Updates (Carte noua, pauza)

164 14 2
                                    

Hey hey hey!
Da, da, stiu ce va ganditi...

"Liss, de ce nu ai mai postat?"
"Cand pui next?"
"Cum rămâne cu Mikessa?"

Pai, la toate am un raspuns. OK, mai putin la ultima...
Pai, nu am mai postat din cauza ca am Writer's Block. Pentru cei ce nu stiu, Writer's Block este acea perioada, care vine dupa ce scrii multe capitole dintr-o carte. Acea perioada in care se consuma inspirația, cand spui "Si acum ce fac?". E atunci cand te dai cu capul de toti peretii, ca sa îți vina inspirația... Asa ca, am facut o pauza. Pauza va fi pana in 27 Martie (ziua mea), iar dacă persista lipsa de inspirație, ei bine... o lungesc pana pe 20 Aprilie. Mda.... Scuze... Si nu vreți sa știți ce se întâmpla dacă nu mai am deloc inspirație... Dar sigur vine!

Despre Mikessa.... Ei bine... Nu va spun nimic :)

Ar mai fi ceva... Vroiam ca "It's Me" sa fie trilogie... Dar, dacă nu o sa mai am ce scrie... Îmi pare rău sa va spun, dar s-ar putea ca asta sa fie ultima carte din serie...
Dacă voi continua cu cartea 3, va fi o pauza de foarte mult timp. Cartea 2 s-ar putea sa o termin vara asta. Dacă o termin la începutul vacantei... Nu ma apuc de scris decat dupa vacanța... Sorry... Sa scrii este greu, si cred ca mulți o stiu.
Dacă o sa am multă inspirație, s-ar putea sa existe cartea 4...

Inca ceva. Mai am o carte, in colaborare cu Anne-Mary-Killer si FNaFLoverAndFaller . Se numește "My Kind Of Love" si e pe profilul lui Anne. Dați un ochi si pe la ea. Cartea este tot FNaF, dar cu ceva mai special. Toti animatronii sunt oameni si... Vedeți voi.

Mai am ceva de spus. Ma gândeam sa va dau un nume cititorilor. Si mi-a venit ideea de Albăstrei :) Ce credeți?

Cam asta a fost tot!
KK bye :)
Liss out!

It's me... - Return of the GoldUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum