Chapter 17

7.5K 111 4
                                    

" Ugh.. " kreun ik als ik mijn ogen open doe, het licht doet pijn aan mijn ogen en ik heb het idee dat er kaboutertjes met hamers op mijn hoofd timmeren.
" Goeiemiddag cutie. " zegt Zayn en legt zijn telefoon weg.
" Goeiemiddag ? " vraag ik verbaasd.
" Het is half twee. " grinnikt Zayn en ik trek het dekbed over mijn hoofd heen.
" Party animal. " lacht Zayn en schuift het dekbed naar beneden.
Met een lach denk ik terug aan mijn eerste collegeparty en voor de eerste keer sinds ik op de campus ben hoop ik dat er meerdere zullen volgen.
" Hungry ? " vraag ik aan Zayn als ik zijn maag horen knorren.
Zayn knikt en ik sla mijn dekens af voor ontbijt te gaan maken, wetend dat ik alleen een crop top en string aan heb stap ik uit bed en loop ik expres eerst naar mijn kaptafel voor deodrant en dan pas naar de keuken.
Ik grinnik als ik Zayn hoor grommen en pak een pan uit de kast.

" Hm dat ziet er bijna net zo lekker uit als jou. " zegt Zayn met een knipoog als ik met het ontbijt de slaapkamer in loop.
Ik grinnik en neem een hap van mijn bacon.
" Heb je zin om vandaag iets te doen babe ? " vraagt Zayn en ik haal mijn schouders op.
" Zou jij iets willen doen ? "
" Met jou van alles. " zegt Zayn met een serieuze blik, gevolgd door een harde auw als ik hem een stomp tegen zijn schouder geef.
" Ah cutie. " zeg ik voordat ik hem een kusje geef.
" Ik stem voor een dag in bed met films en katerfood. " grinnikt Zayn als ik hem nog eens vraag wat hij zou willen doen.
Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje zonder Zayn te antwoorden en zie dat het een berichtje van Dylan heeft, hij heeft twee kaarten voor de uitverkochte show van Linkin Park maar hij heeft een last minute vakantie geboekt dus hij kan niet meer gaan.
Ik laat Zayn het berichtje lezen en die knikt zo enthousaist dat ik in lachen uitbarst, ik sms Dylan dat hij de kaarten door kan sturen en vraag me eigenlijk af waarom hij kaarten voor de O2 gekocht heeft terwijl hij in Amsterdam woont en ze daar ook in de Ziggo Dome stonden.
Ik besluit het niet te vragen en nestel mezelf tegen Zayn aan, mijn ogen vallen langzaam dicht en ik voel mezelf wegglijden in een diepe slaap.

Het is inmiddels al maandag en ik lig tegen Zayn aan op de bank, ik bestudeer zijn lach en grinnik als hij hard lacht om een stomme grap op TV.
" Heb je zin om te gaan zwemmen ? " vraagt Zayn plotseling en ik knik enthousiast ja.

Ik loop het kleedhokje binnen en lach als Zayn snel achter me aanloopt terwijl er overal bordjes hangen dat het verboden is om met z'n tweeën in een hokje te zijn.
" Rebel. " fluister ik zacht en trek mijn vest uit, als ik zie dat Zayn zijn lip tussen zijn tanden pakt brengt me dat op een idee.
Ik duw Zayn tegen de muur en laat hem zitten op het bankje wat ook de deur dichthoudt.
" Blijf. " fluister ik en zet een stap naar achter.
Ik zet mijn handen om de rand van mijn t-shirt en trek het langzaam over mijn hoofd voordat ik het op de grond laat vallen.
Ik breng mijn handen naar mijn borsten en laat ze eroverheen glijden om ze vervolgens langs mijn lichaam te laten zakken om mijn broek uit te doen.
Zayn zijn ogen worden groter en ik onderdruk een grinnik.
Een voor een haak ik mijn vingers onder mij BH band en haak hem los, langzaam laat ik mijn BH zakken en pak mijn borsten in mijn handen.
Ik kreun zachtjes als ik mijn tepel tussen mijn duim en wijsvinger pak en knipoog naar Zayn.
Zacht laat ik mijn handen langs mijn lichaam glijden en schuif mijn string naar beneden voordat ik hem naar Zayn gooi.
Ik ga met mijn wijsvinger draaiend over mijn gevoelige plek en geef Zayn een knipoog.
Langzaam loop ik naar Zayn toe en trek zijn shirt over zijn hoofd, ik zet mezelf bij Zayn op schoot en kreun goedkeurend als hij mijn tepel tussen zijn lippen pakt en zachtjes zuigt.
Ik stap van Zayn zijn schoot af en trek hem naar me toe, ik maak zijn broek los en laat deze naar beneden zakken zodag Zayn eruit kan stappen.
Zayn pakt zijn lip tussen zijn tanden als ik zijn boxer uitschuif en mijn hand om zijn gezwollen lid vouw.
" Fuck. " briest Zayn zacht als ik door mijn knieen zak en zijn lid in mijn mond neem, ik draai mijn tong rondom zijn enkel terwijl ik de rest van de lengte omsluit met mijn hand.
Ik grinnik als Zayn zijn shirt van het bankje afgritst om zo zijn kreunen te onderdrukken en ik voer mijn tempo op totdat ik Zayn zijn greep in mijn haren voel verstrakken.

Sexlessons ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu