Capitol 15

76 4 0
                                    

Capitolul 15



---Poftim??!!

Nathaniel Sinclair era pe punctul de a se prabusii in ghearele unui atac de inima,chiar in mijlocul restaurantului in care se afla, dupa ce asculta relatarile minunatei sale viitoare cumnate,Sophy. Se pare ca adevarata adrenalina fusese aici,nu la reuniunea grupului de planoristi de elita din New Jersey.Fetele aflasera o gramada de lucruri care trageau prea multe semne de intrebare si trebuia sa le scoata din situatia asta.

Se uita la fratele sau care cerceta vinul cu privirea si din ingrijorarea intiparita pe chipul lui.Amandoi erau de aceeasi parere.

Lucrurile prindeau un contur destul de serios si era timpul sa il anunte pe tatal lui si sa se dea in laturi pentru a lasa autoritatile sa-si faca treaba,chiar daca asta inseamna sa o tina pe Carina sub paza,intr-o cabana izolata din Aspen.

---Si noi ne-am sperit de toate lucrurile astea,zise Sophye.Dar totusi,Nate, asta e ceva foarte mare.Vorbim despre asasinate platite si crima cu premeditare...o persoana de interes public.

---Ceea ce inseamna ca iese din aria noastra de acoperire! E vorba de o crima si nici una din voi nu va mai topaii din loc in loc sa intrebe despre asta. Oricine e in stare sa mituiasca un doctor si sa ucida un numar considerabil de persoane doar ca sa isi acopere urmele nu va fi fericit sa afle ca o pustoaica blonda si prietenele ei vor sa afle cine este.

Sophy deschise gura,dar se oprii cand simti mana iubitului ei strangand-o de coapsa:

---Soph,Nathaniel are dreptate.Jocul devine prea periculos.O sa vorbim cu tata sa anunte NYPD sa redeschida ancheta,are autoritatea necesara sa faca asta si va fi mai mult decat incantat sa reinceapa ancheta si sa vada cine e vinovat de musamalizarea unui asemenea caz.

---Crezi ca au fost implicate persoane din interiorul politiei,iubitule?

---Sunt sigur de asta.Adica gandeste-te si tu:oricine se uita peste informatiile stranse de voi si-ar pune un semn de intrebare cu privire la moartea lui Loreley Hamilton.Bazele de date ale departamentului de politie nu pot fi sterse decat din serverele principare,care sunt tinute secrete,prin urmare ancheta asta a fos data la fund in mod deliberat si facut sa para ca un accident de masina pentru presa si Jeremiah Hamilton.

Tot restul serii se scurse printre discutii,la care Carina se multumii sa nu participe,despre politisti corupti,teorii ale conspiratiei si motivul crimei.

Multumii cerurilor cand Nate achita nota si se ridicara toti patru.Sophia si Dario plecara spre un bar cu tematica "Marele Gatsby",dar Carina era prea obosita si ii spuse lui Nate sa o duca acasa si acceptase cu placere invitatia lui de a merge pe jos in loc sa ia Ferrari-ul. Avea nevoie de aer si liniste...si de Nathaniel. Ziua ei zburase intr-o mare invalmasala de tipete si haos,se trezise cu noapte in cap din cauza unui cosmar,ii asculta teoriile Mariei despre sanatate,avusese patru ore de antrenamente la Solle unde era o agitatie continua datorita apropierii sezonului de toamna,iar apoi fu coplesita de grija extrema din partea lui Nate.Avea nevoie de pauza asta.

---Imi pare rau scumpo,presupun ca este ingrozitor sa aflii asa ceva.Trebuia sa fi stat langa tine,si asa nu ma omor dupa planorism.

---Nu fi bleg!Ma bucur ca ai parasit agitatia asta pentru putin timp.Da,imi e foarte greu sa aflu asa ceva,chiar daca...nu am cunoscut-o.Am cosmaruri cate odata si ma tot gandesc la cum va reactiona tata sau daca vom afla vreodata cine a facut asta.

---Iti promit ca vei primi toate raspunsurile.Voi face tot ce se poate sa aflu adevarul despre mama ta.

Erau pe 5th Avenue si conversatia lor fu itrerupta de o ploaie aparuta din neant.Mai intai cateva picaturi,dupa care o ploaie rece si torentiala de vara.

Nu vei afla niciodata...Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt