9. Jen jeho další

205 20 2
                                    

Cítila jsem se stejně spokojeně jako Ed - všechno jsme si vyříkali a odházeli jsme z kavárny šťastní. Než otevřel dveře, tak mi přes ramena přehodil jeho mikinu "Venku už bude zima." Otevřel dveře a já mu dala děkovnou pusu na tvář. To byla chyba. Velká chyba.

Cvak Cvak Cvak Cvak Cvak

Panebože! Všude byly foťáky a lidé. Ztuhla jsem a jen zírala s otevřenou pusou. Bylo tu moc lidí, moc křiku, moc všeho. "Ede, pomoc mi.." Plačtivě jsem šeptla. Okamžitě zareagoval, přitiskl mě k jeho hrudi, tvář mi zaclonil vlasy a snažil se probojovat skrz davy. Opět jsem začala plakat - tentokrát strachem.Všichni se na nás tlačili a sahali na nás. Snažila jsem se uklidnit, nádech... výdech...

Cvak Cvak Cvak Cvak Cvak Cvak Cvak Cvak Cvak Cvak

"Vy jste nám lhal Sheerane? Je to vaše přítelkyně?"
"Máte spolu intimní vztah?! Jste štětka?"
"Jak se jmenuje? Představíte nám ji?"
"Neutíkejte! Stejně si vás najdeme, tak nám zapózujte!"
"Slečno? Jste zlatokopka?"
"Fotek máme dost, nech je jít. Stejně je to jen jeho nová děvka."
"Ulovila jste bohatého zpěváka - je to pro peníze a slávu?"

Slzy se už nedaly zadržet, třásla jsem se tak, že mi upadla květina kterou mi dal v kavárně. Ohlédla jsem se. Oni ji zašlapali do země - nic z ní nezbylo, zabili ji. Nesnáším je... Pomyslela jsem si a křečovitě stiskla Edovu ruku. Hlasy ztichly a blesky zmizely. "Sky? Jsi v pořádku? Všechno je už dobrý." Tohle nikdy nebude dobrý. Zvedla jsem hlavu a rozhlédla jsem se. Zavedl nás do knihovny, která byla přes ulici - vypadalo to, že tu nikdo není.

Okamžitě mě chytil za ramena a zíral do mých uslzených očí, pořád jsem se třásla. "Omlouvám se, nevím jak se to stalo - dával jsem pozor aby nás nikdo nepoznal."

Podlomila se mi kolena a přistála jsem na zemi, opřela jsem se o regál knih a zhluboka dýchala. Třas ustoupil v momentu, kdy vedle mě usedl Ed a objal mě. Utírala jsem si slzy "Proč to dělají?"
"Aby uživili rodinu... možná." schovala jsem mu hlavu do ramene. "Takové je to vždycky?"

Dlouho přemýšlel, jak nejlépe odpovědět "Ne, není. Většinou si udělají pár fotek a nechají mě na pokoji. Ale pokud budeš se mnou... " zhluboka se nadechl "... pokud se mnou budeš chtít zůstat i po tomhle, tak tě uvedeme do společnosti oficiálně jako mou přítelkyni a bude klid."

Usmála jsem se. Jako mou přítelkyni... Ta představa byla děsivě krásná. Chci být s ním, ale vydržím nápor médií?

Pro něj to zvládnu.

Podívala jsem se okolo sebe - nikdo nikde - vstala jsem a zašla do malé chodbičky mezi regály. Ed přihopsal za mnou, okamžitě jsem mu skočila okolo pasu. Čas se zpomalil. Ed mě pohladil po tváři a jemně přiložil svá ústa na má.
Chtěl na to jít pomalu aby mě nevylekal, ale já chtěla víc. Hladově jsem mu oplatila polibek a vložila do něj hrůzu posledních minut a všechnu svou lásku.

V břiše mě zašimralo a já si uvědomila, že jsem nikdy necítila tolik lásky a náklonnosti ke komukoliv jinému. Vzpomněla jsem si na otázky novinářů:

"Jak se jmenuje? Představíte nám ji?"
Jmenuji se Sky Meliss.

"Slečno? Jste zlatokopka?"
Ne. Jsem jen obyčejná maskérka s trochou štěstí.

"Fotek máme dost, nech je jít. Stejně je to jen jeho nová děvka."
Ne, neprodávám Edovi svou lásku, nebo jak říkáte vy - nejsem děvka a nikdy jsem nebyla.

"Ulovila jste bohatého zpěváka - je to pro peníze a slávu?"
Je to protože ho miluju a nikdy nepřestanu...

Ahoj! Moc děkuji všem (všem jedné osobě) kteří čtou můj příběh - jste zlatíčka! Zvláštní dík patří kamarádce Vendee, která mě nutí psát další kapitoly - díky! :D
Vote potěší, vaše Lucmofo XX.

Ginger ... pizza? (Ed Sheeran CZ)Where stories live. Discover now