And I will disappear

69 0 0
                                    

V Los Angeles pršelo. Doslova teklo z nebe, stejně jako já plakala. Litovala jsem toho, ale jednou jsem mu něco řekla a to taky splním. Prostě zmizím! Odemkla jsem si a nadechla se té vůně, naposledy, nevím, jestli už se sem nikdy nepodívám, ale vím, že to určitě jen tak nebude. Vybrala jsem si svoje peníze, vzala jsem si notebook a doklady. Jedu pryč. Spíš letím. Pak jsem jen zamkla a spěchala jsem na letiště. Doufala jsem, že lety nebudou kvůli špatnému počasí zrušené, to bych byla celkem v prdeli.

Skrillexův pohled

Probudil jsem se někde na pohovce. Nikde nikdo nebyl a mě nedocházelo, kde jsem, což mě trochu zneklidňovalo, ale už se mi to párkrát stalo. Postavil jsem se a snažil se zase začít normálně fungovat, což se mi povedlo. Protáhl jsem se a vytáhl jsem mobil. Našel jsem si v kontaktech Madison a začal jsem jí volat. Hned to položila. "Cože?!" tohle nikdy nedělala. Zkusil jsem to znovu, ale už byla nedostupná. Co se tu včera stalo?! Nebyla tu náhodou se mnou? Je naštvaná? Miliony myšlenek zaplavily mou hlavu a já se bál nejhoršího. Že je pryč. Myslím jako doopravdy pryč. Vyšel jsem z místnosti ven a zjistil jsem, že je to jen část našeho pokoje v hotelu. Ulevilo se mi, ale něco tu chybělo. Ona. Její věci. "Ne, Madison..." sednul jsem si na postel. Chtělo se mi brečet. Sice si nepamatuju prakticky nic, co se dělo včera v tom baru nebo kde jsme to byli, ale vím, že jsem jí sliboval, že už nebudu dělat píčoviny. A určitě jsem něco provedl. Napadlo mě, jestli mě nechce jenom vydusit a tak jsem sešel dolů na recepci. Odjela. Ne. To snad není pravda. Je pryč? Ale kde? Sbalil jsem se. Musím se vrátit do Los Angeles než bude pozdě. Bojím se, že to už je teď.

Pohled Madison

Seděla jsem v letadle směr Česká republika. Tam bude klid, nikdo mě nebude znát a hlavně tam nebudu myslet na něj. Volal mi, sice jsem nechtěla, ale musela jsem si vypnout mobil. Nechci s ním mluvit, vím, co jsem zač a hned bych mu vykvákala, kam mám namířeno a že ho vlastně pořád asi miluju. Asi? Asi určitě. Určitě. Ale prostě je to těžký! Já jsem samozřejmě počítala, že nám to bude sem tam dělat problémy, ale včera jsem ho výslovně varovala. "Jen chvilku baby..." hahaha. Ne. Utřela jsem si slzy a odbyla letušku co se právě šinula kolem mě. Nic nechci. Jen už být co nejdál od Los Angeles. 

Vlastně mi to asi jen prospěje, být někde, kde není nikdo, koho bych znala. Nikdo mě nebude rozrušovat od knihy a budu mít takovou psychickou dovolenou V Los Angeles všichni někam spěchají anebo paří. Sice mám spěch a party ráda, jsem....byla jsem Skrillexova přítelkyně, ale myslím, že ten klid taky zkousnu. Jen doufám, že se časem nezačnu nudit. Že se mi nezačně stýskat... 

And I really really miss you [CZ]Where stories live. Discover now