Başroller (Kişi Analizleri)

262 8 0
                                    

Arya Tunç:Arya Kore'ye gelmeden önce kendi vatanında da sevilmeyen bir kızdı. Güzelliği ile ilgi çeken biridir ancak soğuk ve bir o kadarda kibirlidir. Güzelliğinin farkında olmayan olmayan Arya dans ve şarkı söylemekte olan başarısı ve çrkiciliği olmasından dolayı çok kıskanılmaktadır. Hayata karşı hep negatif bakmıştır ve bu bakışları tarzınada yansımıştır. Annesinden gelen çekik gözleri hiçbir zaman umutla bakmamıştır.

Kim Himchan: Grup üyeleri arasında en çok onlara hayran olanlarla ilgilenen birisidir. Savaşa karşı biri ve bu oldukça anlamlı şarkı sözleri yazmasına yardımcı oluyor. Bu nedenle oldukça ilgi çekiyor. Neşeli biri ancak kendisi eğlenirken başkasını üzebiliyor ve bu Himchan'ı hiç etkilemiyor. Beyaz teni ve harika gülüşünü kullanmasıyla popüleritesini hep en zirvede taşıyor. Hem rapper hem vokal olmasıyla da çokça seven elde ediyor. Grup arkadaşı Junhang 'un aksine masum düşünceler bulundurmamaktadır.

Choi Junhang:Yakın arkadaşları ve Junhang'un okuduğu özel sanay okulunda herkes tarafından çokça sevilen grubun rapperi. Uzun boyu, dans yeteneği ve anlamlı sözlerle dolu olan şarkıları söylemesiyle dikkat çeken biri.Utangaç biri olduğu için grup arkadaşları gibi bu popüleriteyi kullanmıyor. İçine kapanık biri ve insanlara değer veren bir kişiliği var. Masum duygular ile dolu olan birisidir.

Rain SoundWhere stories live. Discover now