi, nikdo nevěděl proč. A měla s ním zase mě a vás dvě. Potom co jsme začali zabíjet a toužit po krvi, nás matka honí a snaží se nás pozabíjet. U Ashtona už uspěla" rozbrečela se Sarah.
"Tomu nerozumím" špitla jsem.
"Střelila ho kůlkou, která byla namočená ve vlkodlačím jedu. On jediný, může na tohle zemřít. My ostatní můžeme zemřít jenom jediným a odlišným způsobem než u Ashtona" dopověděla jejich příběh.
"Myslím, že bychom mohli pokračovat zítra. Pokud vám to nevadí. Jsem unavená a je jedenáct hodin večer" usmála jsem se na ně.
"Samozřejmě" odpověděli sborově.
"Co takhle zítra až vám skončí škola? Tentokrát budu vyprávět a odpovídat na vaše otázky já" mrkl na mě Justin.
"To zní úžasně" řekla Kath a já přikývla.

Snad se vám díl líbil:) Omlouvám se za chybky a užijte si víkend:) Pokud máte nějaké otázky, jakýkoliv, tak mic ráda na ně odpovím. VOTE i KOMENTÍKY potěší:)

Something Like Love (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat