late messages.

144 11 0
                                    

(02.00) hey haz.

(02.03) du är säkert i studion med resten,

(02.06) och jag gissar att detta är den stunden att göra det, huh?

(02.07) fan vad nervös jag är.

(02.10) okej, jag får nog berätta min historia för dig.

(02.16) den 3 febuari, 2012 var jag diagnostiserad med cancer, stadium fyra i bukspottskörteln. jag berättade det aldrig för dig, jag berättade aldrig för någon.. well, tills nu.

(02.18) gud, jag svettas. jag är rätt rädd för tänk om du plockar upp mobilen och ser det här. detta måste göras enkelt, annars kommer jag inte vara kababel att göra det.

(02.19) jag tror att du har sett en förändring. jag har varit mer långsam, jag är jämt trött, och jag har varit glad.

(02.21) saker hade säkert varit annorlunda om vi hade hittat det tidigare. jag hade nog berättat det för dig, jag hade kunnat ta kemoterapi, jag kunde ha provat allt i min makt för att stanna hos dig. om saker och ting var annorlunda, så hade jag inte behövt göra detta.

(02.23) jag hoppas att du förstår. jag tänker inte göra det av hat av situationen, jag gör inte detta för att jag inte vill inse det, jag gör inte detta för att lämna dig harry. jag gör detta så jag kan avsluta saker på mina villkor.

(02.26) jag vill inte skriva några anteckningar. jag ville inte att detta skulle bli inlärt, jag vill att detta ska komma ifrån hjärtat.

(02.30) behåll inte de här smsen hazza, gör inte det. läs dem och radera de sedan.

(02.32) nu tänker jag berätta för dig hur mycket jag älskar dig.

(02.33) jag älskar dig, harry edward styles. du har gett mig de bästa tre åren någonsin. jag skulle ha gett allt jag hade för att kunna stanna med dig ett tag till älskling. men jag kan inte, och jag klarar inte av det. detta kommer vara det svåraste saken jag någonsin ha gjort, ha ihjäl mig själv kommer vara lättare men efter effekten kommer vara den svåra delen. jag vet inte nödvändigtvis hur man ska leva utan dig. jag vet att du kommer hata mig länge, det förstår jag. jag vet att du aldrig kommer sluta att sakna mig, för jag kommer aldrig sluta sakna dig heller. jag älskar dig och jag kommer aldrig sluta, jag lovar.

(02.35) jag kommer inte kunna gå vidare, jag kommer vänta på dig. men jag kommer inte säga till dig att vänta på mig, jag vill inte lägga den bördan på dig. jag vet att du kommer alltid älska mig, i know. men du måste gå vidare någon gång, okej? så jag kommer lämna det upp till dig, om du hittar någon annan eller inte. om du är lycklig haz, då är jag lycklig.

(02.37) okej, jag tror att jag borde börja.

(02.39) jag kommer berätta för hur jag kommer göra det, så du vet. jag kommer använda piller. du vet de du inte avslutade när du var sjuk? förhoppningsvis är det inte smärtsamt, kanske kommer jag försvinna in i en dröm om dig.

(02.40) klar.

(02.43) det här är svårare än jag trodde. vårat rum är tyst, den är inte fridfullt utan mer av en jagande påminnelse om hur ensam jag är. men jag är glad över att jag är ensam, jag hade inte gjort det om du hade varit här, jag hade inte varit duglig nog att lämna dig.

(02.45) bara så att du vet harry så dör jag inte för att göra dig ledsen, jag gör det för att göra mig själv glad. jag vill dö på mina egna vilkor, jag vill inte bli tagen helt plötsligt ifrån dig.

(02.48) vet bara att jag inte ångrar någonting, den bästa saken jag har gjort var att älska dig.

(02.51) det börjar bli mörkt och det är svårt att se skärmen nu..

(02.53) jag ångrar nu att jag skriver till dig, jag uppdaterar dig om hur jag dör. gud jag är dum.

(02.55) en sista sak, gör ingenting dumt. jag vet att folk säger, "lev inte för mig". fk that, jag behöver dig att leva för mig. jag vill att du blir gammal och har en familj, jag vill att du hittar glädje igen. jag behöver se de smilgroparna igen.

(02.58) jag inte så bra på sånt här men jag tror att jag är klar.

(03.00) imorgon kommer det vara en månad sen den dagen de berättade för mig. de sa att jag skulle dö vilken dag som helst. jag gissar att det är idag.

(03.02) detta är inte hejdå, jag kommer vara där uppe och.. vänta.

(03.06) jag är ledsen haz. jag älskar dig. xx
.
(04.05) vad, nej nej lou. lou svara mig snälla. snälla nej. jag kommer. jag kommer hem. snälla var där, snälla var vid liv.

(04.07) lou

(04.10) nej, jag kan inte leva utan dig, lou

(04.13) lou, jag älskar digx

-

MOMENTS | l.sWhere stories live. Discover now