Kaybettim 31

521 20 20
                                    

Evet yeni bölümle karşınızdayım bölümler geç geliyo bunun farkındayım hepinizden özür diliyorum şarkımızda var.

 keyifli okumalar...


Dudaklarımızı birleştirmesiydi...


olayı kavradığım zaman iki seçeneğim vardı ya beyni mi yada kalbimi dinliycektim. Bi taraftan  beynimin ''it  onu''  emri yankılanırken diğer tarafta  kalbimin ''sımsıkı sarıl ona ve hiç bırakma' ' emri yankılanıyordu. 

    Seçim zamanıydı değil mi? evet kaybetmeyi göze alarak kalbimi dinledim. Kollarımı sımsıkı Akın'a sararak öpüşüne karşılık verdim. Ta ki nefessiz kalana dek. dudaklarımızı ayırdığım zaman gözlerimi kapatıp Akın'a daha sıkı sarılıp başımı göğsünün üzerine koydum. O da bana sarıldı.

- Beni hiç bırakma olur mu.

- Seni asla bırakmıycam diyip saçlarımın arsına öpücük bıraktı. Derin bi  nefes alıp verdikten sonra Akın dan ayrıldım. Yağmurdan ıslanmış saçlarımı geriye doğru attıp Akın'a bakmaya başladım. 

     Gerçekten ben Akın'ı hakkediyormuyum? onunla olmayı hakkediyormuyum  ben? 

- Eve gidelim yoksa hasta olucaz ona göre dedi Akın içten bi gülümsemeyle.

-  Gidelim dedim. 


    Akın'la birlikte kuru bir yerimiz kalmayana kadar ıslanmıştık ben titreme aşamasındaydım. Birlikte arabaya kadar yürüdük araba iyki de yakın bir yere park etmişti. Arabaya binip eve doğru yola koyulduk. 

    Sessiz geçen bi on beş dakikanın ardından eve gelmiştik. Akın  arabayı park ettikten sonra arabadan inip yavaş adımlarla eve doğru gittim. Kapının önüne gelince cebimin derinlerinde ki anahtarı çıkarıp kapıyı açtım. İçeriye girip kapıyı kapatmadan odama çıktım. Dolabımdan havlumu alıp duşa girdim.

             

yirmi dakikkalık duşumu yaptıktan sonra havluyu vücuduma sarıp odama geri döndüm. Dolabımın karşısına geçip siyah kalın kazağımı ve gri kalın eşofmanımı giydikten sonra çorap çekmecemden siiyah uzun çoraplarımı çıkarıp giydim. Panduflarımı unutmamak gerekir değil mi? aynanın karşısına geçip saçlarımı kuruttum. Kurutma işlemini bitirdiktten sonra ev topuzu yapıp aşağıya indim. İçimizi ıssımamız lazımdı. Mutfağa girip çorba malzemelerini çıkardım. 


                Herşey tamamdır sadece çorbayı karıştırmam kalmıştı. Akın hala ortada yoktu çorbayı bittirdikten sonra gidip çağırabilirim. Ellerimi yıkayıp tüpün üzerin ki çorbayı karıştırmaya başladım.  kafamı yan yatırıp tek elimi de belime koyup hala pişmeyen çorbayı karıştırmaya devam ettim. Evet şuan da boş boş çorbay bakıyorum ve etraf çok sessiz.

            Belime dolanan ellerle irkildim. 

- Korktum dedim Akın'a bakarak

- özür dilerim  istersen-

- hayır hayır nerdeydin sen dedim  eski halime dönerek

- duş aldım üzerimi değiştirdim ve seni izledim 

- beni mi izledin sen hiç farketmedim  dedim hiç dönmeden

- dalgındın dedi gülümsemesini hissedebiliyordum 

- hmm 

- sen ne yapıyorsun

elimde ki kaşıkla çorbayı  gösterip 

KaybettimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin