*·°The Alpha, my mate°·*o5)

8.9K 579 29
                                    

Hoofdstuk 5: The cat catches the mouse, I'm the mouse
~

"Jij? Jij bent de dochter van een Alpha?" vraagt Andy ongelovig. "Heb je geheugenverlies ofsoo? Ik zeg toch ja!" zeg ik weer voor de honderdste keer.

"Maar anyways, ik weet niet wat jullie gaan doen, maar ik ga alvast rennen," zeg ik en sta op. Als ik wil gaan rennen stopt Case me. "Ik ga mee," zegt hij. "En wij ook." Ik haal onverschillig mijn schouders op, en samen beginnen we te rennen. Ik ren wat minder snel, zodat Case en de anderen me kunnen bijhouden. Als we ergens midden in het bos zijn stopt Andy met rennen, en ik, Case en Maiky ook. "We zijn in het gebied van een roedel, dus we moeten oppassen, anders worden we gepakt," zegt Maiky. Ik knik.

Andy snuift in de lucht. En begint weer te rennen. "Ruiken jullie dat ook?" vraagt hij. Ik kijk hem verward aan. "Die geur. Het ruikt zo.. zo.. hell no..." zegt hij en stopt weer met rennen, en staard naar de verte.

Glimlachend loopt hij verder, en ik volg hem, net zoals Case en Maiky. In de verte zie ik een meisje staan. Ze heeft bruin haar, haar ogen en de rest kan ik niet zo goed zien, het is te donker en te ver.

Maar ik weet al wat hij bedoeld, dus ik stop met lopen en draai me weer om. Case en Maiky kijken me raar aan. "Mate," zeg ik, meteen snappen ze het, en komen achter mij aan.

We beginnen weer te rennen, en komen terecht in een dorpje. We zijn in het dorpje van een roedel. Van overal komen wachters vandaan, ze grijpen ons bij onze armen, en sleuren ons mee, naar weet ik veel waar. Waarschijnlijk naar de Alpha van de roedel.

"Laat me los," sist Maiky naar één van de wachters. Als de wachters hem negeren begint Maiky, tegen te stribbelen.

"Doe normaal, als je zo blijft tegenstribbelen gaat het moeilijk worden om nog weg te komen," sis ik naar hem.

Hij mompelt wat, maar luistert dan toch, en laat zich door de wachters meeslepen.

De wachters duwen ons ergens in, wat verdacht veel op een cel lijkt, correctie; het is een cel. De celdeur wordt gesloten, en de wachters lopen weg.

"Fijn. Nu zitten we ook nog opgesloten," mompelt Case.

«»«»«»«»«»
Srry voor dit kort hoofdstukje :/

The Alpha, my mateWhere stories live. Discover now