Something Like Love

1.1K 35 15
                                    

ELISSA

Ahoj, jmenuju se Elissa, ale moje kamarádky mi říkají El. Mám dvojče jménem Katie. Jsme čarodějky a jsme nejpopulárnější na škole. Minulý týden nám přišel dopis, kde chtěli abychom šli do čarodějnické školy. Samozřejmě jsme odmítli protože co by si asi pomysleli rodiče, když neví že jsme čarodějky.

Moje sestra byla vždycky lepší, protože je roztleskávačka, já tanec miluju, ale jsem místo u roztleskávaček v taneční skupině. Katie si mě moc často nevšímá.

Dává mi najevo, že jsem pro ní břemeno, ale nejlepší břemeno co jí v životě potkalo. Dává mi sesterskou lásku a pocit bezpečí stejně jako rodiče a toho si fakt moc cením. Vím, že ji mám moc ráda a že mi na ní moc záleží.

Měla jsem i brášku jménem Kyle, ale ten zemřel když jsem byla malá. Teď už mám jen rodiče a nejlepší sestru.


KEVIN

Jmenuju se Kevin. Jsem Elissy a Katie adoptivní táta. A ony to neví. Mockrát jsem jim to chtěl říct stejně jako moje manželka a láska mého života Karla, ale kdykoliv jsme se podívali do jejich očí, tak jsme nemohli.

Udělali bychom pro ně cokoliv na světě. Tohle tajemství si nejspíš vezmeme s sebou do hrobu. A kdyby se dozvěděli co se ve skutečnosti stalo jejich bratrovi Kylovi, tak by nás nejspíš do smrti nenáviděli.

Tak co si myslíte? Má cenu pokračovat? Je to můj první příběh a vůbec nevim co si o tom myslet, když tak mi prosím poraďte. Za chyby se omlouvám.

Something Like Love (CZ)Where stories live. Discover now