New boy? Really?

802 30 8
                                    

KATIE
Dneska je první den školy. Celý měsíc jsme strávili na Hawaii a bylo to vážně úžasný, ta voda, pláž, prostě všechno. Škoda že je už zase škola a já se setřičkou jsme už v druháku. Což je mnohem lepší než prvák, to my věřte.
Naše třídní učitelka (která je nejhorší učitelka na téhle celý prokletý škole) nám hned zadala test ze zeměpisu na opakování. El docela zeměpis jde, ale mě rozhodně ne. Je to fakt únavný. Ještě že chodím se sestřičkou do stejný třídy, jinak bych už na tu učitelku poslala kouzlo třeba ... aby se proměnila v žábu. Jo, to by bylo super.
Hned jak zazvonilo jsem vystřelila ze třídy jak moje sestra ráno z postele. Každé ráno totiž stává jak raketa. Stejně potom na mě čeká, takže vůbec nevím k čemu jí to je. Naše rodiče pracují v nemocnici.
Můj táta je primář všech oddělení a máma zase primářka oddělení kam chodí těhotné matky gynekologie a tato nemocnice je tady ve Bloodies Falls. Blood je anglicky krev je v tom názvu nejspíš protože tu byl vysoký počet úmrtí a zajímavost je, že žádná mrtvola neměla krev. Před třídou už na mě čekali moje a Eliny nejlepší kamarádky Vicky a Nina.
"Už jste slyšeli o tom novým klukovi?" zeptala se Vicky a my zavrtěly hlavou na náznak že ne a doufaly že nám to hezky rychle vyklopí.
"Ráno jsem ho viděla před ředitelnou. Říkal sekretářce, že se jmenuje Austin a měl fakt sexy zadek" řekla Vicky.
"Nový kluk? Vážně? Tak to uvidíme jestli to bude můj typ" ušklíbla se a nevšimla se že vedle mě akorát stála El.
"On je tu nový kluk? Kdo by chtěl být v takovým zapadákově?" zeptala se El a my všechny jen pokrčely rameny na náznak že nevíme ale v hlouby duše jsem byla ten nejšťastnější člověk na světě, protože kluci co s náma chodí na školu jsou fakt hovada.
"A jaký měl oči?" zeptala jsem se Vicky s nadějí, že si ho prohlédla i zepředu a ne jenom zezadu. Snad si tady nebudem bavit jenom o jeho zadní části.
"Promiň, ale měl sluneční brýle, takže jsem mu do obličeje moc neviděla, ale měl dost pěkný svaly a tetování. A slyšela jsem že by sem možná měl zítra přijít i jeho bratr. Ale jméno jsem bohužel přeslechla." a udělala takový ten svůj obličej, který umí jenom ona. To se teda moc těším až oba dva poznám.

Something Like Love (CZ)Where stories live. Discover now