Seven minutes.

137 5 0
                                    

År 2408.

En klocka satt hårt runt hans arm. Den betydde mycket för honom, även om alla hade en likadan så var allas speciella på något sätt. Klockan visade hur nära din själsfrände var, för allt gick ut på att hitta sin själsfrände. Den hade inte skiftat färg på länge nu, bara stannat kvar i det isblåa. När han väl hittar sin själsfrände visar en klocka en viss tid. Tiden står för hur länge ens själsfrände har att leva, och Harold hittade sin själsfrände precis i tid.

Harrys ögon vidgades när han såg hur röda killens ögon var. Han kommer inte ihåg hur mycket hans kompis drack, men han blir så arg när han har fått i sig för mycket intoxikation. Han kan gissa över sin egen rädsla att Zayn har redan passerad sin egen vanliga skala av intag av alkohol.

" Harold." fräser han och försöker greppa tog om Harrys tröja men han lyckas fly mot dörren.

Han springer om fyllon, bord, stolar och människor som inte vet vart de ska ta vägen. Han lyckas ta sig till dörren, vrida om handtaget och öppna den när en hård och iskall vind slår omkull honom. Hans huvud slår i det hårda sten golvet och den kalla vinden bränner honom i skinnet så han vrider sig om av smärta. Dörren smälls igen och han ligger kvar en stund innan han hör Zayns tunga andetag. Han kollar bakom sig och flyger upp och springer mot dörren. Vingligt och yrt får han upp dörren och han faller ut. Bakom sig lämnar han en omkull blåst pub av Zayn och människor ligger förstenade på marken. Olyckligtvis slog han i sin vrist när han föll så nu är det inte bara hans huvud som torterar honom. Han skyndar sig bort ifrån puben och han känner en sjunkande känsla i hans bröst. Han vänder in mot en parkering för att spy vid kanten men istället krockar han med en kortare person. Det känns som att han precis hade blivit skjuten i brösten och han kollar ner och ser blod på sin tröja. Paniken bubblar upp inom honom och han börjar leta efter några sår men han hittar inga. Sakta faller han till knäna och håller handen för munnen för att inte spy. Framför honom är en kort kille täckt av blod. Vems blod vet han inte men det är mycket blod. Killen lägger handen vid sitt bröst och faller ner helt bredvid honom på marken. Skakades höjer han sin arm till sitt ansikte.

Klar grönt.

Sju minuter.

/från vilken novell?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 09, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MOMENTS | l.sWhere stories live. Discover now