Capitol 16

148 6 0
                                    

Cap 16



....Si astepta...si astepta. Insa somnul refuza sa apara in ciuda oboselii si a stresului. Carina se simtea ca o grenada gata sa exlodeze,iar Nathaniel scosese inelul ecelui proectil cand s-au sarutat pe hol. Totul fusese atat de intens,de profund,incat vapaia nu o parasi nici acum,cand se afla singura in pat. Gandul ca el se afla in camera de alaturi...intins in pat...poate lafel de starnit ca ea...poate dezbracat! Toate astea o faceau sa vrea sa urle de frustrare.

    "...nu ma pot controla"...ii zise el.Ea nu ii ceruse sa se controleze,ea il voia cu o ardoare ce era la limita chinului. Dupa inca un sfert de ora de ganduri perverso-romantice cu Nathaniel se ridica in capul oaselor si aprinse lampa. Isi puse un pahar cu apa se uita in oglinda si o lua la pas hotarat spre camera lui...Acum ori niciodata!

    In casa domnea o liniste deplina si pentru o secunda indoiala i se infiripa in gand: si Nathaniel era obosit...daca dormea si ea l-ar fi deranjat? Dar inainte sa apuce sa puna lucrurile in balanta era deja in fata usii lui. Apasa usor pe clanta si intra in camera luminata de luna.

    El era intins pe pat,acoperit de lenjeria de satin negru,invaluit in umbre si promisiuni.Era adormit,iar chipul relaxat ii dadea o aliura nevinovata. Dar el nu era deloc nevinovat...si nici ea nu va mai fie!

    Carina se catara usor in pat langa el,tremurand de anticipare si emotie amestecate cu teama. Se intinse langa el,ii contura cu degetele ochii, pometii, si buzele...buzele lui erotice si ocrotitoare. Se apleca si isi freca nasul de obrazul lui in speranta ca se va trezi. Isi contiunua drumulin jos, pe gat, presarandu-i saruturi  delicate de la ureche pana pe clavicula. Nathaniel gemu in somn.

     Incurajata de modul in care corpul lui raspundea,Carina deveni din ce in ce mai indrazneata. Il incaleca si incepu sa ii  mangaie bustul dezgolit,de Adonis,fara a se opri din a-i saruta gatul. Mainile ei ii desmierdau abdomenul, cand Nathaniel s-a ridicat in capul oaselor cu tot cu ea.

    Era dezorientat si se uita cu neincredere la chipul Carinei. In fata lui statea o fata imbujoarata de pasiune ce il implora cu trupul si cu privirea sa o atinga, iar asta nu putea fi Carina lui...pentru ca daca ar fi fost,el nu ar fi avut puterea sa se abtina si ar fi luat-o fara sa se gandeasca.

---Visez? Intreba Nate,inca buimac,cu cea mai sexy voce posibila.

    Ea se topii la auzul raguselii din vocea lui. Ii mangaie fata si ii raspunse pe un ton senzual:

---Nu dragul meu,sun chiar eu, Carina, chiar aici, in bratele tale, chiar acum!

    El ramase ca traznit,tinandu-si rasuflarea si raspunse deabia dupa cateva clipe.

---Iubita mea,si mie imi place sa ma joc cu tine, dar trebuie sa te rog sa te retragi in camera ta inainte sa fac ceva ce nu ar...

    Fraza lui fu intrerupta de aratatorul Carinei care i se aseza pe buze la fel de delicat precum un fluture,fiind urmat mai apoi de buzele ei.Si infernul se dezlantui! Nathaniel isi inclesta mainile in parule ei si o saruta apasat, mistuit de dorinta. Se rostogoli,ajungand deasupra, facandu-si loc in gura ei moale si nerabdatoare. Rupse legatura dintre ei si o privi solemn:

---Dumnezeu sa ma ierte,Carina!Esti sigura ca...

---Da! Sunt sigura, ii sopti, iar in acel moment universul a intrat intr-o ceata totala, cu exceptia lor...numai ei contau.

    Nathaniel incepu sa ii sarute gatul, coborand in jos spre valea sanilor ei plini. Mainile lui dibace, exersate pe multe femei incepura sa se joace cu sanii ei, strangand si ciupind exact in locurile unde trebuia. Intr-un acces de pasiune tandretea lui disparu si ii rupse maioul, indemnat de nerabdarea de a o vedea in toata splendoarea, de a-i vedea sanii, de ai vedea pielea, de a vedea ce era al lui!

    Oare pe Carina ar fi trebuit sa o sperie gestul lui brutal? Pentru ca nu facu nimic altceva decat sa ii atate si mai mult latura primordiala. Instinctul primitiv de a deveni una cu el ii urla in vene, dorinta viscerala de a-l avea, de a-l insemna ca fiind al ei, in cel mai vechi mod stiut. Isi incolaci picioarele in jurul soldurilor lui si isi ridica pieptul in sus pentru a-i oferi acces lui Nate.

---Ai o piele minunata, atat de fina. E perfecta! Tu esti perfecta! Murmura el fascinat de frumusetea ei. Avusese multe partenere de pat, care mai de care, cu forme perfect retusate aduse aroape de perfectiune,dar ea...ea era acolo in fata lui: o definitie a frumusetii naturale. Un templu al creatiei divine, nepangarit de mana omului. Ea era frumusetea pura...frumusetea suprema!

---Doamne!Carina se tangui cand dintii lui Nathaniei i-au muscat pofticios sfarcul inflorit.

    II dezmierda partea superioara a corpului,o iubii cu mainile si cu ochii,o venera si o explora,iar ea facu lafel.

    Nathaniel isi plimba mana de-a lungul trupului ei,ajungand la talia pantalonilor scurti, dandu-i jos odata cu lenjerai. Carina era intinsa ca o sirena  nud, in fata lui, oferindu-se!

    Se desprinse numai o secunda de ea,se intinse spre noptiera si scoase un prezervativ dintr-un sertar.

    Carina ii trase nerabdatoare de boxeri incercand sa i scoata,dar el ii indeparta mainile,sarutandu-i delicat fiecare incheietura.

---Fara graba ingeras, doar stai si simte!

    El isi scoase boxerii si se pozitiona din nou intre picioarele ei. Carina inghitii in sec si ochii i se facura cat ai unui lemurian,de uimire. Nathaniel era numai muschi,iar imaginea lui punandu-si prezervativul ii va ramane intiparita in minte pentru totdeauna...cel mai frumos si erotic lucru vazut vreodata. Aproape ca lesina de dorinta doar privindu-l.

     Cand termina,se apleca peste ea si o privi fix in ochi:

---iubito,deflorarea o sa fie putin dureroasa...

---Stiu,zise ea putin stanjenita.

---Nu te sfii de mine Carina,am ajuns prea departe pentru asta. Vreau sa te uiti in ochii mei.Vreau sa ma vezi si tu.

    Se pozitiona la deschiderea neprhanita a feminitatii ei si incepu sa impinga usor. Inainta putin cate putn si imunse cu forta cand in cale ii aparu castitatea Carinei.De acum era a lui si nu va mai fi niciodata a altcuiva. Durerea ascutita o sageta pentru o secunda,iar Nate inceta sa se mai miste.

---Imi pare rau,iubito,as vrea sa fac sa nu te doara!

    Ea se sprjini in coate si se ridica sa il sarute,iar el incepu din nou sa se miste. Isi gasira un ritm al lor si au inceput sa se balanseze impreuna, ciocnndu-si bazinele printre gemete si gafaituri.

     Carina simtea un ghem de placere ce se facea din ce in ce mai mare in interiorul coapselor ei. Nervii ei erau intinsi pana la limita si smtea nevoia disperata deeliberare.

---Haide iubire,las-o sa vina.Simte! Simte-ma pe mine!

    Soaptele lui Nathaniel actionasera ca un tragagi,facand-o sa se sparga ca lumina ce trece printr-o prizma.

---O! Nathaniel! Ii striga ea numele printre spasme,iar el o urma in valurile euforiei.

    Ramase peste ea cateva clipe dupa care se rostogoli pe-o parte.Isi scoase prezervativul si lua un tricou ce era agatat in apropiere de pat si il trase Carinei pe cap. Se intinse in pat si ea se ghemui la pieptul lui.

---Iti multumesc,ii zise el sincer.Iti multumesc ca mi te-ai daruit ingeras!

    Carina se uita la el, dupa care izbucni in ras.

---Ma asteptam sa fi mai sentimentala imediat dupa pierderea virginitatii, ii zise el privind-o perplex. Ce e asa amuzant?

---Nimic,doar ca...cand am intrat la tine in camera imi era frica sa nu ma refuzi.

    Ei dracie. Nathaniel Sinclair avea de-a face cu un dracusor impielitat, dar se va descurca si o va tine langa el!

    O saruta inca odata,de data asta tandru si posesiv, si cazura amandoi prada somnului,imbratisati, uniti trup si suflet, in plan fizic si spiritual.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 20, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nu vei afla niciodata...Where stories live. Discover now