Kaybettim 1.

3.8K 58 15
                                    

sevgili arkadaşlar ilk kitabım olduğu için berbatt bir giriş yapmış olabilirim ama burda önemli olan bir ay sonra yaşananlar yani ilk sayfadan sıkıla bilirsiniz ama devamını beğeneceğinize eminim ... olaylar çabuk başlamış olabilir ama emin olun ki bunlar hikayenin başlangıcı bile sayılmaz!!!!!!!

—————————————————



Telefonumda öten horozun sessiyle uyandım. Hangi akla hizmetse çalar saati horozla kurmuşum ama ancak bu kaldırır beni. Ayağımla yorganı ittirip yataktan çıktım. Sabahın 08.30 unda okul yapanın burdan ellerini öpüyorum. Banyo ya girip işlerimi halledip odama geri döndüm. Annem kızmasın diye yatağımı da düzeltip dolabımın karşısına geçtim. Dolapla kısa bi bakışmanın ardından siyah dar pantolona siyah t-shirte siyah deri cekete karar verip dolabı kapatım. Çıkardıklarımı giyip saçlarımada elimle şekil verip aşağıya indim. Babam çoktan gitmişti, kardeşim uyuyor annemde kahvaltı hazırlıyordu. Mutfağa girip anneme günaydın mesajları verip masaya geçtim.

Annemle beş dakikalık bir kahvaltıdan sonra ayakkabılarımı giyip evden çıktım. Tam karşımda tüm ihtişamıyla okul servisi duruyordu ona binip şöföre selam verip en arka cam kenarına oturdum çantamdan kulaklığımı çıkarıp telefona taktıktan sonra kulaklarıma takıp kafamı cama yasladım.

Kulağımdan kulaklığın çıkartılmasıyla camla bir olmuş kafamı gelen kişiye çevirdim. Tabi ki gelen kişi benim biricik arkadaşım Büşra değildi.

- Bi günde kulaklığımı çıkarmasan olmaz değil mi? canım arkadaşım

- sana da günaydın Minecim diyip kendini yanımda ki koltuğa attı.

- günaydın da bugün ayretten daha neşelisin bunu neye borçluyuz Büşra hanım

sanki o da bunu bekliyomuş gibi çantasını önümüzde oturan Kaanın kucağına atıp tek ayağınıda altına alıp bana döndü.

- kızım okula yeni bi çocuk geliyomuş ve bizimle yaşıt artı bugün gelicek

kendisi okul başkanı olduğu için her türlü şeyi biliyo bu mal

- eee napim yani Büşra

- öff sana da birşey anlatılmıyo diyip çaprazımızda oturan kızların yanına gitti. Bende Büşranın az önce çıkardığı kulaklığı takıp kafamı eski yerine koydum.

Tam servis sessizleşti ben tam uykuya dalıcağım sırada okula geldik. Çantamı omzuma asıp arabadan indim. Büşrayıda öperek indirdim ve okula girdik. Sınıfa girince ikimizde yerlerimize geçtik. O en önde ben en arkada çanta mı sıraya attıp sırayı duvara yapıştırdım. Sırtımı duvara dayıyarak uyku moduna girdim. Tam uyuycam bu sefer matematik hocamız tüm ihtişamıyla sınıfa girdi. Tabiki de matematik dersinde uyumıycam derslerde uykum kaçıyo nedense benim. Düşüncelerimi durdurup matematik dersine odaklandım.

Zilin çalmasıyla odaklanamadığım dersten kurtuldum yani bir tane daha kaldı Büşra beni ekmişti zaten peki ben napıcam UYUYCAM başımı sıraya koymamla ders zili çaldı anlaşılan bugün uyumak bana haram. Başımı sıradan kaldırıp hocayı bekledim. Öğretmenler zili daha bitmemişken matematik hocası pusudaymış gibi sınıfa girdi. Tabi sınıf hala hocayı farketmemişti hoca sınıfı susturduktan sonra dersini anlatmaya başladı....

matematik dersinin ortasında kapı çalındı. Tabi bizim olmayan dikkatin hepsi kapıya dönmemizle bitti. Hoca bağırarak 'gir' dedi. İçeriye kumrala kaçan saçlarıyla kahve gözleriyle bir çocuk girdi. Tabi kızlar çocuğa bak gibisinden konuşurken erkeklerlerde kıskançlık krizine girmişti. Şimdi Allah var yukarda çocuk çok yakışıklıydı. Erkekler hep bir ağızdan hocaya ''sınıfımız kalabalık'' diye bağrıyorlardı. Tabi hoca dinler mi dinlemez cırtlak sesiyle:

-sussuuun!!!! diye bir bağır dı kulak zarlarım patlamasın diye ağzımı açmışlığım doğrudur. Hoca çocuğa dönüp:

- ne oldu ne için geldin ? dedi bazen bu hoca matematikçimi diye düşünüyom az demin erkekler dedi ya yeni öğrenciye yer yok diye hoca kıt ya! diye düşünürken bizim sınıftakilerin sesine benzemeyen bir ses duydum.

- Hocam ben Ege okulunuza yeni nakil aldırdımda.

- Hoşgeldin oğlum geç bakalım boş bir yere.

Oda gelip benim cam kenarı en arkaya oturdu. Tabi o oturunca bütün kızların kafaları otomatikmen o tarafa yani Ege' nin olduğu tarafa çevrildi. Tabi kambersiz düğün olmadığı için bende onlarla birlik olup sağa döndüm. 2 dk olmadan matematikçinin o güzel sesiyle önümüze döndük kızlar somurturken erkekler sırıtıyordu saatime baktım:

- oha ölim ölim 1 dk var ya- daha devam edicektim ki zil çaldı geleneği bozmadan hemen yeni çocuğun yanına gittim demek isterdim ama diyemem çünkü bütün kızlar gelmişti. üstüne üstün yan sınıftanda başka kızlar gelmişti. Onlara dönüp oğlum çocuk geleli daha 10 dk olmadı ne ara haberiniz oldu demek isterdim ama dinleyen olmayacağı için boşverdim böyle düşünürken sıra bana gelmişti elimi uzatıp:

- merhaba yeni çocuk ben Mine. dedim.

bana baktıktan sonra elini uzatıp '' Ege'' dedi bir süre el ele kaldıktan sonra birinin beni kalçasıyla itmesiyle kenara kaydım.

- Hangi dengesiz diye bağırdım o sıradada bana sırıtan bir Sıla vardı. Egeye baktım Sılayla konuşuyorlardı. Yapıştığım duvardan doğrularak kalktım üstüme başıma çeki düzen verdikten sonra sırama doğru yürümeye başladım sonra ani bir kararla arkamı döndüm Egeye baktım oda bakıyordu ve göz göze geldik. Gülümseyerek başımı çevirip yerime geçtim...

1 AY SONRA

- Mine lütfen!

- hayır! Ege

- ama minne küçücük bişey gidip diyicen ki sılaya Ege senle çıkmak istiyor bu kadar.

- hayır yap-mı-yorum sıkıysa git kendin yap okey.

diyip Egeye sırtımı döndüm. Evet koca bir ay geçmişti ve bir çok şey olmuştu. Mesela Ege sınıfa geleli iki hafta olduğunda sınıf hocası yer değişikliği yaptı. - evet 11 olmamıza rağmen hala yer değişikliği yapılıyor - Ve Ege benim yanımda oturmaya başladı. Büşradan sonra en yakın arkadaşım o olmuştu yani o hep bana en yakın arkadaşım diyor ama ben onu arkadaş olarak görmüyorum yani ona olan sevgim başka .....

Ne çok konuştum beee! arkamı döndüm Egeye bakmak için

- Yerinde yoktu! hemen sılanın sırasına baktım ve Egeyle göz göze geldik bana kaş göz işareti yaptı. Bende ona dil çıkardım çünkü anlamamıştım dediğini önüme döndüğümde sadece aptal! diye bilmiştim..

________________________________________________

Evet başlangıcımız kötü bitmiş olabilir iler ki bölümlerde düzelteceğime eminim!!!!!!!


KaybettimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin