3. rész

679 40 0
                                    

Ott álltunk a Qantas Credit Union Arena bejáratánál, szakadt ruhás, agyonfestett 13 évesek között, akik '5SOS vegyél feleségül!!' táblákkal szambáztak egyszer ki a sorból, aztán vissza. Komolyan mondom, úgy éreztem magam, mintha az örjöngő, lázadó nép sodort volna jobbra-balra valami múlt századi tűntetésen. Jó, lehet hülye a hasonlat, de elég idegennek éreztem magam a kis rózsaszín ujjatlanommal és elegáns, kifogástalan szabású zakómmal. Csak egy mondatot ismételgettem: Mit keresek én itt!? Otthon kéne aludnom a pihe puha ágyamban Zarával és Mordreddel, viszont ehelyett valami vad emberek gyűlésén tekintgetek össze-vissza. Zelda megragadta a kezem és kirántott a sorból, majd a legelejére vitt, ahol felmutatott egy kártyát az információs pultnál ülő férfinak. Egyből bejutottunk, azt sem kérdezték ki vagyok, vagy miért jövök Zeldával. Rideg folyosókon vezetett végig a barátnőm, aztán fel, le, jobbra, balra és még ki tudja merre mentünk, míg végül a backstagebe értünk. Zelda elengedte a kezem, amikor a sötétségből felbukkant egy magas alak. Felé rohant, megölelte, majd beszélgetésbe merültek, én pedig földbe gyökerezett lábakkal bambultam őket. Pár pillanat elteltével felém fordult a fiú és így már jobban meg tudtam nézni kinézetét. Kockás inget viselt valami rock, punk vagy mit tudom én milyen bandának a képével. Fekete csőnadrág volt rajta hasonló bakanccsal, mint amilyen Zeldának van. Pfu. Ha ezt látná valamelyik divatlap...
-Szia! Luke Hemmings.- nyújtotta felém kezét- Bizonyára, az elbűvölő S. Örvendek.
- Öhm, Sarah Daisy Adaline.- húztam le zakóm ujját és a szöveten keresztül fogtam vele kezet, ami miatt Luke kérdőn ránézett Zeldára
- Jobb lesz, ha bemegyünk az öltözőbe, még nem ismered a banda többi tagját Sarah...- próbálta enyhíteni Zelda a kínos pillanatot
Két lépésnyire egy 'Öltöző' tábla feliratú ajtót pillantottam meg, ahová Luke benyitott, majd Zelda követte őt és legvégül én, aki kicsit elszörnyedve lépett be a szobába. Egy fekete hajú alak ugrott elénk, talpig szakadt fekete outfitben, majd őt követte egy barnás hajú göndör fiú, szintén feketében.
- Kit gyászolunk? - szólaltam meg kissé elförmedve
- Tudod, nekünk ez a szín az életünk. Calum Hood.- nyújtotta felém a kezét a fekete hajú
- Pontosan. -vigyorgott rám a göndör, majd szintén felém nyújtotta aránytalan kezét (szegénynek óriási kezei voltak) - Ashton Irwin.
- Örvendek.- ráztam meg még mindig a textilen keresztül a kezüket és egy megjátszott mosollyal is megajándékoztam ezeket a drakulákat. - Merre találom a mosdót?
- Itt lesz a rövid folyosó végén.- mondta Zelda - Most viszont megyek és köszönök a többi haveromnak, addig is maradj csak itt a fiúkkal. Luke, elkísérnél?
És szó nélkül otthagytak ezekkel a furcsa lényekkel. Még egy pillantást vetettem mindkettőre, majd a mosdó felé vettem az irányt. Nem volt nehéz oda találnom. Óriási tükrök voltak a mellékhelységben, szóval megigazítottam a sminkemet, majd a vécék felé indultam. Kicsaptam az egyik ajtót, de nem vettem észre, hogy mögöttem állt valaki, aki az egyik vécéből jött ki. Megfordultam és behajtottam az ajtót, majd megpillantottam az est fénypontját. Egy zöld hajú pasit, természetesen feketében! Sikítanom kellett a látványtól és hátraugrottam egyet. A fiú feltápászkodott és közelebb lépett hozzám.
- Hát te meg ki a franc vagy? - nézett rám kérdőn
- Sarah. - néztem a zöldes szemeibe- Vagyis Sarah Daisy Adaline, Zelda barátnője.
- Á, már világos. És mit keresel a mi vécénkben? - röhögte el magát
- Nos, leginkább szabadulni akartam ebből a szörnyű környezetből, vagyis csak pisilnem kell és a sminkem... - habogtam
- Hát akkor hajrá. - mosolygott rám, majd kezet mosott és kiment.
Hirtelen levegőt sem kaptam, úgyhogy kicsit felfrissítettem az arcom majd végre pisiltem. Pampuckodtam kicsit, utána kifelé indultam, ám a folyosó végén megtorpantam. Calum és Ashton hangját hallottam, majd kintebb hajoltam a faltól és láttam hogy ki van tömve a mellüknél és női hangon engem parodizáltak.
- Jaj drágám, ideadnád nekem azt az új rúzst? Nem, nem azt, hanem a Chanelt, csak is azt használok!- nyávogta Calum
- Hát hogyne, de ne érj hozzá túlzottan, mert még elkapok valami bacilust tőled!- röhögte Ashton - Vigyázz, Sarah húzz inkább a szádra is valami kesztyűt!
- Fogjátok már be! - szólt rájuk a zöld hajú
- Jáj, a leheleted is fertőz, menj innen! - rikácsolta Calum, majd csapkodni kezdte a zöld hajút.
Az utóbbi legyintve kiment, majd nemsokára követte őt Calum és Ashton is. Megvártam, míg egyedül maradok, majd kirohantam a szobából egyenesen a szemben található kinti térségbe. Igaz nem tudtam hová futok, de abban a percben nem is számított...

Diary of a princessWhere stories live. Discover now