Salon

211 18 0
                                    

Asansör kapısı yavaşça kapanırken düğmeleri aradım ama hiç düğme yoktu. Asansör hareket ettiğinde içimi delicesine bir panik kapladı. Umutsuzca etrafa bakınırken sadece ne yapacağımı bilmiyordum. En sonunda kendimi sakinleştirdim ve asansörün durmasını bekledim. Ve durdu da. Hışımla kapıyı ittim ve eyrafıma bakındım. Dev bir spor salonu. Bir box ring i bile vardı.
Muhteşem bir yerdi. Kesinlikle muteşem. Ben etrafa bakınırken. Nina arkamdan geldi. Ne ara asansörü çağarmıştı ki ?

Nina: Efendim. Burası sizin ve Bay.Marshall'ın ortak kullanım alanı olduğu için sadece onun belirlediği saatlerde burayı kullanabilirsiniz.
Ben: Tamamdır Nina sorun yok.

dedim ve etrafa biraz daha bakındım. Ben dikkatlice etrafa bakınırken salonun bir ucundan kapı açıldı.

Yine o karşımdaydı. Sadist ve acımasız bakışlarla ve duygusuz yüz hatlarıyla. Beni korkutuyor muydu ? Evet. Sanırım hayatimda ilk defa birinden korkuyordum. Yüzüme bile bakmıyor sanki orda yokmuşum gibi davranıyordu. Hiç konuşmadı. Sadece Nina ya bir ara göz ucuyla baktı ve Nina da çıkmamız gerektiğimi söyledi. Herşey çok netti. Onun bir bakışı benim özgürlüğümü kısıtlamaya yeterdi bu evde.

Odaya geri döndüğümüzde çalışma masasının üzerinden harika bir krep ve yanında da nutella vardı. Ben de oldukça acıkmıştım. Masaya koşarak gittim, tepsinin bir köşesinde küçük bir not vardı.

Sevgili Lara

İki gün sonra bir balo düzenleyeceğiz. Bu sizin aileye kabul töreniniz olacaktır.

Anneniz...

Anneniz... Nasıl da korkunç yazılmıştı. Altında anneniz yazan bir not düşünün gelip size söylemiyor. Bu resmiyetin yol açtığı korkunç boşluk. Asla kendi annemin yerini dolduramayacağı bir sevgi boşluğu. Ayrıca nasıl bir balo yani? Aile ye kabul töreni de neydi ? Her neyse pek umrumda değildi açıkçası. Benim için bir balo düzenlenebilirdi ve sorun yoktu. Daha doğrusu Maya ve benim için. Notu okuduktan sonra hızla yemek yedim. Ardından ise dev masaüstü bilgisayarın başına geçtim. Önce Steam'i sonra birkaç oyun yükledim. Tabi bu olay biraz uzun sürdü ve o sırada ben de kollarımi açıp sanal hayatı kucakladım. Sonrda buradaki müfredatı inceledim. Kesinlikle zor değildi. İnek sayılmasam da notlarım her zaman iyiydi burda da öyle olacaktı.

Buradaki en iyi koleje kayıt olmuştuk. Oldukça çok etkinliği olan bir okuldu. Sosyal, sanatsal her türlü etkinlik.

Evet bunları araştırıyorum çünkü yaşayacağım hayatı öğrenmek istiyordum. 2 günümü de sadece araştırmak üzerine geçmişti.

Sabaha uyandığımda ne olacaktı acaba ? Aslında o kadar merak uyandırıcı ki. Umarım uyuyabilirim...

Hasta 2 :Karanlığın İçindeWhere stories live. Discover now