Ball Dancing

184 7 0
                                    

O rok později ...
ELISSA
Dneska! Zrovna dnes musí udělat škola taneční bál! Je den před maturitou a já se učila jak nejvíce jsem mohla. Maturita nemůže být zase tak těžká, ne?

Navíc je to čarodějnická maturita. Ale okolní svět si myslí, že je to normální maturita. Jak lidské! zasmála jsem se nad mým uvažováním.

"Tak jdeme?" zeptala se Lily a já přikývla. Jdeme totiž vybrat šaty. Naštěstí jsem si nemusela hledat partnera. Protože chodím s Davem. A on se to dozvěděl dřív než já. Vlastně jsem se dozvěděla že je ples pět minut předtím, než mě na něj pozval. Velmi romantické! křenila jsem se tam jako idiot vedle Lily, která naštěstí nevěděla o čem přemýšlím.

Když jsme konečně dorazili do obchodu, zkusila jsem si šaty, jak krátké, tak i dlouhé, potom soupravy, dokonce i tričko s kraťasy. Ale potom se mi strašně zalíbili krátké růžové šaty a lodičky na vysokém podpatku, které byli zlaté barvy.

Byli úžasné! Vypadala jsem v tom krásně.
Učitelé nám řekli, že si máme vzít šaty, dlouhé či krátké a já se do těhle zamilovala.

"Tyhle jsou krásné" řekla Lily a ukázala na mé šaty.
"Strašně ti sluší. Musíš si je koupit!" řekla a usmívala se od ucha k uchu.
"Taky si myslím" opětovala jsem jí úsměv.
"Ale ty si bereš ty modré s tím černým páskem" vztyčila jsem ukazováček.
"Tak jo, fajn, fajn" rozesmála se Lily.

"Zajdeme do kavárny?" zeptala jsem se.
"Rozhodně. Mám hlad jako vlk. A navíc ve školní jídelně moc dobře nevaří. Ale mamce to neříkej" mrkla na mě a zasmály jsme se.

..........

"A co Dave?" zeptala se Lily, když už jsme konečně seděli v kavárně.
"Je úžasný. Myslím, že ho miluju" přiznala jsem se jí.
"Hmm .. takže jsi už na toho kluka ... Austina? zapomněla?" řekla jeho jméno v otázce.
"Jo .. Austin. Už jsem ho hodně dlouho neviděla. Vlastně celý rok. Nemůžu uvěřit, že už je to rok co jsem moji rodinu a přátelé neviděla. Získala jsem odpovědi na všechny otázky, které jsem potřebovala. A navíc jsem se rozhodla už když jsem sem přijela, že tu budu jenom rok. Ale ... bude mi to tu chybět. Ty mi budeš chybět" řekla jsem jí smutně.

"Ty mě budeš taky chybět. A proto jsem si říkala, co kdybych jela na chvíli s tebou? Do tvýho rodného města?" zeptala se mě nervózně. Chvíli jsem čekala než jsem odpověděla. Popravdě mě to docela dost zaskočilo.
"To by bylo boží!!" vypískla jsem na celou kavárnu, až se na mě všichni podívali a já si rychle připlácla ruku na pusu. Když se zase všichni začali otáčet ke svým stolům, tak jsem se pořádně rozesmála. Nikdy jsem nebyla moc stydlivá.

"Jsem ráda, že ti to nevadí. Půjdeme už? Ještě se musíme připravit, aby klukům vypadli oči z důlků" zasmála se Lily a já s ní. Moc jsem si to tu ta ty roky užila. Popravdě se mi po nich ani moc nestýskalo, moji sestru a Ninu mi nahradila Lily. A Lily mám fakt moc ráda, nikdy jsme se nepohádali.

.........

Po hodinové úpravě jsme si pochválili Outfit a šli jsme otevřít dveře, kde už kluci stáli v pozoru. Byl tam Dave a Theo. Lily začala s Theem chodit asi před třemi měsíci. A moc jim to spolu sluší.

"Sluší ti to lásko" zašeptal mi do ucha a políbil mě (na pusu:D).
"Děkuju zlato" řekla jsem, když jsme se od sebe odtrhli. Samozřejmě nás musela vyrušit Lily.
"Jdeme hrdličky" zakřičela, jelikož už stála na konci chodby. Dave mi nabídl rámě, které jsem s radostí přijala a jako na povel jsme vyšli za Theem s Lily.

.........

"Moc jsem si to užila" řekla jsem Davovi a políbila ho.
"Já taky" zašeptal.
"Já ... no ... jak to mezi námi bude až odjedu zpátky do Bloodies Falls?" zeptala jsem se a nechala jsem čelo opřené o jeho čelo.
"Budeme se milovat dokud nás smrt nerozdělí, protože jedu s tebou" usmál se a já jsem mu úsměv opětovala.
"Miluji Tě" řekla jsem a políbila ho.
"Miluji Tě" zopakoval moje slova a já v nich neslyšela jenom lásku, ale i vášeň,
soucit, podporu, a mnoho dalších vlastností, které jednoznačně znamenali, že mě miluje a záleží mu na mě.

Ten pocit, že jsem v těch dvou slovech slyšela i vášeň bylo proto, že tahle noc nebyla obyčejná noc. Byla to noc plná vášně.

Děkuji moc za 1,73K přečtení!! Jste skvělíTenhle příběh bych chtěla dokončit dokonce školního roku:( Mám vás moc ráda:) Byee:*

Something Like Love (CZ)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora