35.BÖLÜM- GİZLİ KALAN NE?-

2.1K 84 1
                                    

Bölüm şarkısı "Oscar Harris - Alta Gracia "

Arif Hashan hastane odasında oğluna uzun uzun baktı. Gözlerini açalı çok uzun zaman olmuştu ama işte şimdi taburcu olmak için tüm işlemleri halledilmişti. Hamit yanına yaklaşınca ona döndü.
"kızı araştırdın mı?"
"evet efendim, Kız Muğlalı annesi Kerime adında biri, bir abisi var. Küçük bir pansiyon işletiyorlar"
"fotoğraf var mı" Arif bey ona uzatılan kadın fotoğrafına elinde bir süre tuttuktan sonra elinden düşürdü.

 3 Gün sonra.....
Canan kızlarla birlikte onlar için tahsis edilen uçakla Ankara' ya geldi. 10 saatlik yolu kolayca gelmeleri kızları memnun etmişti. Canan yerleşir yerleşmez, Mehmet' i arayacak buluşacaklardı.
"sevgiline bizim adımıza teşekkür et Canan" sırıtarak,
"tamam" eve girince kızlar sırayla yıkandılar, duştan çıkınca çalan telefonuna kim arıyormuş diye bakmadan açtı.
-alo
-kızım beni tanıdın mı Arif Hashan ben . Canan'ın canı sıkılmıştı. Aklına Kemal geldi ona tercih ettiği Mehmet geldi.
-efendim özür dilerim ben memleketteydim daha yeni döndüm Kemali de hiç aramadım .
-o iyi mümkünse  evime gelir misin hem Kemalide görürsün.
-başka biriyle randevum var efendim .
-yarın o zaman
-şey.... duraksadı...efendim ben ve Kemal içinse eğer o iş olmaz. Arif beyin sesi sertleşmişti bir an,
-bende istemiyorum olmasını uygun değilsiniz birbirinize,  yalnızca arkadaşça görüşmeniz için seni evime davet ediyorum. 1 gibi uygun mu?

Canan Mehmet'in bunu duyarsa kendisini öldüreceğini bildiği için
-size söylemem gerek, ben ve Mehmet birlikteyiz sizle konuşmamı istemiyor o yüzden gelemem. Canan sert bir kapanış sesini duydu. Tekrar numarayı çevirmeye çalıştı ama vazgeçti.

Arif bey Hamit' e bağırarak evi dolaştı. Sinirden ve  öfkeden delirmek üzereydi. Hamit koşarak gelip
"buyrun efendim"
"bana hemen Nergisi getir.Kızımın annesini ..."


Canan Mehmet' in evinin önünde durup duruyor içeri giremiyordu. Canan'ı kapıda beklerken gören Mehmet kapıyı açtı, yaz yağmurunun başlamasıyla daha da hızlanan kalp atışlarının arasından onun sert sesini duydu.
"içeri gir"  elinden tutulup bir bebek gibi içeri götürüldü. Mehmet onun saçlarını kuruladı. Evde kimse yoktu.
"hizmetçin yok mu"
"izindeler"
"hepsi mi"
"evet, çok soru sorman hoşuma gitmiyor bebeğim"
"arkadaşlarım sana teşekkür ediyorlar.Uçak jestin için ve bende"deyip dudaklarına minik bir öpücük kondurdu. Utanıyordu hala... Kızların yardımıyla bu gece için hazırlanmıştı. Onu büyülemek için ağırdan almak iyi diye düşündü.
"sevindim bebeğim" Canan açık televizyondan borsaları değerlendiren adamlara uzun uzun baktıktan sonra mutfağa gidip Mehmet'e baktı.
"ne yapıyorsun sen "
"hazır yemek " Canan elindekileri alıp buzluğa koydu.
"ben aç değilim sen açsan sana bir şeyler yapabilirim" Mehmet başını sallar sallamaz
"beni buraya çağırmanın bir nedeni vardı değil mi sevgilim" Canan'ın  cevap vermesini beklemeden onun elinden tutup  üst kata çıkardı.
"hangisi derken vücudu telaşlıydı" Mehmet onu bir odaya yöneltti.


+18

Canan büyük yatağı ve açık klimayla serinletilmiş odayı sevmişti. Bir erkek için döşenmiş  oda ..
"ilk önce söyle bebeğim beni istiyor musun?" Canan onun göğüsüne anca geliyordu.
"istiyorum" sonuçları çok düşünmüştü ve göze almıştı. Hayatı değişecekti, karmaşıklaşacak, bu adamın ellerinde olacaktı, evet... ona güveniyordu. Ve evet... bu adamı seviyordu delicesine...Mehmet'in harekete geçmesi  hızla oldu. Uzun zamandır bu anı beklemişti .Kızı kucaklayıp bedenine sardı .Canan ona aşkla cevap verdi ,adam onun boynuna gömülü halde yatağa oturdu. Elbisesini sıyıran  adam eline kadınlığına koydu. Külotun üzerindeki el ıslanmış bölgeye sevecenle severken Mehmet
"hazırsın sevgilim" üzerinden çıkan elbisenin fırlatılışını izledi. Canan öpüle öpüle kızarmış dudaklarından çekilen adamın onu yatağa yatırmasına karşı çıkmadı. Sırıtan adamın gömleğini çıkarması ve pantolonunu sertçe yere bırakışını izledi. Beyaz dantelli çamaşırlarıyla ona bakıyordu. Mehmet' in seksi çamaşırıda çıkınca Canan ona bakıp memnun halde iç çekti. Üzerine tekrar uzanan adam boynundan başlayarak kalçalarına kadar uzun bir çizgiyi öptü. Canan onun saçlarını tutuyor uyarıldığı anda inliyordu. Kendine engel olamıyordu. Mehmet' in sertliğini hissedince iyice kendinden geçti. Göğüsleri yavaşça kavranıp sıkıldıktan sonra sütyenin içinden hızlıca kurtarıldı. Pembe dik meme uçları onun ağzında emilirken Canan haykırdığının farkında bile değildi. Bedeni ateşler içindeydi. Mehmet kulağına arada sapıkça şeyler söyleyince iyice kendinden geçti. Çıplak memeleri sıkıştırıp emilip, okşanıp ısırldıktan sonra Mehmet'in ağzı göbeğinde durdu. Düz göbek yalanırken Canan saçlarını sıkıp bacaklarını ona dolamaya çalışıyordu. Mehmet sırtarak
"sana çok zevk vereceğim meleğim, çok..." diyerek kafasını bacaklarından beyaz külotuna kaydı. Elini ıslanmış kısma koyup defalarca oynadı, Canan'ın inlemeleri dehşetliydi Mehmet dayanamadı külotu çekip çıkardı. Kadınlığını avuçlayıp elleriyle kapattı. Zonklayan bu şey Mehmet'i çileden çıkarttı. Ağzını oraya dayayıp emdi. Canan onun ne yaptığını hissedince çıldırmış gibi
"yapma, dur Mehmet ..."derken inledi. Aslında durmasını istemiyordu . Canan bacaklarının arasına yerleşen adamı tuttu. Mehmet terlemiş bedenin kızın bedenine sarıp içine yavaşça doldururken kendini sıka sıka
"emin misin bebeğim geri dönüş yok" bunun için çok beklemişti, terazide ölçüp bitmiş hem kendini hem de istediklerini ortaya koymuştu. Canan içindeki sertliği almaya hazırdı.
"evet Mehmet içime gel"Canan' ın istekle ıslanmış sözleriyle sertliği içine itti. Canan içinde  yırtılan bir şey olduğunu hissetti bir an için canı yandı ve kasıldı...Çığlık atıp ağladığının farkında değildi. Mehmet hemen durmuştu. Akan kanın kokusunu almıştı.
"tamam geçti. biraz bekle dinecek"  Canan ona sarılarak acıyı hissetmemeye çalıştı. Can acısı zamanla azaldı. Mehmet' in sıkılı dişleri hırıltılı nefesi, kendisini zar zor tutuğunu bildiriyordu ona... Canan gözlerini silerken
"geçti acımıyor" Mehmet kıza bakıp içinde gidip gelmeye başladı .Canan' ın hissettiği tek şey içinde kabaran açlık oldu. Onu bacaklarına daha sıkı sabitledi. Mehmet hırıltıyla gidip gelirken çığlık atıyor onun adını defalarca söylemeye devam ediyordu. Sonra Canan bir şeyleri beklediğini anladı içinde yükselen tempoyla korkarak hıçkırıklar arasında sallanan yatakta Mehmet'in boynuna başını gömerek kopacak fırtınayı bekledi. Yatak sallanırken Canan birden patlama aşamasına geldiğini düşündü telaşla
"Meh --met ...." diye kesik kesik seslendi. Kendini anlamıyordu, hiç bu kadar kendinde değil ve öz denetimden eksik hissediyordu ki.. Üzerindeki adamın kendisinden beterdi, onunda eksik bir tarafı yoktu hırçınca içine girip çıkarken
"gel--dik bebeğim" dediğini duydu. Canan geldikle ne kastettiğini anlamıştı. Sonunda patladı hırçınca bağırarak yastığa yapıştı. Arkasından üzerine düşen adamın nefesi o kadar hızlıydı ki Canan korkarak telaşla ona baktı. İçindeki rahatlamayı hissederek
"bu neydi böyle.."Canan hala içinde olan adamın tutarken Mehmet kızın içinden çıkıp yanına uzandı. Kızı yanına çekerek
"orgazm, son nokta, zirve nedersen de ama ben yıkım anı diyorum. Hoşuna gitti mi?"
"evet çok, başta canım yandı ama şimdi iyiyim"
"bekaretini aldım bebeğim. Uyu , sonra konuşuruz dinlen" Alnından öpen adamın kollarının arasında gözleri yorgunlukla kapandı. Onu uyandıran uzun camlara vuran yaz yağmurunun sesi oldu.

Arkasından ona sarılı halde yatan Mehmet'in sakin nefesi saçlarını ısıtırken huzurla gülümsedi. Dün yaşadığı o güzel gecenin hatırıları aklına gelince  al al olmuştu. Mehmet'in elinin göğüslerinden birini kavramasıyla heyecanla bekledi. El memelerini sıkarken o sessizliğini korudu. Mehmet onu yavaşça döndürüp kendine çevirdi. Canan onun yüzüne dokunup saçlarını tuttu.
"günaydın" Canan onun muziplikle kıvrılan dudaklarına bakıp
"günaydın sevgilim" genç adam onu öpünce çok geçmeden altlı üstlü olmuşlardı. İçine giren o büyük şey onu iyi hissettiriyordu. Yıkım anı mükemmel ötesiydi. Canan üzerine  yığılan adamı sevgiyle bağrına  bastı. Nefesleri hala düzensizdi. Üzerindeki beden yana kayınca biraz mızmızlanarak ona yapıştı. Canan onun tüylü göğüsüne yapışıp yaralarına dokunurken,
"anlat bana , Mehmet ne olduğunu anlamıştı" sertleşti biraz bakışları... Eskileri bir an için hatırlamış olmalıydı.
"seni üzmek istemem" Mehmet' in sevecen sesi onu yerinden kaldırdı. Örtüyü bedene çekerek üzerine oturdu.
"anlat o zaman" Canan onun yaralarına dokunarak tek tek öptü. Mehmet' in sertleşen erkekliğini tutup
" anlat" Mehmet' in  sertliğini severken onun gözlerindeki ateşi farketti. Canan üzerinde bilmeden hareket ederken Mehmet onu kalçasından tutup yönlendirdi. Canan onun üzerinde yukarı aşağıya hareket ederken çığlıklar arasında doruğa ulaştı.
"anlat" Canan tıslayarak adama bakıp
"lütfen bilmeliyim sevgilim yaşadığın herneyse" Mehmet kızı yanına geçirip alnından öptü. Canan hala anlatmasını bekliyordu. Mehmet iç çekerek  ona baktı.
"10 yaşındayken annem ve babam bir araba kazasında öldüler. Annem o gün işçi olarak çalıştığı fabrikadan babamla birlikte çıkmıştı. Babamda aynı fabrika da işçiydi. Kardeşim 3 yaşındaydı . Maaşlarını almışlar alışverş yapıp, benide okuldan almak için hızla karşıya geçerken bir araba benim gözlerimin önünde onları altına aldı. Sonrası... Canan acıyla kasılarak onun göğüsünü okşuyordu. Kardeşim ve ben hem öksüz hem yetim kaldık. Bizi yetimhaneye verdiler. Eray küçüktü, anlatamadım ona öldüklerini, sonra Hashan şerefsizi bizi himayesine aldı. Herşey iyiye gidiyordu ki Eray' ı.. onu..benden uzaklaştırdı"
"bu yüzden mi onu yaraladın"
"hayır ona kızmıştım ama onu yaralamamın tek nedeni cezasını vermek içindi"Canan elini yatağa koyup hızla ona baktı.
"ne cezası Mehmet" Canan yüzündeki öfkeyi görüyordu.
"annemle babama çarpan arabanın sürücüsü oydu, sırf parası var diye cezada almamıştı"

Bunu duyduğunda Hashan ve ailesine beslediğim iyi düşünceler aklımdan uçup gitti. Canan sevdiği adamın acısıyla dalıp gitmişti.


BEKLENEN by sealaterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin