Kamarádky????

60 0 0
                                    

(O 3 měsíce později)

Zase pršelo a já jsem seděla na posteli a měla jsem strašnou radost, jelikož se mi v psaní vedlo a kniha by mohla být tak do měsíce dodělaná! Kromě toho, obal si navrhnu sama, však jsem taky vystudovala uměleckou. Protáhla jsem se, protože jsem byla celá ztuhlá a potom jsem si promnula oči. Už jen stačí dopsat ten konec a je to hotový! Konečně!!! Najednou ale někdo zazvonil. Otráveně jsem vykulila oči, že musím vstávat, vyhrabala jsem se z vyhřáté postele a přišla ke dveřím. Byla tam Mari.

"Ahoj kotě, jak se vede!!!" objala jsem jí, protože jsem jí neviděla snad 2 měsíce. Vypadal zase naprosto úžasně a usmívala se. "No, výborný!!! A co ty?" řekla nadšeně a sedla si na křeslo. "Dáš si kafe? Já se mám taky super! Já Tě tak dlouho neviděla, kde jsi byla sakra???" řekla jsem a šla do kuchyně. "No, jo, děkuju, dám si. Já jsem byla na turné, však víš, jak jsem ti vyprávěla o tom švagrovi, ne?" řekla. "Jo... ten... Hideki? Ten jak mě tady jednou naháněl když jsem šla z obchodu!" ne, nezapomněla jsem. "Jo, tak s ním, žejo! Jako zatím jsme byli jen tady po ČR, ale naše videa maj už i 3 melouny shlídnutí a myslim, že máme celkem budoucnost... nicméně... já jsem ještě stejně DJ..." zazubila se. Dala jsem jí kafe. "Díky, seš zlato..." usmála se a já jí to oplatila, aby věděla, že není zač. "DJ?" vzpomněla jsem si okamžitě na Sonnyho. Napila se a zakejvala hlavou. "Jop, jsem DJka, jenomže já mám miliardy přezdívek a taky nosím většinou masku... kvůli fízlům, víš..." poslední slova řekla, jakoby se za to styděla. "Kvůli fízlům?" zarazilo mě to celkem. "No, to bych nerada rozebírala, říká se, že máš žít současností, nebo ne?" zakecala to ale, tak jsem se víc neptala. "No ale... tak byla jsi jako DJ někde víc než v Čechách?" zajímalo mě dál. "Byla jsem v Tommorowlandu... asi třikrát, potom jsem byla na Coachelle... tyvole... nebylo by snažší říct to, kde jsem nebyla? Byla jsem na stovkách míst, ale nikdy jsem nehrála sama..." jelikož jsem chodila se Sonnym, nebyly mi tyhle názvy tak úplně cizí a já jen kulila oči. "A s kým jsi hrála, a jak ses jmenovala?" už jsem se nechala zase něčím unést. "No, tak přezdívky mám jako DJ Mari, Lil Bitch, Scenemoshit, Marishka, Skrillishka... a to by mohlo být! Ale ukazuju se jen jako Skrillishka, jinak mám pokaždý jinou masku a tak... a hraju... tak různě... ale hlavně... hlavně Deadmau5, Knife Party, Bassnectar, Dubsidia... ale moje srdcovka je Skrillex!!! To on mi dal přezdívku Skrillishka, je to bezva týpek! Vždycky, když jsem v Los Angeles, tak s ním jdu ven a tam chlastáme!" řekla. Cože kurva? Mlčela jsem. "Dokonce s ním mám dceru..." dodala a já se na ní nevěřícně podívala. "CO KURVA???" teď už jsem to řekla nahlas a nemohla jsem potlačit vztek. "Hej, co je? Proboha, znám ho už tak dlouho, vždyť to jen kvůli němu jsem DJ!!!" bránila se a dopila kafe. "Tak to mě těší, ale já jsem taky jeho bejvalka!!!" byla jsem naštvaná a ani nevím proč vlastně. "CO? Proč jsi mi to za toho čtvrt roku sakra neřekla?!" řekla taky naštvaně. "A proč ty jsi mi neřekla, že máš dceru s jedním z nejznámějších DJs?" namítla jsem. "Proč bych měla! Můj soukromej život není hezký slyšet ani prožívat. A co ty!!!!??" obořila se na mě. "Mám ten samej důvod...." řekla jsem uraženě.

"Jsme pořád ještě kamarádky..?" promluvila po dlouhý přestávce. Utřela jsem si slzy a zakejvala jsem hlavou. "Jasně, že jo, nenecháme se rozdělit minulostí, nebo ne?" usmála jsem se ale. Přeci... měla předtím pravdu. Zvedla se a objala mě. "Drž se kotě..." zašeptala a já jí řekla to samé. 

Jakmile se za ní zaklaply dveře, tak se mi rozezvonil mobil... Sonny!!!

Váhala jsem a mobil pořád neúnavně zvonil. Zvedla jsem to...

And I really really miss you [CZ]Where stories live. Discover now