Takıntılı: Bölüm 3

1K 55 0
                                    

Y.N/ ask.fm/fistikkyesili ve twitter.com/basturkmerve hesaplarından bana ulaşablirsiniz.İyi okumalar. ^^

Young Ji öneride bulundu. ‘Hara-shi, Sanırım sınafa geri dönmeliyiz.Dersin başlamasına daha 2 dakikamız var.’

‘Um, evet.Sınıfımıza geri dönelim hadi.Umarım bizi farketmezler.’

‘Evet, umarım.’

-Sınıftayken-

Gürültülüydü.Bay Lim henüz  gelmemişti ve öğrenciler sınıfta yürüyordu.Bu, arkadaşlarıyla konuşmak ve oynamak için şanslarıydı.Aniden birisi kapıyı açtı, öğrenciler bir süre için sessiz oldular. Bay Lim yerine Young Ji ve Hara’yı gördükten sonra tekrar gürültü yapmaya başladılar.

GOT7 üyelerinden birisi ‘Güzel, o burada.’ dedi ve elleriyle alkışladılar.Young Ji yüzlerine baktı, bilhassa Jackson’ın.Merak etti, neden onların çetesinde sessiz kalan tek kişi Jackson’dı?Sonra Jackson da ona baktı ve bu onu korkunç hissettirdi.Cidden, O garip, gerçekten garip.Gözlerini ona dikti, onun gözleri…Öyle korkutucu ki.

‘Uykulu musun, tatlım?’ Birisi yanaklarına dokunduktan sonra gerçek hayata geri döndü.Elin sahibine baktı, bu GOT7 üyelerinden birisiydi.

Young Ji ‘Her neyse!’ dedi, elini yanağından çekti ve onun yerine oturdu, ‘KORKUTUCU GÖZLÜ ÇOCUK’un yanına, bu Jackson’dı.Sonra Goo Hara’yı buldu. ‘Oh, Hara zaten yerine oturmuş.’

‘Pekala, bugün okulda ilk günün olduğu için gitmene izin vereceğim ama bir sonrakinde, HAYIR!Hahahhaha Hatırla, bizi oyalama.’ Bunları söylediler ve şeytan gibi kahkaha attılar. ‘Tch, kimin umrunda?’ Young Ji sinirlenmişti.

*Ringgg Ringg Ringgg*

‘Sonundaaaa!Hara-shi, ilk ben eve gidiyorum, hoşça kal!Yarın görüşürüz.’ Hara’ya el salladı.Hara gülümsedi ve başını salladı.

Young Ji Mamma Mia şarkısını söyleyerek evinin yolunda neşeyle yürüyordu.Dans etmek için durdu.Sonra yürümeye devam etti.

‘Hit the lights Let’s go moduui party party party mamma mia’ Ama arkasında ayak sesleri duyduktan sonra aniden şarkı söylemeyi kesti.Arkasında biri var gibi hissediyordu ve bu onu huzursuz ediyordu.Sonra koşmaya karar verdi.

Evinin önüne vardıktan sonra nefes aldı.Hislerini tek kelime ile açıklamak gerekirse bu; BİTKİN olurdu.Kapıyı çaldıktan sonra ayakkabısını çıkardı.

Young Ji ‘Omma/Anne/, evdeyim’ diye bağırdı.

Annesi mutfaktan çıktıktan sonra  ‘Yeni okulun nasıldı?’ diye sordu.

‘Hmm, bu günün ilk gün olduğuna bakarsak iyiydi ve çoktan bir arkadaşım var, hihihi.’

Bayan Yeon kızının saçlarını karıştırırken,  ‘Jinjja?/Cidden?/Benim kızım annesi gibi çok sevimli.’

‘Er, bu arkadaşlarıma mı bağlı?’Bayan Yeon kendi kendine güldü.

‘Hehehe hayır, Haissh, duş almaya git.’ Young Ji başını salladı ve odasına gitti.

Birinin Bakış Açısı

O gerçekten de inanılmaz.Neşeli bir karakteri var.O eve varana kadar onu takip ettim.Şimdi nerede yaşadığını biliyorum.

Sırıttı.

Takıntılı (Çeviri/JackJi Fanfic)Where stories live. Discover now